Durumlarima bakıp duruyor ve bir seferinde yorum yaptı açık diye
Ve ben iletişimi kestim şimdi sadece durumlara bakıp erken geç dikkat çekmeye calisio amacı ne ya
Durumlarima bakıp duruyor ve bir seferinde yorum yaptı açık diye
Ve ben iletişimi kestim şimdi sadece durumlara bakıp erken geç dikkat çekmeye calisio amacı ne ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben siliyorum güvenmiş numarasını vermiş gereğini yapıp siliyorum
Durum atmayan birisiydi wpye durum attı geç baktım ardına durum attım hemen baktı sence dikkat çekmek için yapmış olabilir mi ki
merak etmiştir
Biseyler bittikten sonra neyini merak ediyor ki merak edene kadar elimi tut yani saçma geliyor telimi bile silmiyor oluşu
Ne diyorsun daha çok merak ediyordur 😅😅
Neyi merak ediyor ama
Ne yapıyorsun kimlesin nerelerdesin vs vs
Ona ne faydası var ki acaba yazar mı
Merak işte kıskançlık bir süre daha devam eder yazarmı onu bilemiyorum
Dün elbise ile durum attım bugün duruma daha bakmadı komik yaa
Nereye kadar surecekse bıktım
kapa görmesin rahatsız oluyorsan
Rahatsızlık duymuyorum sadece tepki verir gibi böyle yapmasi tuhaf geliyor
tepki değil merak
Tepkiden kastım duruma açık giyinmek ne mana diye yazmıştı birara sonra seni ne ilgilendirir dedim bir ay geçti bakmaya devam etti açık attıkça ona elbise etek ona tepki verir gibi geç bakıo ona tepki dedim
Hımm bence ondan değil ilgisi azalmıştır
İyi de her seferinde aynı şeyi yapıyor bazen bir bakiyorum erken bakıyor bir bakiyorum geç ilgisi azalan erkek ya da istemeyen biri göz önünde bulundurmaz
İlgisi azaldiysa bu saatten sonra ne demeye bakıp ya da silmior ben anlamıyorum
Benim bir arjadaş vardı odeğilsin değil mi hikaye aynı 😂😂
Yedek oyuncu konumundasın.
Olmuyor dedi nasıl yedek oluyorum mesela
Olmuyorsa neden takip ediyor. Olmuyor dediyse Allah yolunu açık etsin der gider
İşte bende orasını anlamiyorum bir uerde saçmalık var bir de durumlarima erken geç bakarak ne yapmaya çalışıyor ki sizce
Birini bulamazsa sana dönecek. Yani aklınca bağlantıyı koparmamaya çalışıyor.
Cep ve yedek oluyoruz buna izin verende benim bugün bunu yapıyorsa silsem yapamaz işte ama hislerim var ondan böyle oluyor
İlerde ne olur bilmiyoum ama o çocuk gitmiş gibi gozuksede hep benimle gibi hissediyorum o gün durum atti ilk kez wpye ve beni onu tek orada görüyorum bunun farkında baktım ardına ben attım o da hemen baktı acaba gönderme yaoicm mi sandi ki
Bilmiyorum
Kensrda dursun
Bakana kadar elimden tutsa ya
zorlar