Beni normalde görmeyen ama benim onu görüp beğendiğim ve mesaj atmak istediğim bir çocuk var biraz artist bi' tip ne yazsam etkilenir?
Cevabın nedir?
+1 yılKendi adıma konuşayım bana bir mesaj atıp az sohbet edip bana karşı duygularını açık açık söyleyen kız şayet benim de ilgimi çekiyorsa çok hoşuma gider. Onun bu medeni cesaret örneği davranışını takdir edercesine ben ona teklif ederim sevgilim olması için. Onure ederim yani.
Şayet karşımdaki kıza karşı bir şey hissetmiyorsam. Onu bu cesaretinden dolayı kutlarım onure ederim ama ona karşı duygularımın onun hissettiği gibi olmadığını güzelce belirtirim. Kırmamaya bana böyle bir adım attığı için pişman etmemeye çalışırım ;-) Onu rahatlatan bir uslupla konuşurum :-)
Profil resmindeki sen misin merak ettim :-) Millet ne şanslı ya :-)12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim inşallah o da böyle düşünüyordur. Rica ederim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKlasik tanışma cümleleri yeterli. Erkekler'in kadınlara destan yazar gibi uzun uzun tanışma mesajları kadınları asla etkilemez, klavyelerini boşuna tırmalıyorlar. Fakat bir kadın'ın iki kelimeden mürekkep tanışma mesajı nedense egosunu zıplatıyor erkeklerin.
Tabiattaki her türlü canlı yaşamında, erkek dişisine kur yapar. Dişi olanın erkeğe kur yapması çok nadir rastlanır çünkü görevi bu değil. Eğer sen böyle bir eyleme ihtiyaç duyuyorsan suretin ile bir sorunun var demektir. Güzelik, bakım ve giyimine dikkat edersen çevrende tanınan ve dikkat çeken biri olacağından, artık bunlarla uğraşmana gerek kalmayacaktır.2310 Yorumla- +1 yıl
Çok sert olmuş , bu kadar kibar bir şekilde böyle sert yorumları çok nadir görebiliyoruz :D
- +1 yıl
bayıldım ama ben bu cevaba
- +1 yıl
Ama yurtdisinda kizlar teklif ediyormus ;o
Tabiat mabiati bilmem. Biz ayriyiz insanogluyuz
Toplumun yuzdr 65i erkek oldugu icin seninki gibi algi olustu turkiyede
Cevap sahibi+1 yılKız tarafı poz atar sadece.
- +1 yıl
saçma sapan kalıplar bunlar, bir takım duygular besliyorsun ve gidip bunu söylemen doğru olmuyor, kaldı ki bu kız tanışma amaçlı ilk adım atmak istiyor, ilan-ı aşk etmeyecek. bir kızın hoşlandığı bir erkeğe doğru yürümesi onu aciz veya ezik, çirkin veya bakımsız kılmaz. ne istediğini bilen özgüveni yerinde bir insana yakışan bir davranıştır bu
- +1 yıl
Düşüncelerine kesinlikle katılmıyorum etrafında çevresi olan gayette begenılen ve özgüveni yüksek biriyim her önüme mesaj atmıyrm ama dış görünüşünü çok begendıgım o insanlada tanışmayı isterim nasıl biri oldgunu ögrenmeyi ne yanı mesaj atıcam diye ezilcekmiyim yazdgn son iki satıra cevap bile yazmam
Cevap sahibi+1 yılçok alıngansın ama.
+1 yılSeni görmüyorsa görmesini sağla, giyiminle kuşamınla, davrnışlarınla ortak arkadaş edin, olmadımı çık karşısına başla konuşmaya, Selam! Netten mesaj atma klasik bunlar demekki aynı ortamdasınız ki bkz:okul sürekli görüyosun. Mesaj işlerini geç yani arkadaş ortamına sakız olmaktan ileri gitmezsin
00 Yorumla
Selam. Paylaşımlarını uzun zamamdır takip ediyorum. Ve seni beğeniyorum. Kişilik olarak kpmik birisin ve bu geeçekten güzel. Seninle tanışmayı çok isterim. Umarım bu isteğimi kabul edersin. İyi akşamlar
53 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
118
Cevap
257Cevap
Bu kişiye göre değişir.
Kimine ilgini belli edersin, dalga geçer, umursamaz.
Kimine belli edersin teşekkür eder, kısa bir sohbet eder, ilgi göstermez.
Kimi ise '' aha karı buldum, banada kimse bakmaz zaten, hemen ilgi göstereyim '' der ve herşeyi berbat eder. Kızda canını kurtardığına sevinerek uzaklaşır oradan.
Yani uzaktan davulun sesi hoş gelir misali...
Bir mesaj at, normal konuşmaya başla. Baktın olmuyor, ilgini belli et. Baktın yine olmuyor, fazla zorlama bayan...
https://i.hizliresim.com/W6gMQL.jpg32 Yorumla
+1 yılArtist tipler nedense kızlar tarafından daha çok ilgi görüyor. İşin sonunda yalnız ağlayan, yine kız oluyor. Boyle tiplere ne yazarsan yaz, ileride ilk sen yazdın diye yüzüne vurup duracaktır. İlişkide sürekli baskın taraf olmak isteyip, seni istekleriyle zorlayacaktır. Bir kızın afilli sözlerle erkeğe yazmasına gerek yoktur. Tanısabilirmiyiz ya da 1 merhaba yeterlidir. Bir söz vardir;
Kizlar mahallenin serserileriyle çıkar, memurlarıyla evlenir diye.
Bu sözü bir kezde sen onayladın.52 Yorumla- +1 yıl
Ben erkeklerin bazıları içinde aynı şeyi söyleyebilirim. Ama beni kendim ilgilendirir, ben eglenecegim kişinin evlenecegim kişi olmasini isterim. Sende eğlencelik kiz olma oylelerine
ehli keyf duskunu oldugum ıcın. abı sosyaldan bır kız dusurdum cok fena dıye anlatımları sevmem. abazan degılım :) . ama sosyal platformlardakı muhabbet sohbet cok fena sarıyor. tanımadıgın ınsanlarla muhabbet guzel. eglenıyorsun. Senın sormus oldugun soruya gelırsek. AŞK heryer de aynıdır bence. hoslandın ve guzel seyler hıssedıyorsan @busraxxx bence ıcınden gelenı yaz. sana cevap verıp vermemesı onemlı degıl. sen denedın. hersey gonlunce olur ınsallah :)
12 Yorumla
+1 yılSana bunla ilgili bir anımı anlatayım;
Bir gün face den bir kız fotoğrafımı beğenmiş ve bana mesaj atmış, senden hoşlandım tanışabilirmiyiz falan yazmış. Kiz da tam yollu bir şey tam etinden sütünden faydalanılacak bir kız. Neyse benim g*tüm bir kalktı, ona dedim bak kızım ben sana yazsam olur ama sen bana yazınca çok ucuz oluyor biraz ağır başlı ol deyip ego yaptım biraz da hakaret edip geri çevirdim. (Öyle çok yakışıklı bir adam değilim yanlış anlaşılmasın) Sende benzer bir şey yaşayabilirsin!01 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılOndan sonra erkekler çok kötü bilmem ne, beni aldattı, küfretti bilmem ne diyorsunuz
* %10 olan yakışıklı erkeklerle kadınların %100 geziyor. Sonra onlarda yaşadıklarını tüm erkeklere hakaret yaparak genelliyor
* Bir kız ancak kendisinden en az bir gömlek üstün (para, dış görünüş) erkeğin teklifi kabul eder, 10 gömlek üstün erkeğe teklif eder. Yani kızlar şekilcidir ve kendilerini makyajla bile bir şeye benzemez. O erkekte yaşadıklarını asla birlikte olmayacakları çirkin erkeklere hakaret ederek anlatır kafamızı mikerler.
* Ne dışkı yersen ye nasıl olsa bizle yemedin bizle temizlemeyeceksin.00 Yorumla
+1 yılTahminen liselisin arkadaşım bunu sorundan açıkça görüyoruz :)) eheheh neyse konumuza dönelim öncellikle tahminen serseri bir tip artist diyosan lise çağında genelde böyle erkeklere zaafınız fazla biliyorum ikinci olarak bu arkadaşa selam nbrsn canım sni cook svyrm s. s gibi mesajlar atmayacaksın biraz mesaj at selam naber falan nasıl gidiyor 1 adım at 2 adım bekle sonra sen adım at öyle öyle gider valla benim bildiğim bu genelde bunlar abazan olduğu için cübbeli ahmet hoca bile olsan kız olduğun için yavşarlar sana sonra sende onu parmağında oynatırsın başka derdin?
02 Yorumla- +1 yıl
genelde bu tür entryleri liseliler açıyo diye biliyodum k. b pardon
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa yok be kızım.. şahsen erkek olsam bana bir kızdan tanışma mesajı falan gelse bide uzunn uzun yazmış seni gördüm cok asogım ama sen benı goremıyrsn. s falan bu ne abi ıyy derim cevap bile vermem. Hiç bulaşma güzel ol çekici ol etrafında dolanıp dikkat çekmeye çalış. Mesajlar boş ve cocukca ya. Artist bir çocuk diyosun da başörtün var sanırım. Ben hiç artist yakışıklı bir çocugun başörtüsü olan bir bayanla çıktıgını görmedim suana kadar. Sakın yanlış anlaşılmasın arkadaşıma değildir lafım. Genel olarak böyle. Kız ne kadar guzel olursa olsun başörtüsü var diye çıkmayanınıda gördüm.
05 Yorumla- +1 yıl
at gözlüklerini çıkartıp tekrar bak öyleyse. sen öyle bir önyargıyla doldurmuşsun ki kendini bu saatten sonra gördüğüne de inanmazsın. empati yaptığın bölümden hiç söz etmiyorum bile saçmalığın dibine vurmuşsun. resmen bizim yerimize kendini koyup yine kendi düşündüklerini aktarmışsın. çevrem tarafından çok beğenilen biriyim ve tesettürlü bir kızı seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖnyargılı davranmadım ben çevremde görddükklerimi yazdım buraya. Ve genel olarak başörtülü bir kızla zengin yakışıklı bir adam çıkmaz. Bu böyle. Önyargıyla alakası yok. Sadece aşık oldugunda işler değişebilir aşık olmakta öyle kolay değil. Sen seviyorsun bişeyiyle etkiledi seni, oda seninle alakalı. Görüşümesaygı duy. Ben böyle gördüm. Önyargılı davranmadım @Hasnicktiryav
- +1 yıl
dünya sen ve senin çevrenden ibaret değil, sen diğer insanlara saygı duyan biri olsan kendi akvaryumunun dışında da olabilecek şeyleri yok saymazsın. sana katılmıyorum. hala saçmalıyorsun kim demiş zengin ve yakışıklı biri tesettürlü birine aşık olmaz diye, ne kadar sığ düşünceli birisin sen. önce baş örtülü insanlara saygı duymayı öğren. baş örtüsü var diye insanlar kendine yakıştırmaz mı sanıyorsun, emin ol senden kat kat çok yakıştırırlar, herşey dış görünüş değil bunu aklına sok.
Cevap sahibi+1 yıldogru duzgun konuşun@hasnicktiryav tesettürlübayanlara lafım yok saygımda sonsuz? Zengin ve parası olan genç bir adam kapalı bir kadına bakmaz diye kaç kere söyleyecegım? Bakanlarda o bayanda onu etkileyen bişey olmuştur diyorum anlamıyor musunuz? Ha tabiki genç yakışıklı bir adam tesettturlu bı bayanla beraber olabilir. Genel olarak bu böyle değil. Genç yakışıklı zrngın bır erkek olsam, beni çok fazla etkılemedıgı sürece ilgi çekici bir bayan olmadıgı sürece işim olmaz yani. Çok mu güzel? Yetmez yani güzellik kişilik karakter zeka para heriey önemli Ki başörtüsüyle ne kadar ilgi çeksin. Benim görüşüm. Daha fazla yorum yapmanıza gerek yok. Sizde neden tesetturlu bir bayanı sevıyosunuz? Çokmu güzel çok mu terbıyeli çokmu zeki? Sizi birşeyiyle etkiledi? Başörtüsüylemi?
- +1 yıl
yaniçok yanlş sayılmazsn senı yanlışta anlamıyrm saygı duyuyrrm genel olarak böle düşüncede olan insanlar var. @Hasnicktiryav yani söyledikleri çok çok yanlış degıl ama sana sunu sölim benm eski sevgilmde artst ukala milletin pesinden kostgu bir çocuktu dsncelermz uymadı ayrldık o ayrı
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu ben yaptım.. bir yabancı kıza.. çok etkilendim.. mesaj attım.. dedim ki , ben size aşık oldum ilk görüşte.. niyetim çok ciddi.. sizi tanıyıp evlenmek istiyorum.. sizi olduğunuz insan olarak kabul edip seveceğim dedim.. hadi oradan dedi.. saçmalıklara vaktim yok dedi.. yine mesaj attım.. yine tersledi.. bir süre sonra ısrarlarım meyvesini verdi.. kimsin nesin derdin nedir dedi... evlenmek istiyorum , daha önce de söyledim.. şaka yapmıyorum dedim.. öyledir böyledir.. 7 aydır birlikteyiz.. seneye nikah kıyacağım :) bu hikaye gerçektir.. kız da rustur. .
20 YorumlaBence önce bir ekle sonra havadan sudan muhabbet bak sana yaklaşımına. gönlü varsa yüz yüze görüş zaten istiyorsa o sana söyler istemiyorsa gönlü yoksa oralı bile olmaz. Diğer türlü direk etkilemeye uğraşırsan kezban olarak görür ve biraz basit olduğunu düşünür. sazan gibi atlama yani direk.
17 Yorumla- +1 yıl
Erkek milleti diilde insan egosu diyelim kolay elde edilenin kıymetini bilmez pek. Bana gelince öyle direk pat die bişiler yazınca hayatta etkilenmem hatta bst olarak görürürüm yanaşma şeklim olcaksa beğendiysem biraz takılayım falan derim takılırım hevesim geçince hadi sen yoluna ben yoluma olur. Ama seviyeli bir tanışma sonrasında kademe kademe ilerleme her zaman en etkileyici yoldur. zaten sende daha tanımıyosun sadece fiziksel beğenme olarak karşında şu an belki tanıdıkça hislerin gidicek yani buda bir olasılık. Unutma hayat hep dışı süslü bir paket olarak sana sunulmuş ama içi boş olan hediyeler vermeyi sever insana. bu yüzden kademe kademe ama niyetini belli ederek yanaşman etkileyici olur hem sende ne istediğini tam olarak anlarsın.
+1 yılKendin ol yapmacık olma yeter.. Mesela normal aradan bir sohbet başlatabilirsiniz araya espriler katarak.. Tabi çok fazla ılgılendıgını gösterme zaten artıst bırıymıs sahada havaya girer.. Onu gerçekten tanımadanda yelkenleri indirme tip olan ama karakter 0 olan çok insan var
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Artist olduğuna nerden kanaat getirdin belkide değildir. İnsanların bazısı kendini ağırdan satarak başarılı olacaklarını düşünürler ve artist rolü yaparlar öyle. Atacağın mesaj ne kadar iyi olursa olsun cevap vermek istemezse yine vermeyecektir. Ama konuşmak istiyorsa kötü bir mesajda yazsan o seni bulur merak etme :)
01 Yorumla
+1 yıleger sosyal medyadaysa sen mesaj atma atmasını sagla bir iki iyi foto paylaş onun fotolarını begen oda begernir otomatikman sonra teşekkür ederim de :D sonra konuşmaya başlarsınız sonra çok mutlu neşeli ol unutma insanlar mutlu olan insanların yanında olmak isterler ;) neşeli müzikler falan at yabancı takılıyorum falan de özelliklede ona tepeden bak :D
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılDiirekt etkilemeye calisma. Biraz sohbet kur. sohbetlerin sirasinda kurdugun kendine has cumleler, kendine ozgu tavrin onu muhakkak etkiler. o bundan hoslanir diye onun hoslanacagi seyi yapip da kendinden odun verme.. N bileyim sohbet haricinde gordugun yerde bakislarina hapset onu, guzel ve etkileyici gulumse.. Ama direk sosyal paylasim sitesinden yazma yani. Sosyal paylasim siteleri bana gore iliskilerii, duygulari, sohbeti.. herseyi basitlestiriyor. :))
00 Yorumla
+1 yılBeğenilmek hoşuma gider öyle süper bir mesaj beklemezdim açıkçası. Sadece sanal dünyadan bir görmeyle tanıdığı kişinin yanlış kişi olma ihtimalide var konuşmak lazım daha iyi tanımak gerektiğini düşünüyorum.
Empati yaptımda konuşurum oyle hemen terslemem yani cevap veririm olmazsa da olmaz :))
Sen ne dersin kullanıcı adı güzel @jonquilll?02 Yorumla- +1 yıl
sen dogru diyorsan o zaman dogrudur @jonquilll :)))
peki #jonquilll kullanici adinin yazdigimdan farkli bir anlami var mi?
+1 yıldirekt hoşlandığını söylemesi beni iter. ki konuşmam da. sohbete girmeye çalışsın, girebilirse ilerleyen zamanlarda söylemesi daha mantıklı olur. lakin buluşma durumlarına pek sıcak bakmıyorum zati. yahu kısaca öyle veya böyle, zor. benden hoşlanmasınlar.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılbana birisi yanlışlıkla selam yazmış heyecandan engelledim:D
52 Yorumla- +1 yıl
ahaha çokmu komik :D
+1 yılBence fotografiyla ilgli bisey yaz mesela benimki gibi disleri on plandaysa fotoda dislerine yonel bu hosuna gider :)
19 Yorumla- +1 yıl
istiyosan nick ver copcatanlik benim isim :D
- +1 yıl
:) tamam saan soylicem tek sey olur normal iliskilerin tutma olasiligi %50yse sanalinki%5 anca oluyo yani cok yalan dönüyo onun icin fazla baglanma bide seni toplaaya ugrasmayalim :D
- +1 yıl
yok yavrum mevzu zaten tanmadgin birne uzulmek degil tanidiktan sonra oglanin yalanlari cikarsa meydana o zaman uzulmek
- +1 yıl
bakalim bana habr ver unutma :)
Farketmez canım sen naparsan yap ilk mesaj atarsan basit kiz. ikinci sinif olursun.. Onunn paylasmis oldugu biseyleri begen sakayla karisik ona megilli yorum yap bir iki tane kndine cek o atlar zaten merak etme.. ne kdr artist bir tipse o kdrda abazadr bide resmn guzelse olmus bil bu isi ve bna durumu mesaj at bklim nolck ;)
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 416 cevap paylaştı. bir kız için bunu yapmanın en basit yolu sanki o zana yazmışta cevap veriyormuşsun gibi davranmak. neyden bahsettiğini sorarsa pardon yanlışlıkla sana yazmışım dersin. işin peşini bıakmazsa olaylar gelişir :)
02 Yorumla
+1 yılBen sosya medyayı gectim gittim tanimadigim ama hoslandıgım cocugun karsısına gectim senden hoslaniyorum dedim bu muydu diyecegin dedi gitti ayni okuldayiz bide berbat bisey ama olsun cesaretini topla de istedigini 👍l
24 Yorumla- +1 yıl
Reddedilen kiz azdir. Cokmu sifatsizsin bacım :d
- +1 yıl
Çok ezikce diyen arkadasım yapamayacagın şeyler hakkında yorumlarını kendine sakla 😀😀😃
ne beklersin artistten bırak o tür yapılı insanlar biraz sıkıntıılı olur yani bırakıp gitmesi de sıradan doğal bir afet gibidir tamamen doğala bağlar durumu ve kendi yorumu ile kendini haklı çıkaracak sebepler arar durur sen ne kadar haklı olsanda o hep haklıdır kendice!
artist değil dekanlı dürüst birini bul bence :)00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılyav ne uğraşıyon işte git tanışmak istediğini söyle tanışın kaynaşın sonrada yüz yüzeyken tut yakasından ya benimsin ya toprağın de sinirli sinirli gözlerinin içine içine bak çocuk zaten orda eriyip biter ne diyon seen ;) :D :D :D
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. erkeğe mesaj atacaksan ne yazacağının önemi yok. Onu beğendiğini, tanışmak istediğini söylemen yeter. Hemen atlayacaktır eminim. Ancak kadınları bu konuda ikna etmek zor olabilir, erkekler kolay lokma ;)
00 Yorumla
+1 yılBen su anki sevgilimle sosyal medyadan tanistim tamamen alakasizdik. ve sans eseri yakin semtlerdeydik , su anda 2.5 3 senedir sevgiliyiz ailelerimiz falan tanisiyor:) yani duzgununu bulursan sıkınti yok..
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılBen etkilenmem, cok itici gelr, sapık damgası vurur, engeller, sikayet ederim :s artist gibi tipini al gorsellerde arat bence yazmadan önce kim bilir kimin fotosunu çalmıştır :s
01 Yorumla erkek adam ne yazsan cevap verir halihazırda konuştuğu görüştüğü biri yoksa ama ciddiye almaz ooo ben buna tıklatırım diye düşünür de cevap verir erkeğiz sonuçta baktığın zaman hayvandan hallice bişeyiz biz
00 YorumlaHocanın gazına gelipte gidip elin cocuguna cok uzun bir yazı yazmıstım cevap bile vermedi namızsız :D yani bisey yazma seni görmesini sağla giyimini falan degistir saclarini yap kendine ozen goster ve cocugun gözünün önünde ol hep :)
10 Yorumla
+1 yılEmpati yap biri sendwn hoslansa ve sana bunu mesaj yazarak soylese 😉 ortsk arkadaslarin varsa onlar sizi tanistirmak icin bir bahane bir firsat yaratmalari yeterli sonra gerisi gelir mesaj kucuk dusurur
00 Yorumla
+1 yılEtkilemeye çalışırken yanlışlıkla kanka olmakta var :D
70 Yorumla
+1 yılAmacım yanlış anlaşılmak değil. Kendimi çok sorguladım ama ilk kez başıma böyle bir şey geliyor tarzı bir edebiyatla mesaj at. Yoksa anında yersin basit kız damgasını :D
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılWalla erkekler biraz saftır bazıları direk içine düşer. Ama bazılarının da götü fazla kalkıktır. Anında rededer. Söyle sen bişey kaybetmezsin. Öyle de böylede söylicen sonuçta :D
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 3,9b cevap paylaştı. mesaja gerek yok kızlar. cevaplarda nick verin yeter asdfghj ne etkilenmesi yeaa. taş kalpliyim ben
40 Yorumlaçocuk senin hiç bir şekilde farkına varmadıysa bence deneme iki gün konuşur umut beslersin gider sonra üzülürsün
20 Yorumla
+1 yılorigin.komedi.com/neyimi-begendin_o_5446.jpg temsili değil gerçek
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl görüp beğendiniz takipmi ediyorsunuz sorularını cevaplarını. Mesajlarım var dönmedim bir çoğuna bir kıza nasihat ettim öğrenci imiş bana kızdı nasihat ettim diye.
00 Yorumla Kendin ol, doğal ol güzel kelimeler seçerek niyetini belli et. Sonuçta isteyenin bir yüzü kara... :) Keşke demektense denemek iyidir... Uzun bir süre aklında kalacağına yaşa ve gör...
01 Yorumla"Imkanı olduğu halde" Yüz yüze konuşmaya cesareti olmayan insan bastırılmış kamyon dolusu sendromları vardır. Uzak dur derim. (Bence)
01 YorumlaReklamına bakma televizyonda hani S5 reklamı gösteriyorlar ama aslında olan çok farklı yani söyle söyleyim sen onu boşver seni seveni sevmeye çalış bence çünki onlar da sıcak kanlı canlılardır + daha sempatiklerdir sana daha nazik davranır lar sen onu bir bir severken o seni baş tacı yapar :) reklama Aldanma :)
00 YorumlaIşin doğrusunu soylemek gerekirse etkilenmekte isterse etkilenir istemezse sen ne yaparsan yap etkilenmez hele ki sosyal medyadan yazmayla hic etki oluşmaz bence
00 Yorumlatanımadıgım bırı sanaldan benden hoslandıgını belırten mesaj yazssa egerrrr, ölürüm biterim eririm hemen inanırım deli olurum ve ben de anında ondan hoslanmaya baslarım. kanarım aldanırım yerım yanı bu numaraları ama sen yeme
10 YorumlaSeni gormeyen birinin etkilenmesini beklemek sacma bence mesajlada ilk adim atarsan ona karsi ilk sen bisi hisettiginden sevcegi varsada sevilmez bu tipler bencee :D asdfd
00 Yorumlaolabilir sonuçta tanımkata fayda var bence mesaj attığın zeki birisiyse kabul eder ve tanımaya çalışır seni belli mi olur belki hayatında bulamıcağı kişisiin duygularında eminsen söyle bence
00 Yorumla
+1 yılÇok tatlisin len artist bebe ya da https://i.hizliresim.com/YjqoqD.jpg
#V00 Yorumlasosyal medya kullanmıyorum
kullansam da öyle bir mesajdan etkileneceğimi sanmıyorum.
ayça_22 ye aşığım hala ama o ayrı asdlkasdlasdas
msn bili yüklü pcde onun için hala sdaşsdasd00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bilemedm cins cins insan var mesela ben, bundan 4 yıl önce bir çocuk yazmştı faceden hiç tanımadıgım biriydi öpüşmeyi sever misin yazmştı normalde çok itici gelir böyle bir soru ama öyle böyle derken sevgili olduk 3 yıldır sevgiliyiz :D
01 YorumlaDaha önce yapmıstım ve pişman olmustum. Salak bebenın totosu tavan yapmıstı egosu tatmın olmustu olan benım gururuma olmustu..
01 YorumlaHemcimsim olarak uzulmeni istemem
Girme o toplara realde bulmalisin
Sanalda yazdigin msja pek ilgi gosterecegini sanmiyorum
Ben olsam umursamazdim bile02 Yorumla- +1 yıl
Sonucta o kişi reelde depil sanal alemindeki fotolarına bakarak bişe hissedıp hissetmycek. Kleopatra gbi bişe olsab bile fotolarda iki gün ilgilenir ama sonra bile hissetmemrye baslar. Önemli olan gerck hayatta ortak buluşma yaratman ortak arkdaslar vs. O şekilde etkilemeye çalış. Sosyal medya araclgyla olmaz bnce. Mayası tutmaz zaten ilişkinin ilk sn yanaştgn için deger kaybı cabası...
+1 yılselam yazsan cevap alırsın da işi sen zorla bir arkadaşın da yazdığı gibi fotoğrafını sık yenile dikkatini çekicek fotoğraflarını koy o seni farkeder kendini göstermen lazım
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. tanımadığın insana hoşlanıyorum diye atlamamak lazım, konuşmaya çalışmak en iyi.. Kızlar ilk mesaj olarak iltifatlar şiirler beklerken bir erkeğe merhaba nasılsın demek yeterlidir diye düşünüyorum
00 Yorumlaböyle şeyler erkeğe saçma gelir benden söylemesi senin hakkında kafasına kaşar kız önyargısını otuturmuş olursun normal tanış ondan sonra duygularını söylersin
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 3,9b cevap paylaştı. 21 Yorumlanormal muhabbete gir sonra buna değer verdiğini anlasın sen anlatmaya kalkma mesela sanki sevgilin gibi heran mesaj at sonra zaten sende gönlü var mı yok mu anlarsın...
02 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/yAN7Ya.png bu biraz önceki konuşma ablası al örnegi deneme bence
02 Yorumla- +1 yıl
bir önemi var mı
+1 yılBir gün biri direk evlenirsek haberin olsun yorgan benim alışmalısın demişti ilginçiti bende al yorganını deyip engellemiştim o aklıma geldi :)
31 Yorumlaiçinden ne geliyorsa yaz dönerse senindir kebapsa benim ehehehe taam taam vurmayın
20 Yorumla
+1 yılbence hoslandigini hemen yazma. benxe normal bir merhaba nasilsin felan yaz. sohbet acilinca baslarsin :)
10 Yorumla
+1 yılSence biraz saçma değil mi sakın. Yanlış anlama bence normal konuşun havadan sudan aonraa hoşlandığını de ;D
02 Yorumla- +1 yıl
Onu ebemde biliyor tatlım herkes yazdığını nabersin nasılsın filan ilk öyle başlarsın değişik konular acarsin sonra dersin başka nasıl olabilir ki D;, ben olsam pat diye derim seni seviyorum azıcık cesaretin olsun allah allah ya :D
+1 yılçok güzelsin, çok tatlısın, seni seviyorum, senden hoşlandım lafı herkesin ağzına sakız olmuş o yüzden ciddiye almazdım
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zaten bu tür olaylarda erkekler hep artist oluyor. Öyle olunca tanımasan bile teklif gidiyor. Bence boşa gitme.
00 YorumlaBenim için reklamlardaki çikolatalar gibisin uzaktan izliyorum ama benim değilsin de
01 Yorumla- Devamını Gör (315)
Devamını Gör(360)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Tanımadığınız biri sosyal medyadan sizden hoşlandığını belirten nasıl bir mesaj atsa etkilenirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler