Napmam lazım bu durumda arada kaldım?

Sevgilimle dün ayrıldık sevgilim ayrıldığımız gün başka bir çocukla yazismis daha önce beraber iken yazma demiştim ayrıldıktan sonra yazmış sonra aynı gün içerisinde barıştık hesabını istedim hesabına girdim konuşmalar beni güven olarak çok ileriye itti
" Çocuk seni opcem yazmış sevgilimde nasıl öpcen yazmış sonra sarilcam yazmış nereden sarilcan yazmış sevgilim bunun gibi birçok şey geçti video vs göndermiş sevgilim kendisinin çocuk sevgilimin arkasından 5 6 yıl koşmuş sevgilim cocua yüz vermemiş sevgilimin bir arkadaşı vesile olmuş yazmasına birazda şöyle demiş arkadaşı " çocuk 5 6 yıl peşinde koştu. Mehmet en ufak şeyde sana trip atıyor gibisinden demiş konuşma uzunda kısalttim bende yalan yok çok trip atıyordum en ufak şeyde benle gülüp eglenemiyordu ama o çocukla eğleniyordu akraba geliyor geçmişi vardı çünkü kızı çok seviyorum hala barıştık ama korkuyorum en ufak şeyde o cocua yazar diye güvenim sarsıldı ona karşı aşkımdan ölçem ama söz verdim ilişkideki davranışlarimi değiştirceme

Dip not
Sevgilim yüz yüze denk düşersek o anlık etkilenirim dedi çocukta buna öbür hafta cuma toka vs almış ihtiyacı olduğu için alacakmış sadece tokayi herhalde dedim alma alirsanda çöpe at dedim
Bana yardımcı olursanız sevinirim görüşlerinizi bekliyorum
Napmam lazım bu durumda arada kaldım?