Sevgilimin hatalarını unutamiyorum?

Arkadaşlar 6 senelik ilişkim var. 1 sene önce bazi yanlışları oldu ayrıldım. 1 sene ayrı kaldık. Sonra beni aradı Özür diledi dönmek istedi yalvardi yakardi vs. 2.5 ay boyunca reddettim ama pes etmedi her seyi yaptı sonunda son bir şans vermeye ikna etti. Ancak biz ayrıyken yaptıklarını öğrendim kaldıramıyorum. Ayrılmaya kalktım yine bırakmıyor uğraşıyor çabalıyor vs. Is yerinden bir kız bir kadın erkek arkadaşı ve erkek kardesiyle bara gitmişler. Masada içkiler vs. Bu da icmemis güya. Öyle diyor Kadının yaşı baya var evlenip boşanmış ama kadında da kızda da kısacık etek dibine girmişler. Masada biralar. Yorumlarda da kiz yazmış ay cok guzeliz faln sevgilimin arkadaşı da Hala biranın etkisindesin sanırım biz erkeğiz hatırlatırm yazmış kiz da icmeye devam edelim dediimde uykum geldi diyen kimdi demiş. Bütün bu yorumlar sevgilimin arkadaşı ve kiz arasında geçiyor. Ancak sevgilim de o ortamda. Ve bunu baristiktan sonra öğrendim ayrılmaya kalktim bırakmıyor savaşıyor kızla hiçbir sey yaşamadim hatta sonradan kızın benden hoslandigini öğrendim alakayı kestim dedi. O gece de bisey olmadi kızla kadını evine bıraktık bizde eve gectik o kadar dedi. Ama bu resmi gördükten sonra bende ipler koptu kafam karman çorman oldu sizce abartıyormuyum aklıma her türlü şey geliyor yapmış mıdır bir hata sizce?
Sevgilimin hatalarını unutamiyorum?