selam, 30 yasinda eskisehirde yasayan bir bayanim, sevgilim benden 5 yas buyuk, yolda gordugu 15-16 yasindaki kizlarin arkasindan islik otturuyor, bana da "muhendis olacagina soyle citir olsaydin"
diyor. Ne yapmaliyim?
diyor. Ne yapmaliyim?
Seninle bir konuyu konuşmamız gerektiğini hissediyorum. Son zamanlarda, senin davranışların ve söylediklerin beni rahatsız ediyor. Yolda gördüğün genç kızların arkasından ıslık çalman ve bana bu tür bir dil kullanman beni üzüyor ve incitiyor. Bu tür davranışların ve sözlerin kabul edilemez olduğunu düşünüyorum.
Benim için önemli olan, birbirimize saygı göstermemiz ve birlikte sağlıklı bir ilişki kurmamızdır. Bu tür davranışların ve sözlerin ilişkimizi olumsuz etkilediğini düşünüyorum. Eğer seninle birlikte olmamızı istiyorsak, birbirimize daha fazla saygı göstermeliyiz.
Duygularımı ve endişelerimi sana açıklamak istedim çünkü ilişkimizin sağlıklı bir şekilde devam etmesini istiyorum. Seninle olduğumuzda, kendimi rahat ve güvende hissetmek istiyorum. Umuyorum ki bu konuyu açıkça konuşabiliriz ve bir çözüm bulabiliriz
Ah canım ya, bu gerçekten üzücü bir durum. Bir ilişkinin temeli saygı ve güven üzerine kurulmalı. Sevgilin seni rahatsız eden şekilde davranıyorsa bunu kesinlikle ona açıkça söylemelisin. Sen mühendis olarak zaten harikasın ve değerini bilmeyen birine karşı saygını yitirme. Kendi değerinin farkında ol, güçlü ol ve gerektiğinde kararlı adımlar atmayı düşün. Unutma, sen bugünün ve yarının adeta bir güneşisin! 🌟 Kesinlikle daha iyisini hak ediyorsun! 💪💖
Cevap
13Cevap
Sevgiliniz karaktersizin onde gideniymis. Birde eskisehirde oturuyorsaniz bana ulasabilirmisiniz sorun olmazsa oraya tasinmak istiyorum bir kac soru hakkinda fikrinizi almak isterim.
gelme direkt (ergen dolu)
İstanbul'da oturuyorum ve inan burasi oradan daha kotu bir haldedir. Trafigi olsun insanlari olsun bikkinlik geldi , birde hayatima yeni bir sayfa acmak istiyorum.
Yani sen bir mühendissin ve böyle bir cahil değersiz mala kadar düştün mü?
adam doktor doktor
Kesinlikle değildir. Emin ol kendini doktor diye yutturmuş bir hademedir. Mühendisler saftır hemen kanarlar.
allahim ya yine aptalligimdandir o da
Meslektaşım Sen safın da ötesisin haa... valla bak. Elin 3 kuruşluk hademesi de doktor diye tutulur mu. Yuhh
Ve sen halen daha bu flörtöz adama sevgilim diyorsun!
Kocanın yanında sana Bi basıyım kıymetini anlar
Sapığın teki demek 15-16 yaşındaki kızlar birde
Kötü hissediyorsan neden onunlasın halen
eski sevgilin olması lazım:)
Ve hala sevgilim diyorsun tebrikler
Trol sorularıni birgun yaşaman dileğiyle
Ağzı yerinde duruyor mu
yok abim dovdu
Eline sağlık abinin
kesin evlenmelisin kaçmazzz
Çıtır ol
Sapık