- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAbartılmadığı sürece bence hoş bir davranış. Annesi gibi olmaktan çok onu düşündüğünü hissettirir ama inanmam foto at, benim dediğim gibi yap senin dediğin gibi olmaz o gibi darlayacak tavırlar sıkar ve uzaklaştırır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe sıkması benim hoşuma gider vallahi, bana değer veriyor derim 🙂 mutlu olurum. Pamuk gibi olurum. Bana değer verdiğini görünce ben de ona değer verdiğimi hissettirmek için birşeyler yaparım onun için
01 Yorumla- +1 yıl
Tabiki abartıya kaçmamak gerekir. Ama en doğrusu nedir biliyor musun? İçinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davranmak. Erkek şöyle düşünür mü böyle düşünür mü diyerek söyleyip söylememekte tereddüt edeceğinize içinizden nasıl davranmak geliyorsa öyle davranmalısınız bence olması gereken budur
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAnaç yaklaşım benim ışık hızlıyla uzaklaşmamı sağlar..
214 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi annen gibi davranamicak yani😂
- +1 yıl
Arada kahve yapabilir, ona hayır demem..
Soran+1 yılYa mannak😂😂
- +1 yıl
😂
Soran+1 yıl😌🐰🥕
- +1 yıl
Anaç kadınlar kahve yapıyorlar değil mi? 😂 Ona göre bundan sonra sağda solda anaç kadın harikadır diyeceğim..
Soran+1 yılHayır yapmıyorlar su bile vermezler😂😂
- +1 yıl
İnsan sevgim zaten az, sen daha da azalttın.. 😂
Soran+1 yılProfilindeki yazıyı değişince artık seviyorsun sanmıştık oysakiii😂
- +1 yıl
Kendimi de kapsıyordu o söylem, kıyamadım kaldırdım.. 😂
Soran+1 yılKendine de kıyamazmış peeki😂😂
- +1 yıl
Hümanist tarafım sadece kendime özel.. 😂 Mersi..
Soran+1 yılBize bişey yok mu😂ricalarr
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYok erkeklerin hoşuna gider bakma sen 😂
136 Yorumla
Soran+1 yılÇok olunca sıkar ama difjd
- +1 yıl
Çok olunca sıkarmi görmek lazım onu 😂
Soran+1 yılHer şeyin fazlası çok şeydir tabi😂
- +1 yıl
Yani orası öyle ama sen yaparmisin peki 😂
Soran+1 yılYaparım evet 😁
- +1 yıl
Yakışır sana yap yap ☺️
Soran+1 yılYani çok seversem elimde olmadan yaparım kesin djfjd
- +1 yıl
Nasıl seviyosun sen çok bakım. 😂
Soran+1 yılÇok güzel severim😂
- +1 yıl
Bak sen ciddimi 😂
Soran+1 yılKarşılıklı tabi karşılık göremezsem soğurum djfjdjf
- +1 yıl
Bak sen karşılık görcen yani 😂
Soran+1 yılE tabi yani öyle değil mi bu işler 😏😂
- +1 yıl
Öyle tabi karşılıksix olmaz karşılık aranması lazım 😂
Soran+1 yılEvet yani haklısın desene😏😂
- +1 yıl
Haklısın tabikide ne zamandır cook sevmedin bakım 😌
Soran+1 yılUzuuuuuun zamandır
- +1 yıl
Ne kadar bir süre bu
Soran+1 yılSen niye çok özele iniyon hep😂bir yıl galiba🙄
- +1 yıl
Girmeyimmi tamam bir yıl ok 😂
Soran+1 yılGirme😂okkk dkfjdkf
- +1 yıl
Tamam girmiyorum söz 😂
Soran+1 yılBi daha olmasın 😂
- +1 yıl
Bak sen bucure 😂
Soran+1 yılSensin bücür 😂😏
- +1 yıl
😂😂 yok sensin anlaşalım 😌
Soran+1 yılAnlaşmam😒😂
- +1 yıl
Oluyormu öyle anlasmayada gelmiyor😌😂
Soran+1 yılGelmem tabisi ne sandın 😒
- +1 yıl
Çok ayıp cookk ayıp oldunu havuc vercem 🥕
Soran+1 yılHavucumu ver ve git 🥕🐰😒😂
- +1 yıl
Koviyrsin beni al havucucunu 🥕 kapıyı çekip gidiyorum 😂
Soran+1 yıl🙂😂
- +1 yıl
😌😌
- +1 yıl
Tskrler tavşancık 🌹🌹
Soran+1 yılRicalar🍃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar yazışırken sıkıcı oluyor da yüz yüzeyken iyi
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen😀
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Koskoca adamın üstüne titreyecek değilim yok çorabını giy yok sütünü iç falan. Sevgiliyi düşünürsün de böyle değil, anası gibi davranmayı sağlıklı bulmuyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Herşeyiniz sağlıklı ya zaten. Belki de sağlıklı olan budur. Hep demiyor musunuz eksik anne rolü yüzünden erkekler böylr dye. Kayıp parça budur belki..
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir zaman sonra anne kimliği yerine koyar ve tüm arzusu biter, genelde de gider aldatırlar.
13 Yorumla Oturup bunu düşünerek davranma içinden geldiği gibi şunu şunu yapayım diye düşünerek ilerletilmemeli ilişki. Bunu yapan kişi kendini sıkar kasar. Ha tabi bu sadece kendini düşünerek yaklaş demek değil insancıl olarak düşünürsek karşı tarafın hoşlanmadığını hissettiğin durumlarda yaptığın şeyi yapmazsın. Aynı şeyide karşıdan beklersin. Çok üzerinde düşünülmesi gereken bir konu değil o yüzden. İçinden geldiği gibi ol, onun hoşuna gitmeyen bir şey olursa da dikkat et tamamm. Not : sırf hoşuna gitmiyor diye kendi kişiliğini komple değiştirme.
10 Yorumlab o kunu çıkarmadıktan sonra kötü olmaz iyi olur. ben severim herşeyimle ilgilenen şunu giy bunu giy vesair tavsiye veren ilgili olan kadınları. haa ve fakat sonuçta ben bildiğimi okurum ama yinede tavsiyeler verip ilgilenmesinden dolayı onu terslemem...
ısrarcı olursa o zaman işler değişir.
10 Yorumla
+1 yılSen beni ne kadar ona öyle davranmayı denesen de hiçbir erkeği zamanlarıyla annesi gibi davranamazsın. Çünkü anne sevgisi başka bir şey ama onu annesi gibi davranmak tabii ki sıkıcı olmaz ama sadece nereye gittin nereden geldin ne yapıyorsun gibi hesap sonucu bu şekilde davranmak doğru değildir belli bir zaman sonra sıkılmaya başlar.
10 YorumlaSürekli bir hâl almadıkça benim hoşuma gidiyor ama sözünü iyi ayarlamak lazım... O da kadının maharetine kalıyor.. 😁😁
11 Yorumla
+1 yılBn tam böyle biriyim ama bu durum ondan çok bni muzdarip etti çünkü bebek gibi herşeyini yapiyorum ya of çok sıkıcı 🤦🏻♀️
26 Yorumla
Soran+1 yılOkadar olmaz
- +1 yıl
Bazi konularda kendimi düşünüyorum hasta olursa bn bakicam cocuk hasta olacak antibiyotik alsin istemiyorum değişik değişik haller işte ya deliyim biraz. Telaşlı anne 😉
- +1 yıl
Vallaha simli ev hanımıyım ve eşim 16 saat çalışıyor mecbur yapıyorum kendini atıyor zaten direk yatağa nereye yapmıyorsun 😅
- +1 yıl
Yok o kadar çalışıyor istesin ayaklarini bile yikarim😅
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılGeneli sevmiyor anne gibi davranılmasını. Sevgilim mesela babam gibi davranıyor, sinir oluyorum "tamam baba" diyorum😂 herkes kendi rolüne göre davransın, ben annesi gibi davranmamak için çaba sarf ediyorum baya ki yengeç burcuyum, çok olmasa da bi tık anaçlık var
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. İlgi herkesin hoşuna gider ama bir dozacı anne gibi de olmasın
13 Yorumla
Soran+1 yılMamanı ye yawrucum dkgjjf
Soran+1 yılSkfkdkjgfjg
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSıkar. Erkeğe anne ilgisi vermeyin, o bir yetişkin. Siz de yetişkin kadınlar olarak baba ilgisi beklemeyin. İlişkilerde ebeveyn ilgisi değil, kadın/erkek ilgisi olmalı.
10 Yorumla
+1 yılo annelik degil, ilgilenmek oluyor. o da aynini sana soylese baba gibi mi diyeceksin. asin su z kusagi guden fenomen sacmaliklarini. sevgilinin annesi de olacaksin karisi da.
10 Yorumla
+1 yılYok anacım
Bunlara ilgi versen çok derler, vermesen vermiyor derler
Bahane peşinde hepsi desinler biz hak etmiyoruz seni eyw
Onu da demiyorlar.
Saf kurmaca oyun.
Ciks ahha komikler
20 Yorumla
+1 yılKimsenin annesi olamam siz de olmayın. Bağlanmazlar ararlar öylesini ama sıkılırlar atarlar sonra
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler s. k. m olsa s. k. m de değil. Ana istiyorsa s. g anası sevsin. Bir poka yarayacaklar onu bile beceremiyor çoğu. canım bir cins toplumu. Ağızlarında anca s. KS davranış desen a. yav çocuğu gibi, olgunuz derler zırlarlar güç gösterisi yapmaktan alttan almaktan yoran bir dünya üzerindeki kıllı varlıklar. Adına da ERKEK dediler bunlara.
00 Yorumla
+1 yılŞefkat güzeldir, ama erkekler genelde şehvet bekler
30 Yorumla
+1 yılİlgi bağımlısıysa seviyor ya kişiden kişiye değişir. Ablam olmanı isterdim kardeşine olan sevgin çok güzel, diyenini duydum mesela
10 Yorumla
+1 yılSıkmaz çünkü düşünceli bir davranış oluyor. Ama erkekler annesine davranır gibi karısına veya sevgilisine davranırsa o ilişki biter ya da kopuk olur
10 Yorumla
+1 yılAnaçlık çocuğa karşı olur, kocaya sevgiliye olmaz. Anaç gibi davrandığın birisine arzu duymazsın zaten. Bu büyük bir yanlış.
10 Yorumla
+1 yılsevgili adı üstünde sevgilidir, adamın anneye ihtiyacı olsaydı annesine giderdi. sevgili farklıdır ve erkeğe annesi gibi davranmak sağlıklı bi davranış değil
20 Yorumla
+1 yılBu tamamen eşlerin yaşlarına bağlı, genelde kim büyükse baskın odur ilişkide. Yani büyük kadın kendinden küçük erkeğe anne olmak ister, bir tür annelik içgüdüsü.
Ha eğer yaş aynıysa gençseniz onu bilemem 🙂00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılKimseye annesi gibi davranmam. Neyse o olsun herkes. ve öyle bağlanacaksa bağlansınlar birbirlerine.
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir ilişki türü sapikliktan ötedir böyle bir sevgi biçimi olmaz
10 Yorumlabu kişiye göre değişir. mesela benim için sorun olmaz ama bu durumu sevmeyen erkeklerde var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Dozunda bazısı seviyor. Ama fazlası itici gelir. Kadin. kadin gibi sevmeli anne gibi değil..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYo güzel olur ama abartırsa fazla uzatırsa biraz sıkabilir.
10 Yorumla Bunlar bence annesi gibi davranmak değil. Annesi onu düşündüğü için böyle şeyler söyler. Sevgilisi de onu düşündüğüne göre o da söyler yani normal. İnsan değer verdiği kişiyi merak ediyor napsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılÜşürsem zaten giyerim , susarsam içerim , acıkırsam yerim gibi gibi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Her şeyin fazlası sıkıntı çıkarır, düşünmesi tabiki de önemli ama dahasına gerek yoktur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılValla bana ilgi göstermeyen kadına tahammül edemem. Ama anne gibi de sık boğaz etmeyecek
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. İkisinin ortasındaki ince çizgi gibi olunmali her şeyin fazlası sıkar
10 YorumlaSıkar. Kimsenin ne sadece annesi olun, ne de sadece sevişeceği kadın olun. Her şeyden biraz vermek lazım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnaç tavır dozunda kullanıldığında benim zaaflarımdan biri haline gelir. Öyle ki evlilik düşünmeyeceğim birine bile acaba dedirtir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Koskoca insan sonuçta. Her şeyin farkında yani. Sürekli onu yap, şunu yap, bunu yap demek te olmaz hani. İpin ucunu kaçırmamak gerekir diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılBirini önemsemeyi annelikle direkt bağdaştırmak pek doğru değil. Sevgili olarakta karşı tarafa kendisine bu tarz dikkat etmesi için sözler söylenebilir.
00 Yorumla
+1 yılAnnesi gibi davranmak ve ona değer verdiğini göstermek arasında büyük farklar var. İnsan değer verdiğini göstermeli ama anne çocuk gibi davranmamalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnesi değilsin. Annesi gibi şunu yap bunu yapma saçma oluyor. Belki tavsiye verebilirsin
20 Yorumla
+1 yılAnnenin yeri ayrıdır sevgilinin yeri ayrıdır herkes yerini bilsin 😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin annesi veya babası gibi davranmak yapılabilecek en yanlış davranışlardan biridir. İticidir, rahatsız edicidir, boğucudur.
00 Yorumla
+1 yılBunlara hiçbir şey değmez. Her türlü aynılar. boş ver taktikler uygulamayı. Sen olduğun gibi ol zaten seni sevecek olan kişi her türlü sever
00 Yorumla
+1 yılSevgilin iyi bir insan ise evlenir senle değilse aldatır şeytan adamlar böyle davranan kadınları aldatabileceğini düşünüyorlar çünkü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYerinde davranırdım ben, bir ilişki yaşıyoruz anne baba rolu değil, elbetde ilgilenicem bunun olması gerek zaten.
00 Yorumla Eğer aranızdaki muhabbet güzelse ve sizi yanlış anlamıyorsa, değer verdiğiniz için yaptığınızı düşünüyorsa bence sorun olmaz.
00 YorumlaBana boğucu geliyor 😄 Ama illa hoşuna gideni de vardır gitmeyeni de. Yorumlardan da onu anlıyorum zaten
00 YorumlaBazı erkekler sever. Düşünülmek güzeldir ancak gerçekten bir anne kadar dikkat ederse hoşuma gitmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Seven insan sevdiğine karşı anne veya baba gibi olabiliyor karşı tarafı sıkıyorsa onu hak etmiyordur yol vermek lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAşırıya kaçmadığı sürece bence bu normal ilgi ve merak etmeye dahil tavırlar.. ilgimden sıkılıyorsa da azaltınca farkı anlar o zmn
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılSen annesi mi olmak istiyorsun yoksa sevgilisi mi? Önce bu soruya yanıt vermen lazım.
10 Yorumla Boğar ya koskoca adam napcağını bilmeyecek mi gerek de yok prenses olun kızlar hemsndödmföfö
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnaçlık bence bir yerden sonra saygısızlık size şöyle anlatayım : aptala söyler gibi şunu yap bunu yap ger hareketinize karışılırsa sevgin azalır
10 Yorumla
+1 yılBence bağlar arada hem şefkatli hem de tutkulu olmak iyidir.
11 Yorumla- +1 yıl
Şefkat ve ilgi önemli
+1 yılErgen sorunları, adam sıkıntı yapsa da he he sağol canım der geçer kız gibi soğumaz
00 Yorumla
+1 yılEğer sadece yan yanaysak sıkmaz. Gerçi yazışırken de sıkmaz ama o kadar da abartı olmasın. 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Bunu genelde kendinden küçük sevgili, eş yapan kadınlar yapiyor ve cok itici 🤮🤮
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Nasıl davrandığına bağlı, yaramazlık yapma ağzına biber 🌶️ sürerim deme. 🙉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar anaç yapıda olduğu için yadirgamam normal.
00 Yorumla
+1 yılDozunda olduğu sürece bence sıkıntı olmaz. Ama sürekli yaparsan onu sıkabilirsin diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılOnu önemsediğini belirtebilir ancak dozu kaçarsa sıkabilir de
00 Yorumla Onun aynısını zaten ben yaparım partnerime... Onun bana yapmasına gerek yok...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Belli başlı yerlerde olması hoşuna gider. Tamamen anaç bir duygu ile yaklaşırsa gitgide sıkabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne