Ciddi iliskimde boyle laflar işitiyorum. Ben bu hale dusucek bi kiz degildim. Is yerinde patron beni tersledi. Bende sevgilime anlattim tepkisi bu oldu

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi iliskimde boyle laflar işitiyorum. Ben bu hale dusucek bi kiz degildim. Is yerinde patron beni tersledi. Bende sevgilime anlattim tepkisi bu oldu

Bu ne çeşit bir ahlaksızlık yani sen normal bir şekilde sorununu anlatırken sana bunları diyorsa o insan hiç olmasın daha iyi, insanlar gerçekten kalp kırmayı meslek haline getirdiler, yazık gerçekten boş ver vur tekmeyi gitsin kimseyi gereğinden fazla değer verip de kendi değerini düşürme, böyle adamların sevgilisi oluyor işte...😏
Ay bilmiyom dun cok garip davrandi zaten. Gereksiz tepkiler verdi sinirlendi. Bazi davranislarina anlam veremiyorum.
Yani bildiğin demediğini bırakmamış sen hala diyorsun ki garip tepkiler verdi
Okurken gözlerim kanadı beynimden duman çıktı yuh yani o sana bunları diyor sen ona hala cevap mı yazıyorsun? Kızım madem engellemiyorsun bari kendini ezdirme bu ne yahu bu kadar değersizleştiremezsin kendini
Ah canım ya, çok üzgünüm böyle hissettiğine. 😔 Sevgilinin verdiği tepki kesinlikle anlayışsızca olmuş, sen destek beklerken böyle bir tepki almak çok zor. İş yerinde sıkıntılar yaşamak bile başlı başına zorlu bir durum, üstüne bir de böyle bir tavır görmek çok üzücü. Belki de bu durumu sevgilinle sakin bir şekilde konuşmalısın, konuyu anladığından ve senin yanında olduğundan emin olmalısın. Seni anladığımı bil, buradayım ve seni destekliyorum.💜 Sevgiyle kal!
Cevap
8Cevap
Seninle böyle konuşan yarın bir gün nişanlı, evli olsan neler neler yapar. Bu tür dağ ayılarının belirtilerini gördüğünüz an sohbeti kesmeniz gerekiyordu. Her şey için geç değil ve ilişkini bitirmeni tavsiye ederim.
Tesekkur ederim
Bütün sorular mı toksik ilişki olur abi yaa gerçekten ilişkinizin toksiklik düzeyini bi fark eder misiniz artık? Saygı olmayan ilişki mi olur? Sana saygı duymayan, sana bu lafları söyleme cüretini gösteren birini hayatında niye tutuyosun?
Bir de ciddi ilişki demişsin. Ciddi? Sen bu adamla evlensen sana daha beterini de yapar. Ciddi bir şekilde yapar. İnsanları tanıyın.
Duzrlmesini bekliyom knk 5 senelik iliskide hemen silinecek bisey degil o yuzden
5 sene beklemişsin. Düzeldi mi?
Düzelmesini bekleme çünkü düzeltmek diye bir şey yok. İnsanlar değişmezler. Evet uzun bir ilişkiyi bitirmek zor olabilir ben kolay demedim. Ben sadece mantıklı bir gerekçe sunuyorum. Aşkınız gözünüzün önünde perde olduğu için mantık çerçevesinde bakamayıp hayatınızı karartıyorsunuz çünkü
Sana saygısı olmayan bir insanla hayatına devam etme. Bir gün dayanamayıp bu ilişkiyi bitirdiğinde kaybolan yıllarına daha çok üzülürsün. Benden söylemesi
Dediklerini dikkate alicam tesekkur ederim zaten bana da bikkinlik geldi artik surekli kendinden bahsediyor sikayetlerini dile getieiyor ama beni dinledigi yok neyse
Rica ederim. İnsan bazen duyguları ağır bastığında mantıklı düşünemez. Sana tavsiyem her konuda mutlaka mantığa da yer ayırmaya çalış. Böylelikle bahsettiğim her şeyi kendin göreceksin zaten
Haklisin tesekkur ederim herseyin hayirlisi
Amin. Rica ederim
Bu kişi senin sevgilin yani? Sen yaşadığın sıkıntını paylaşmışsın onunla, o da karşılık olarak “kendine yakışır” şekilde yorumlamış.. saygı sıfır.. anlayış sıfır.. geriye söylenecek ne kalıyorki
fazla yüz vermişler ve sen de kendi çizgini başta koymamışsın
senden elini vermeni isterim itiraz edersen bir daha elini vermeni istemem ama itiraz etmez de elini verirsen yarın g@tünü de isterim bundan kendine ders çıkarmalısın bence
Kaç yıldır bu sitedeyim, sağlıklı bir ilişki kurabilen kadına denk gelmedim. Bütün ilişkileri mi böyle olur arkadaş
Sorun sence kadinda mi
Daha ne kadar kötü davranabilir ya, kessene konuşmayı şunla.
Sevgiline ne anlattın da sohbet böyle gelişti onu da söyleyebilir misin
Bugun is yerinde sakiz cigniyordum patron da gordu eger bir daha sakiz cignersen gelme is yerine isin yok burada dedi bunu anlattim sevgilime
Patronundan nefret edebilir ama senin de bu durumda gurur yapma hakkın yoktu zaten, Sonuçta işinde gücündesin patron böyle basit durumlara takılıp laf söylese bile kendini ayarlayana kadar durup ondan sonra yolunu bulduğunda çıkabilirsin anca, Bunu da erkek arkadaşına söylediğinde böyle yapıyorsa ayrıl gitsin, 2 Hafta sonra dönüp mesaj atıp ağlar sana sen de boş verirsin gider.
Dediklerine katiliyorum is kolay kolay bulunmuyor ve abartilacak gurur yapilacak bisey yok. Erkek arkadasim isten cikmami soyledi madem isten cikmami istiyosun butun masraflarimi ihtiyaclarimi sen karsila dedim. Calismica orada ya ben ya da is yerin dedi. Gecistirdim. Boyle bi sacmalik olamaz keske anlatmasaydim ona. Cok anlayissiz.
Oradan çıkmanı istiyorsa sana mantıklı bir seçenek sunmalı, Eğer alternatif seçenek sunabiliyorsa işi bırakmanı söyleyebilir, Ama o işi bırak ya ben ya iş diyor ve seçenek sunmuyorsa gerçekten çok ergen birisi olduğunu ve mantık kurmaktan aciz bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyebilirim, Üstüne üstlük küfür ediyorsa bence yanlış kişiyle sevgili olmuşsun, Eğer şimdi kendini nasıl savunacağını bilmiyorsan ve yazışma geçmişini gösterme şansın varsa etkili bir savunma yapıp aval aval suratına bakmasını sağlayabilirim tabii istersen, Edebileceğim max yardım bu.
Ne yapabilirsin ki merak ettim simdi. Secenek sundu yeni is bul diyor
Hm anladim peki sunuda soruyum sana. Bu 7 dk boyunca wpde cevrimici gozuktugu icin ona neden cevrimicisin diye sordum. 3-4 mesaj atip aradim. Boyle yaptigim icin bogma beni dedi ve demedigini birakmadi telefonda bagirdi agladi. Gereksuz tepki gosterdi neye ugradigimi szsirdim. Acaba ailesiyle bi sikinti mi var. Annesine yazip sorsam mi
Bakış açını çok sevdim direkt ailesiyle ilgili bir sıkıntısı mı var diye düşündün doğru bir tespit, Ama 5 yıldır aynı şekilde devam eden birisine daha ne kadar şans vereceksin sabrın ne zaman bitecek bunu da bir düşün, Ben şahsen karşımdaki insanın çok dertli diye bana argo kullanmasını kaldıramazdım, Konuşurken falan gergin olduğunu anlasam da sıkıntı yok durumu anlar konu hakkında konuşup iyi hissettirmeye çalışırdım, Ama her sinirlendiğinde gelip bana küfür edecekse şahsen çekemem kargolarım gider çünkü ben en kötü olduğum zamanlarda bile ona karşı saygıyı bozmamak için gayret etmişim onda da aynı gayreti görmek isterim, Yani daha evlenmediğiniz halde saygının bu derece düşmesi sadece fragman evlilik sonrasını hayal bile edemiyorum, Yani bence annesine sormak yerine biraz yazmayı bırak senden ilgi göremeyince illa kendisi dönecektir, O zaman seni dinlemek zorunda kalacaktır ve o zaman geldiğinde aklına takılan her şeyi sorman gerek seni anca bu doğru sonuca götürebilir, Ya kendisini değiştirsin "Sevgililik öncesi iyi birisi olup sonrası değişmiş sanırım 1 kere daha değişebilir" Baktın yok hala aynı ona göre yol izlersin artık.
Aslinda ona dun sormustum sorun ne gereksiz yere bu kadar tepki gostermen cok garip sadece neden cevrimici oldugunu sordum ailenle bi sorun mu var neden bu kadar sinirlisin dedim. Ailemle bi sorunum yok sen beni cok sinirlendiriyosun dedi. Asiri dengesiz ve cok yorucu bi tip. Kavgalari uzatir. Yukarida gorseldeki gibi trip atar kisa kisa cevaplar telefonlarima cevap vermez. Ona bi sure yazmayinca sinirlenir bu muydu hak ettigim der. Ne istedigini anlamiyorum. Ailemle bi sorunum yok dedi ama sacma sapan bisey icin gereksuz sinirlendi. Neyse ilk kez olmuyor bu. Hayirlisi. Emeklerim bosa gitmesin diye ve onu sevdigim icin degismesini bekliyorum. Insallah aklini basina alir. Oda benim duzelmemi bekliyor hahaha. Neyse hayirlisi
Evet oyle kanka tesekkur ederim cevap verdigin icin konusmak iyi geldi
Hahaha bende umuyorum insallah her sey yoluna girer
Ne biçim mahluklarla birlikte oluyorsunuz anlamadım ki, maço olsun diyerek keko insanlarla oluyorsunuz yani... ayrıl gitsin şundan kendini bir şey sanıyor
Çok saygısızca R vites yapmaya calismis biraz ama olmamıs aferin kız iyi cevap vermissin 😅
Yol ver gitsin, bu kabalığa taviz verirsen daha çok kırılırsın
Sana birinin ayrıl demesini mi bekliyosun ayrilmak icin :d
başka bir şeye sinirlenip sana patlamış
Ne olabilir peki
herhangi bir şey, birine laf söyleyememiş sana patlamış
Hm sordum ailenle sknti mi var diye yok sen beni sinirlendiriyon dedi
niye sinirleniyormuş
Sabah uzun bi sure cevrimiciydi bende arka arkaya mesaj attim kimle konusuyorsun diye. Bogma beni diye bana kufur etmeye basladi. Telefonda bagirdi sinirlendi agladi.
öyle adamla olmaz başkasına kızıp sana patlıyorsa beş para etmez
Cogunlukla oyle yapiyor ama asla soylemez baskasina sinirlendim diye
ayrıl bence karakter yoksununun teki
Bu senin psikolojini bozar
Bozdu zaten
Yokk
Duzelmesini
Yine türlü türlü yollarla delirtilmiş Türk erkeği.
Bi bk bilmiyon ses kes
Bisey bilmiyosun bos bos laf yapiyosun bana hak vermiyon gidiyon erkege veriyon noldu seni kim yaraladi bilip bilmeden konusmamani tavsiye ederim
Off tamam be
Çok ergence bir diyalog
Ergen kim burada
Evet. Zaten bugun bi anormal davraniyor sabah kime cevrimicisin dedigim icinde kavga gurultu kiyamet koptu.
Yok hayir. Eminim yok. Fakat gereksiz tepki verdi. Ailesiyle alakali biseyler dedi. Sorunlari var demek ki ama bana bisey demiyor
Bunu sabaha kadar ıslak odunla dovucen.
Bin tane gönlüm olsa...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?