+1 yılEn son düşünüyorum da sanırım annemi öptüm, yani şunu söyleyeyim vereyim ki insan illa birisini öpmesi için sevgili olması veya hayatında birisi olmasına gerek yok sevdiği bir ailesi tarafından öpüldüğü zamanda mutlu olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖpmek benim için yaşam biçimi öpmeden duramıyorum Küçük 5 buçuk yaşında bi pıtırcık var onu öpücük bombardımanına tuttum en son İkizler burcu çocuk sevgi pıtırcığı bir şey 😂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha! Omuz öpmek de bir tür öz sevgi be diyeyim 😄 Ben en son sevgilimi öptüm, hep böyle kelebekler uçuşuyor karnımda 🙈 Aşık olmak gibisi yok, bak şimdi bile yüzümde bir gülümseme! Senin öpücük hikayen de bayağı yaratıcıymış ama, helal! 😄 Ama şu omuz öpme işini fazla abartma, ha! 😉❤️
02 Yorumla- +1 yıl
@Besyocu89 şukunu verdim say 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olarak mi herhangi bir şey olarak mi
12 Yorumla- +1 yıl
Herhangi bir şey nesne, canlı, hava, ateş, su, toprak, tahta
- +1 yıl
Cemil olabilir mi cemil diyesim geldi lanet olsun instagram😓
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilim olmadığı için öpüşmedim hiç. ama kedi köpek görünce öperim bazen.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAyna da öpücük yollayıp kendimi mi öpsem acaba? En son neyi öptüm? Peluşuma sarılmıştım saatler önce.
0136 Yorumla- +1 yıl
Ama çift yollaman lazım tek öpücük sayılmaz çünku 😌
- +1 yıl
Haklısın, diğer yanağım boş kalmasın 😹.
- +1 yıl
E bi zahmet yani her bölgemizin de duyguları var. 😌😸
- +1 yıl
Her bölgemize de yollayamayız ki 😹.
- +1 yıl
Yollanılabilenlere selamlar o zaman. 😸😸
10. Bölüme geçtim doktorun oğlu olarak bildiğimiz katil doktor öldü. Sonra da bu polis olan komadaki çocuk eskisi gibi değil ama doktorun oğlu nasıl o olmuyor ben anlamadım. 😂😂 - +1 yıl
Şimdi dizinin ilk yarısı bitti. 2. yarısı başladı. Yani hikâyesi. Beyin bakımlı bölümler bunlar. Bakalım neler izleyeceksin 😛. Azıcık daha izle, yorum da bulunacağım.
- +1 yıl
Beyin nakilli.
- +1 yıl
Dedektif ilk başta ıskaladı ya vuramadı. Nasıl sinir oldum bağırdım vursana lan adam gibi şu bilmem ne çocuğunu diyerek. 😂😂
Gerçekten güzel ilerliyor hiç sıkılmadan devam ediyorum 😂😂 - +1 yıl
Unutulmayacak bir dizi. Doktorun bebeği de olacak ama 😛.
- +1 yıl
Aldırmadı mı o ya öyle sahneler izledim ben aaa vayy bakalım akşam devam edicem 5 bölüm daha bitiririm yarın akşam da kalanları 😂😂😂
- +1 yıl
Ben arka arkaya o kadar bölüm hazmedemiyorum 😹.
- +1 yıl
Duygusalsın Minnie ondan 😂😂😂
- +1 yıl
Nasıl da biliyor beni 😸. Bünyem kaldırmıyor cidden. Kafa olarak yoruluyorum. Yıllar önce böyle değildim.
- +1 yıl
Değişiyoruz çünkü. Yaşadıklarımız, yaşattıklarımız, unuttuk dediklerimizin bile izleri halen içimizde. Sığabildiğimiz, sığdırabildiğimiz kadarız işte. 😌
- +1 yıl
Kalp yarası.
- +1 yıl
Yara iyidir, kötü olsa bile.
- +1 yıl
Yok be. Olmasa daha iyi 😸.
- +1 yıl
Olsun, yalnızlığın tadını aldım ben kokusu bile var çok güzel. 😸
- +1 yıl
Ben de sıkıldım yalnızlıktan ama gelmiyor birisi 😛.
- +1 yıl
O gelmiyorsa, sen git. Kaparlar sonra Aslan parçasını sıkılmaya devam edersin. 😛
- +1 yıl
Benim adım atmam işe yaramaz. Oğlak erkeği ancak izin verirse olur 😛.
- +1 yıl
Ohoo iş burçlara kaldıysa çok beklersin daha. Avı gördüğün an hissettiğin an saldıracaksın. Yoksa başkası yer söyliyim sana. Oğlak abimize sinyali çak sen bi adım at. Bari sen mutlu ol 😂😂😂
- +1 yıl
Ben ona koşmuşum. O dur demiş. Diğer oğlaklarla aynı. Zamanı gelmeden gelmeme izin vermez 😿.
- +1 yıl
Bu işte bir terslik var gibi ama bilemedim. Erkek adamın nazı olmaz. Ya ister ya istemez. Herkese göre farklıdır belki bu durum ama şimdi dur belki ileride oluruz diyorsa bir sıkıntı var demektir. Hayırlısı olsun sen iyice düşünmüşsündür zaten. 😂
- +1 yıl
Hayatında bazı sorunlar var. Bu yüzden. Gelmezse de kısmet.
- +1 yıl
Gelirse senindir, gelmezse zaten hiç senin olmamıştır. 🙃
Şimdi bu dizide gazeteci kız, ilk dedektifin kaçırılan kızlarından biri çıktı dimi o yani net olarak. Doğurmuş bir de bebeği oldu psikopattan. Katilin ön lobunu polise koydular o da en son düğümcü katili öldürdü. 😂😂 - +1 yıl
Doğru çözmüşsün 😹. Ben o bölümleri izlerken şey demiştim "Bana beyin nakli yapılsa kafayı yerdim.". Bae Rum'un hâlini görünce ister istemez öyle diyordum.
- +1 yıl
Bar Rum tadını aldı muhtemelen de kendini kontrol edebilirse eğer kötüleri öldürecek sadece. Ama edemezse yeni ölmesi gereken seri katil o olacak gibime geliyor. 😂😂
Valla ben de kafayı yerdim. Bir katilin beynini kontrol etmeye çalışmak zor olmalı ancak imkansız değil çünkü sadece ön lobun birkaç parçası eklenmiş öyle dediler 😂 - +1 yıl
Tüyo vermeyeyim. İzle ve gör 😹.
- +1 yıl
Ben olsam çoktan vermiştim sana tüyo aşk olsun 😛
- +1 yıl
Olmaz. Tüyo yasak 😹. Sen de vermemelisin.
- +1 yıl
Yoo gıcıklığına verirdim harika oluyor. Eh illaki sana bir film öneririm ben de o zaman gör 😂😂
- +1 yıl
Vay hain 😹. Seni kafam da sessize alacağım film izlerken 😎.
- +1 yıl
youtube.com/shorts/1oxgXnUV3cE?si=a5zm1vwtr-oAwKNU
Şu şekilde sessize alırsın sanırım beni 😂😂😂😂 - +1 yıl
Adamların ağzına da nasıl soktu 😹. Birde vuruyor. Film bitene kadar sana yazmayacağım 😹. Spoilerin başına kalacak.
- +1 yıl
Tamam tamam yok sana sopa spoiler 😏
İlk gözlüklü adam nasıl bir aç ise salama doğru gelişi harika 😂😂😂 - +1 yıl
Dürüm değil mi o 😛?
- +1 yıl
Hayır, salam o dürüm olsa duramazlar 😛
- +1 yıl
Belki lahmacundur 😻.
- +1 yıl
Hiç de sevmem. Afiyet olsun 😂😂
- +1 yıl
Ben şok. Ben severim. Yok ki yiyelim 😹.
- +1 yıl
Ben fast foodsal şeyleri yemiyorum 😂😂 ev yemekleri hastasıyım ben oh. Ne demek yok çabuk dışarı çık ve en yakın lahmacuncuya git ye 😂
- +1 yıl
Her zaman yiyemem. Arada yiyorum. Fit olmam lazım. Lahmacunu da evde yapıyoruz genelde 😹. Ev yemeklerine ben de bayılıyorum. Patates yemeği. Yeşil fasulye. Sarma. Pırasa. Ev yemekleri mis gibi ya. Dışarıdan daha güzel. İşte dışarıda arada yiyorum ya da tatile gidersem yiyorum.
- +1 yıl
Ooo harika bak tam aynı kafadanız sadece ben lahmacun da yemem çiğköfte de 😂😂
Dışarda da arkadaşları alır hadi derim esnaf lokantasına 😸😛 - +1 yıl
Tadını mı sevmiyorsun 😛?
- +1 yıl
Evet, biri lavaş içi kıyma, diğeri de lavaş içi ezilmiş bulgur bana göre. 😛
- +1 yıl
Çiğ köfteyi sade ve ya marulla da yiyebilirsin 😛. Ev yapımı lahmacun güzel ya incecik. Çıtır çıtır. Hazır lavaş üstüne yapılırsa lahmacun olmaz o zaten. Çakması olur.
- +1 yıl
I ıh yemicem yemem ben marulu sade yerim
Ev yapımı hiç yemedim bilmiyorum 😛 - +1 yıl
Ev yapımı şahane ya. Silex gibi bir makine de, el emeği göz nuru açılmış ekmeği kıymayı döküp dağıtıp koydun mu çıtır çıtır pişer. Ev lahmacunu güzeldir. Dışarıda aynı lezzeti bulamazsın. O derece iyi. Gözleme sever misin?
- +1 yıl
Patatesli gözleme çok lezzetli olmuş diye şaka ile karışık evlenme teklifi etmişliğim var sevmek ne kelime bayılırım Minnie 🤤
- +1 yıl
Ağzım açık okudum 😹. Çok değişik bir insansın 😹. Çok doğal. Sevdim. Ben de peynirliye bayılıyorum. Hayali gözlemelerimizi bölüşelim 😹.
- +1 yıl
Ohoo değişik hafif kalır ki 😂😂 o zaman ben sana patatesli gözleme ısmarlıyorum, sen bana peynirli anlaştık mı? 🤤😛😂
- +1 yıl
Anlaştık. Yanına da yayık ayran içeriz 😻.
- +1 yıl
Ooo harika olurr zaten ondan başkası içilmez ki 😸
Bu arada 13. Bölüme geldim ve birazcık sinirlerim bozuk. Kedileri öldürdü çünkü orada dondum kaldım istemsizce yaş geldi gözümden - +1 yıl
Aslında orada anlatmaya çalıştıkları şey psikopatların ilk önce hayvanları hedef alması. Önce pis emellerini, iğrenç arzularını hayvan öldürerek tatmin ederler. Sonra insana geçerler.
- +1 yıl
Müsait anda dinleyeceğim 😛.
- +1 yıl
Bu diziyi 2 yıl önce izlediğim için sahne karıştırmışım. Başka psikopatların sahnesi geldi sandım. Dizi de vardı diye hatırlıyorum. Sanırım onların sahnesi daha gelmedi. O filmi izlemedim. Tam adını yazabilirsen izleyebilirim 😛. Sesin güzelmiş.
- +1 yıl
Valla dün akşam izlediğim bölümler çok aşırı sinir bozucuydu özellikle kedi sahnesini atamadım kafamdan. Devam edemedim diziye o yüzden uyudum ahah. Benim dediğim film ise, The Gangster, The Cop, The Devil. Tam adı bu. Don Lee başrolde.
Bu arada teşekkür ederim, ses işte nasıl olunabilirse bir ses. :)) - +1 yıl
Rica ederim 😸. Bakayım ben buna. Psikolojik olarak çok zor bir dizi. Kafa da yoruyor. Biraz yıpranmanı anlayabiliyorum. Hele de kedi babası olunca daha çok etkilendin, normal.
- +1 yıl
Tam tahmin ettiğim gibi ilerliyor dizi. Suçluları öldürüyor arada bağlantılar arasında kopukluklar ama olsun. Mesela şu gazeteci kadın herkesten önce davranıp gidiyor bir yerlere ona çok gıcık oluyorum 😂😂
- +1 yıl
Onun da geçmişi derin 😛.
- +1 yıl
O zaten dedektifin kayıp kızlarından biri belli. Hatta o beyinci doktor katilin yanındaydı sonra kurtulmuş oraları henüz göstermediler ama ip uçları sayesinde anladım ben. Çoğu şeyi cidden tahmin ettim çok dikkatli izliyorum çünkü 😛
- +1 yıl
Seri katil doktorun cinayete işleme sebebini öğrenince şok olacaksın.
- +1 yıl
Şu an 14. Bölümün yarısındayım işte. Moladayken izledim biraz. Doktor ile ilgili tahminim var bakalım o tutacak mı. Beyin naklini ısrarla denemesinin sebebi ünlü bir yetenekli doktor olmaktan ziyade kendi geçmişi ile ilgili bir travma diye tahmin ediyorum. Ya annesi, ya sevdiği bir kadını beyin ölümünden dolayı kaybetti gibisinden 🙃
- +1 yıl
Spoiler vermeyeyim. Hadi bakalım 😹.
- +1 yıl
Hahah yaklaştım bence yoksa hayır onlarla alâkalı değil derdin. 😂😂😂
- +1 yıl
Heyecanını bozmak istemem 😸.
- +1 yıl
Ben seni sıkıştırmasını bilirim de burası yeri değil. Hadi bakalım öyle olsun. 😸😸
- +1 yıl
Söylemem ki 😹. Bölümü bekle 😛.
- +1 yıl
Son 4 bölüm kaldı. Ba reum en başından beri katil oymuş. Şu an ise teyzesi ve eniştesinin gerçek olmadığını öğrendi onları araştırıyor. 😛
- +1 yıl
İşte tam olarak beklediğim bölümlerdesin 😛. Az kaldı. Geliyor dizinin adının Mouse olduğunu öğrenme sebebin.
- +1 yıl
Çok karışık olaylar oluyor beynim tamamen yandı. Kim, kimin neyi, kimin çocuğu, kim katil, hepsi birbiriyle aşırı bağlantılı 😂😂😂
- +1 yıl
Trajik bir hikâye var aslında. Bu diziye baktığın zaman anlatmak istediği şey herkesin katil olabileceği ve o yargıladıkları seri katilden çok bir farkı olmadığını. Mahvedilmiş hayatlar.
- +1 yıl
Durum oraya doğru gidiyor zaten 17. Bölümün ortasındayım çember iyice daraldı. Bu akşam bitiriyorum diziyi çok şükür 😛
- +1 yıl
O zaman doktor seri katilin cinayet işleme sebebine hazır ol 😹😿. Emojilerimle azıcık şaşırtayım seni.
- +1 yıl
Yok ya zorla takip edip darlıcam seni onu istiyorsun söyle söyle diye 😂😂😂
- +1 yıl
Heyecandan çıldır 😹. Böööö.
- +1 yıl
Yakında gidicem keşke söyleseydim spoiler dersinn. 😛😛
- +1 yıl
Dizinin tadı kaçar. Şoke ol istiyorum 😸. Gitme, sana muhtaçım 😹. Başımda tacım, sana muhtaçım muhtaçım 😹.
- +1 yıl
Ben tadını alırım onunn, duymak ile görmek çok farklı. 😏
Gitmem gerek sevdiğim ne olur ağlama. 😂😂 - +1 yıl
Git git git, gitme dur ne olursun 😹.
- +1 yıl
Gideceğim buralardan, artık elvedaa
Son kez sarılayım, boynunaa. 😂😂 - +1 yıl
Küstüm 😹. Hadi git 😛.
- +1 yıl
Son 1 hafta diyim ciddiyim bir hafta sonra hesabı kapatıyorum. Atarsa 6 haftaya evde kahvaltı. 😛
- +1 yıl
Evet, bir kez bir yorum da görmüştüm yazları siteye ara veriyormuşsun 😸. Geri gelince artık sohbet muhabbet ederiz.
- +1 yıl
Geri dönmeli değil bu sefer. Benim burada vaktim doldu. 😂
- +1 yıl
Dönüp dolaşır yine gelirsin 😛. Bir gün gelirsen beni unutma 😿.
- +1 yıl
Ben bir karar aldıysam, onu kesinlikle uygularım. Geri dönecek olma ihtimalim olsaydı şayet, ben hesabı kapatmazdım zaten. Yüzümü biliyorsun artık bir yerde görürsen selam verirsin. 😂😂
- +1 yıl
Yüzünde telefon var 😹. Gelirsen mutlaka beni buluyorsun 😹.
- +1 yıl
Önceki profil fotolarımdan görmüşsündür illaki. 😂😂 E o zaman artık öteki tarafta görüşürüz.😛
- +1 yıl
Profiline baktım mı hiç hatırlamıyorum 😹. Kısmet 😿.
- +1 yıl
Akşam şu diziyi bitiriyim onun heyecanı var üstümde 😂
- +1 yıl
Bitir de şok üstüne şok oluşunu izleyeyim 😹. Bence olması gerektiği gibi bitti ama.
- +1 yıl
Bakıcam artık şimdilik tahminlerim şunlar.
Ba reum hapise girecek.
Dedektif ko ile coi hanım sevgili olacak ya da evlenecek. Çok tahminlerim var da söylemicem bana da sürpriz olsun diye 😂
- +1 yıl
O piti piti. Hangisi doğru acaba 😛?
- +1 yıl
Hiç biri çıkmayacak net 😃😃
- +1 yıl
Belki çıkar. Belki çıkmaz. Öhöm 😹.
- +1 yıl
18. Bölüme geldim çalışırken izledim kalan bölümü 😛
- +1 yıl
Eeee ne oldu 😹?
- 1 yıl
Dizi bitti. İzlemekten çok keyif aldığım, yer yer küfürler ettiğim, yer yer nasıl lan? Dediğim, vay anasını ya oha dediğim, yer yer aşırı sinirlere boğulduğum, yer yer yüksek sesle küfürler ettiğim bir diziydi benim için. Ba reum ölmeseydi iyiydi. Ama babasını öldürürken ki sahneyi çok kısa tutmuşlar önce iyice bir dayak atması lazımdı. Lakin, ba reumun hastalığı da olduğu için muhtemelen senaryo gereği yormadan, direkt sonuca odaklı bir infaz sahnesi gerçekleştirmişler bariz belli. 😃😃
- 1 yıl
Ba Reum'un ölmesi benim açımdan adaletliydi. O kadar masum insan öldürdü. Nine, çocuk, peder gibi. Bong Yi'nin ona geri dönmemesi de çok doğru bir karardı. Bizim dizilerimiz de sa 2'sini tekrar çift yaparlardı. Senarist aslında güzel bir mesaj vermiş. Sevse de geri dönmedi. Ba Reum'un ölürken ki sahnesi çok duygusaldı. Kilise de çocukluğu ile konuştu. O zaman diziyi izlerken çocuğun bir an onu öldüreceğini düşünmemiştim değil 😹. Öyle bir etki bıraktı dizi. Aslında belgeselinde alternatif bir son var, fare diriliyor ama senarist röportaj da öldü dediği için öyle kabul ettim. Ba Reum hasta değil de, beyin nakli başarısız oldu sadece. Yo Han ile siyasetçilerin kurbanı olmaları, Ba Reum'a Yo Han gibi sevgi verilse o da belki sevgi dolu olacaktı. Burada tamamen çocukları değiştiren annesi ve diğer kadın suçlu. Siyasetçiler yasa getirdi ama kendi kanından birisi olunca psikopat bir gene kıyamadı. Ba Reum'un seri katil babası son bölümlerden bir tanesinde hava ile ilgili bir şey diyor mesela. Senarist yanılmıyorsam bunu gerçek hayatta bir çocuk katili olan adamın söylediği ve hiç pişman olmadığını, dışarıya güzel havaya çiçeklere çıkamadığı için üzüldüğünü söylemişti. Seri katil babasının hikâyesini görünce şok olmuşsundur 😹. Tövbest. Düşünsene hastanedesin ama başkalarının deneği oluyorsun ya da dışarıdayken. Mochi hep insanın bir katili nasıl affedeceklerini anlamadı ama bir gün Ba Reum'da bunu yaşadı mesela. Yo Han'a karşı da suçluluk hissediyor.
- 1 yıl
Aslında bu dizi ile ilgili bana söylemen gereken çok şey var senin. Mesela bir olay gerçekmiş o hangisi?
Yanılmıyorsam choi hanımın nasıl kurtulduğu sahnesini göstermediler çocukken katilin elinden. Eksik kalmış bir çok şey var bence ama sanki alelacele bitirilmiş gibi geldi bana. Benim bu diziden çıkardığım olay şu. Duyguları bastırılmamış her insan potansiyel bir seri katildir. Çünkü duygular kontrol edilemez ise, ne insan yaşayabilir, ne de yaşatabilir. Ba reumun yerine kendimi koydum. Ve inan delirirdim ben sanırım. Fiziksel olmasa da benim de duygusal olarak zarar verdiğim insanlar oldu. Özellikle öfkemi kontrol altına almayı başardım. Çağırından çıkmadığım sürece. - 1 yıl
Bir önceki yorum da hava ile ilgili olduğunu yazmıştım ama bir haberden alıntı yaparak fark etmeni sağlayayım, daha detaylı. Katilin cümlesini dizi 'de kullandı.
"Mouse Choi Ran'un senaryosu, 2017 yılında Incheon İlkokulu Cinayeti davasından esinlenmiştir. 2017 yılında, Incheon İlkokulu cinayet duruşmasında, kurbanın annesi şu anda en zor şeyin ne olduğunu sorduğunda, sanığın cevabı üzgün ya da suçlu değildi. Bunun yerine sanık, "Hava güzel ama kiraz çiçeklerini görmemek benim için en zor". Tüm ulus sanığın tepkisine şok oldu ve öfkeliydi." - 1 yıl
He ben başka bir şey daha var sandım sözden ziyade. Anladım şimdi evet.
- 1 yıl
Yeni senayi yazsa da baksak 😛.
- 1 yıl
Senaryo.
- 1 yıl
Yazım yanlışın bile doğru 😛 senayi diye özel isim var. 😂😂
- 1 yıl
Klavye kurbanıyım 😹.
- 1 yıl
Ba reum'un kurbanı olmaktan iyidir? Geceyi de böyle bir espri ile kapatırım 😛
- 1 yıl
Ba Reum da kurbandı 😿. Sonunda ağlamıştım ama yine de hak etti ölmeyi. Bu hafta filmleri izlerim senin hatrına 😎.
- 1 yıl
Ben sadece kedi sahnesinde pıt pıt oldum. Onun haricinde sinirden başka bir duygu hissetmedim 😂😂
İzle cidden sağlam filmlerdir onlar. 😎 - 1 yıl
Köpeğin dişlerinden de bir şey yapmıştı o. Ne yapmıştı tam hatırlayamadım. Kolye miydi 😿?
- 1 yıl
Yok tamamen kedinin dişlerinden kolye yapmıştı ve bomg y, ye hediye etmişti 😃
- 1 yıl
Aklımda köpek diye kalmıştı 😿.
- 1 yıl
Yok yok kediydi 😂😂
- 1 yıl
Voleybol maçı izliyorum. Hâlâ uykum var 😿.
- 1 yıl
Ben valla bir uyumuşum gece off enerjim de o biçim var 😃😃 izle bakalım güzeldir voleybol 😛
- 1 yıl
Biz kazandık 😸. 3:0. Maç bittiğine göre azıcık daha uyuyayım 😴.
- 1 yıl
O zaman sana iyi uykular ve miyavlı rüyalar. 😌
- 1 yıl
Teşekkür ederim. Kedileri görmedim 😿.
- 1 yıl
Ben atarım benim kedileri görürsün 😌
- 1 yıl
3 tane miydi?
- 1 yıl
2 tane kaldı diyim
- 1 yıl
Diğerlerine ne oldu 😿?
- 1 yıl
2 tanesini sahiplendirdim british vardı iki kardeş. Sarman cinste saruman isimli erkek kedim kayboldu 2 ay oldu. Öyle
- 1 yıl
Ay yavrularım. Saruman evden mi kaçtı? Belki de kaçırılmıştır. Çipi yok muydu? Çipten bulurlar belki.
- 1 yıl
Yoktu ya kıyamadım taktırmadım canı acır diye
- 1 yıl
Ne kadar düşüncelisin 😸. Kaybolurlarsa şart bence. Yuvasına geri getirilir.
- 1 yıl
Orası öyle de işte alıştım ama yaşımdan fazla kedim oldu benim. 😌
- 1 yıl
Hepsi de ayrı ayrı değerli. Kaç tane çeşit cinse baktın?
- 1 yıl
Çoğunluk ile hasta sokak kedilerine baktım. Öyle para ile cins kedi almadım almam da. Cins olarak british ile scothis bakma şansım oldu onlarda ilk ailelerinden zarar gördükleri için ben baktım. Sarman, tekir, smokin ağırlıklı baktım hep. Şu an bir tekir kızım, bir de scothis kızım var evde baktığım. Dışarda ise tüm kediler benim 😌
- 1 yıl
İnsan nasıl bu güzelim kedilere zarar verebilir ki? Kalpsizler.
- 1 yıl
Maalesef öyle insanlar var hiç sinir bozmayalım şu an 😌
- 1 yıl
. Kedilerine et veriyor musun 😛?
Anamun yanaklarını kurban olduğuma iyi geceler yetmez.. İla sarulu öpecesun... Seni çok seviyrum anacuğum diyecesun.. Çok nazli çok😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTatlı, küçük bir çocuğu öptüm.. Arada sırada kendimi de öpüyorum, deli miyim ne
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDudak bakım yağımı çilek kokusu mest etmişti
10 Yorumla
+1 yılTabi ki bi tane erkek sarmanım var onu, eşoğlu eşek çok tatlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılEn son babamı öptüm ve az kalsın son öpüşüm olacaktı...
00 Yorumla Arkadaşımın adı gibi duru bir güzelliğe sahip olan kızını..🌸
00 Yorumla
+1 yılSevgilim yok bayramda babamı öptüm o da çok normal
10 Yorumla
+1 yılOmzunu niye jdjgjfkg
Ben hiç bişey 🙄13 Yorumla- +1 yıl
Güzel kokuyordu ne bileyim lan dedim ne güzel kokuyor sağlı sollu mucukladım valla
- +1 yıl
Adaletlisinde djfjdjg
- +1 yıl
Adımdan geliyor adaletliyimdir 😌
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. kolyemi öptüm PEMFKKFOW
08 Yorumla- 1 yıl
Hangi kolye sjdjd
- 1 yıl
Hee şu büyülü olanlardan 😃
- 1 yıl
Öp öp iyi gelir 🙄
- 1 yıl
Öp öp ona da o iyi gelir sjdjdd
Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Akşam bahçe sularken gülleri öptüm
01 Yorumla- +1 yıl
Bende de var cidden harika bir olay.
+1 yılÖrümcek adamı 🥹
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Düşününce uzun zamandır kimseyi öpmemişim
10 YorumlaOda arkadaşıma sarılıp öptüm ağladığı zaman.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Yere düşen ekmek kırıntısını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTeyzemin elini😄
00 Yorumla
+1 yılinsan kendi omuzunu niye öper ya 😂
00 YorumlaÇilekli linkim ile aşk yaşadık.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. en son onun yokluğunu öptüm
00 Yorumla
+1 yılYeğenimi öptüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇocuğumu muhabbet kuşumu
00 Yorumla Kedimi
00 Yorumla
+1 yılBirini bulsam öpecem de 😂
00 YorumlaAblamı öpüp issirmistim
00 Yorumla
+1 yılbeyimizi öptük yatırdık uyusun büyüsün.
00 YorumlaMuhabbet kuşum vardı geçen sene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim birini öptüm
00 YorumlaHatırlamıyorum
20 Yorumla
+1 yılBahtımdan öptüm 😏
10 YorumlaKolumu jfhndjkl
10 YorumlaKedimi öpücüklere boğdum en son
00 Yorumlaen son lülük/kuku öptüm aşkoo💖💖💖
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç birseyi
00 Yorumla
+1 yılKimse
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kitaplarımı 😂😂
00 Yorumla
+1 yılKendimi
00 YorumlaKuzenimi öptüm 5 aylık bal gibi🥰
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılManitayı
00 Yorumla Köpegimi 🫶🏻
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılevladımı öptüm sabah
00 Yorumla
+1 yılBebeğimi 👶🤍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılköpeğimi
00 Yorumla
+1 yılKediyi öptüm
00 Yorumla
+1 yılSağ kol bilek içini
00 Yorumla
+1 yılTemastan hoşlanmam.
00 YorumlaAnnemi
00 YorumlaYastığı koltugu
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şeyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılKedimiiii 😻
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAynayı
00 Yorumla
+1 yılKöpeğimi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. kedimi öptüm
00 Yorumla
+1 yılköpeğimi
00 Yorumla
+1 yılHanımı mı
10 YorumlaAynayı öptüm 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYastığı
00 Yorumla
+1 yılHatırlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılHatırlamıyorum ki uzun zamandır olmadı 🙃
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem