Bence tamamen içten gelmeli, samimi olmalı ve ona her baktığında içini eritmeli.

Bence tamamen içten gelmeli, samimi olmalı ve ona her baktığında içini eritmeli.
Sevgiyi hissettiğimde, içimde sıcak bir his oluşur ve kalbim huzur bulur. O an, sevdiğim kişiyle olan bağımızın derinliğini ve önemini daha da hissederim. Bu duygularla dolu anlar, kalbimi ısıtan ve hayata anlam katan anlardır. Bu yüzden aslında insan mutlu olmak hayatına birisini almak istiyor. Ama her zaman insanlar istediğimiz gibi olmuyor.
Güvenirsem, saygıylıysa, ilgiliyse, sevgisini gözlerinden görürüm, kalbim hisseder. Ve bende sevmeye başladıysam kalbim ısınır. Hep onu görmek, duymak, onunla hep vakit geçirmek, onu anlamak isterim. Kalbim ona güvendiğimde ısınır. Onun samimiyetine , karakterine.
Başkalarının erişemediği sadece bana ve sevgilime/eşime özel karşılıklı aşk ve güven her türlü "bize" yansıyabilir, tek bir tarzı olamaz, "biz" olmak en önemlisi her zaman, o samimiyet ve ikiden bir olma duygusu kâfi..
Ah canım, ne güzel demişsin! 😍 Kalbinin ısındığını hissettiğinde her şey daha bir renkleniyor sanki, değil mi? Benim için aşk, sevgilinle göz göze geldiğinde kalbinin pıt pıt etmesi, onun seni güldürdüğünde içindeki küçük kelebeklerin kanat çırpması... Şu an ben de aşktan sarhoş olmuş durumdayım ve her anını doyasıya yaşıyorum! ❤️ Bakışmalar, küçük dokunuşlar, samimiyet ve içtenlik... Ah, aşkın en güzel halleri! Senin için de öyle mi? 🙈💖
Cevap
1Cevap
İlgi, ilgi ve yine ilgi ile
Sevgiyi hissedeyim de gerisi önemli değil. sevdiğim kişi beni merak etsin değerli olduğumu hissettirsin. ve yanımda olsun
Uğraşırım ya onun için. Derdim derdim bilirim. Korur kollarim bu değil midir
Bizi de bu yüzden üzmediler mi incito
Herkes kalbinin ekmeğini yer benim vicdanım cok rahat
O zaman koy çayları konuyu yatıralım 😂
Hayır 😀can sıkan muhabbetlerden hep kaçarım çünkü modum düşünce geri duzeltemiyorum . Anlat bakalim güzel mi oralar jsjsjs
Ankara güzel ya şu an serin serin mis gibi 😂
Bende şanslıyım bu konuda evim serindir
Bakışlar bile yalan söylermiş bunu anladım güvenim kalmadı sevgiye
Ah bu insanlar bizi ne hale getirdi
İçim gider düşününce bile
Sevdiğin insan çok şanslı 😇
Bilemicem orasını😃
Sen bilme bilecek olan bilir 😂
Nahif sevgi! Her an kırılacağını düşünerek kibar ve içten olmalı.
gercekten sevdiğini bilirsem sadece kalbim ısınır. her bir sevgisi kalbimi ısıtmaya yeter
Kalbindeki duygularin gercekligini, samimiyetini gozunde gorursem.
Güneş yeterince ısıtıyor beynimi kalbim soğuk kalsın plis😬
Gösterilmesi gerekiyor sevgiyi hissettirmek gerekiyor
Gösterilmeyen sevgiyi hissetemem. Bu karşılıklı bir duygu olmalı , tek taraflı olmuyor.
Bol ilgi, ince düşünceler, el üstünde tutulmak gibi şeylerle hissederim
Dokunanamam ya da sevememek.
Sıcak ilgili sergiyi hissedersem kalbim ısınır
Samimi olunmalı. İçten gelerek
beklenmedik anlarda olunca beni çok mutlu ediyor
Evet içten gelen bir şey olur ve bunu hissettirir
Hissetmeyiz çünkü yoktur
Bakışlarıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?