Evet neden böyle bir şey yapılır ki.. Bu insanlarda hiç mi gurur yok çok merak ediyorum.. 😅

Evet neden böyle bir şey yapılır ki.. Bu insanlarda hiç mi gurur yok çok merak ediyorum.. 😅

Hala seviyorsam veya yarım kalan bir şeyler varsa ilgilenirim.. Mesela bana söylediği büyük bir yalanla ayrıldık sonrasında biri oldu hayatında ben kimseyle konuşmazken ailesiyle tanıştırdığını öğrendiğim gece çok ağladığımı biliyorum biz o kadar sene beraberken teklif bile etmeyen adam 7 aylık kızı tanıştırdı ama olmadı tabi.. O kadar içim rahatladı ki sana anlatamam. Kolay kolay da anlatamam kimseye ilk defa burada yazınca bir tuhaf oldum, içim döküldü sanki.
Bence eski sevgiliyle Her ne olursa olsun ilgilenmek mantıksızlık, yani hayatından çıkmış birisi O zaman niye eski sevgilim oldu? Çünkü hayatımda olmaması gereken birisi ya da anlaşmazlık yaşadığım birisi belki de ona veya kendime sürekli bir şeylerle zarar verdiğin birisini hala ben niye sohbet etmek muhabbet etmek iletişim içinde olmaya çalışmak bana da çok mantıksızlık geliyor. Yani bazı insanlar var ki eski sevgilisiyle hala birlikte olmaya hala arayıp sormaya devam, zaten hayatında birisi varsa onunla tekrardan iletişim içine geçmek bir defa insanın kendine saygısızlığı demektir.
Kesinlikle öyle ama insanlarda gurur yok ne yazık ki..
Bence bu yalnızlık ondan kaynaklanıyor yani yalnız olan insanlar genelde eski sevgilisine dönmek istiyor en azından beni tanıyor biliyor yeni birisiyle kendimi tanıtmaya uğraşmayayım diyor ama olmaz böyle sevgilisi varken tekrar eski sevgiliyi yazıp bir şey beklenti içerisine girmek genişliktir
Evet engelli olduğu için bunu yaparken de farklı hesaplar kullanıyorlar..
Yani şimdi bir de ayrılık sebebi önemli bir haksızlık varsa insan bazen bazı şeyleri unutamıyor yani O kişiden bir intikam alma duygusuna da gidebiliyor
Bir insanın sevgilisi varken ulaşmaya çalışmak çok yanlış bir hareket..
Ben doğru olduğunu savunmuyorum ama insan bazen duygularına da esir düşüyor.
Gururlu olan insan böyle bir şeye kslkışamaz..
Bak tamam söylediğine katılıyorum gururu olan insan haysiyeti olan insan böyle bir şey yapmaz ama bazen insan psikolojik ve duygusal olarak kötü olabilir yani bazen ne yaptığını bilmeyebilir yani bazen insan gurur ya da haysiyet düşünmez sen şu anda sağlıklı kafayla belki bunları yazıyorsun ama o anki o adamın psikolojisiyle yaptığı şeyler zaten normal olmaz.
Evet ama sevgilisi olduğunu bile bile yazılmaz ya bu karektersizliktir..
Katılıyorum
Denenmişi tekrar deneyip farklı sonuç beklemek ahmaklıktır. Burada başka motivasyonlar da olabilir. Kendisi mutlu olamamıştır. Eskisinin de mutlu bir hayatı olmasını çekemez. Bu tarz kişilerle duygusal ilişkiyi geç selam verene bile nefret kusabilirler. Kimlerle muhatap olduğuna çok çok dikkat etmek lazım..
Burada sevgi yerini hırsa çeviriyor..
Kişi kaybettiğini anladığı an sevgi olmasa bile kazanmak için böyle saçma yollara giriyor..
Aslında ne kadar küçük düştüklerinin farkında olamıyorlar..
maalesef öyle.. Bana göre çok saçma bitmiş gitmiş daha ne yapmaya çalışıyorsun..
İşte başkasının kazanmasını hazmedemiyor.. 😄
O zaman zamanında değer kıymet bilecek.. 😂
Demesene öyle yaaa..😄
İyi ki de vermemiş ki bana gelmiş.. 😏
Vermemiş işte iyi ki de öyle olmuş sevdiceğimle yollarımız kesişmiş.. 😅
Maşallah size, takılma bu tür konulara..
Kimse için stres yapmayın.. 😌
Teşekkür ederiz.. ☺️ Takılmak değil de engelli olunca farklı farklı hesaplardan gelmek çok komik ya.. 😅
Bunları yaşamak, sizin bağlılığınızı arttırır..
Kötülükten çok iyilik yapıyorlar farkında olmadan.. 😄
Aynen öyle.. 😂 Bilmiyorlar ki her ne olursa olsun birbirimize anlatıyoruz haberimiz oluyor.. Onların bu şekilde davranması bizim umurumuzda değil biz yine eleleyiz.. 😍😅
Heyecan katıyorlar, boş ver.. 😅
Aynen öyle.. 😂😂
Ayy canım ya, anlıyorum, bazı insanlar karmaşık ilişkileri sever, belki de alışkanlıktan kopamıyordur?🌪 Ama yine de, gurur meselesi önemli be, herkesin içine sinmez böyle şeyler. Bence sen kendine odaklan, böyle şeylerle zaman kaybetme. Hem yeni bir aşk her zaman köşede seni bekliyor olabilir!💖 Hayat kısa, enerjini boşa harcama tamam mı? 😉🌟
Ay aşko benim bir aşkım var zaten başkasına gerek yok ki.. 😂
Cevap
16Cevap
Sevgilinin eski sevgilisi neden takıntı haline getirilip dile dolanırsa o sebeptendir
🤔🤔
Yok bu beni ilgilendirmez
Ben eski sevgilimle zaten normalde bile ilgilenmem.. kaldı ki sevgilisi varsa iyice midem bulanır :D takıntılı bir insan değilim.. bunu da anca saplantılılar yapar
Böyle bir durum başıma gelse ben bazen yanımdaki adamı da sorgularım mesela.. Hadi kadın normal değildir belli ama ne oldu da acaba bu kadar takıntı haline getirmiş diye sorgularım..
Sevdiğimi sorgulayacak bir durum olacağını düşünmüyorum.. Öyle bir durum olsaydı kendisi gelip söylemezdi bana.. Çiftler birbirine net olmalı diye düşünüyorum..
Zamanında ne kaybettiğinin farkında olmayanlar yapar genelde bunu Allah herkese yanı başındayken kıymet verecek eşler nasip etsin. 💜
Amin inşallah..
biz buna hazımsızlık diyoruz kıskançlık diyoruz rekabet hırsı diyoruz...
Kesinlikle zamanında değer kıymet bilmeyen insanlar ayrılınca peşinde koşuyorlar..
Eskisini takıntı yapıp diline dolayanlar da aklınca laf sokmaya kalkmış görüşleri okudum da pesssss
İkinci kişi olmayı göze alıyorsa olur kendine saygısızlık eder
İkinci kişi olamaz.. Bunu ne ben ne de sevdiğim insan kabul etmez..
Unutmamıştır seviyordur. Tekrar geri döner belki diye umut ediyordur.
Sevgilisi varken mi.. Çok saçma değil mi..
Unutamayan insan için saçma değil.
Kıymet bilseymiş zamanında o zaman..
İnsan akl ö sonradan başına gelebiliyor. Belki de gelen gideni arattı 🤷
Başka kapıya gitsin mümkünse..
Döneni de kabul eden var ama ona ne diyeceksin. Şansını deniyorlar işte.
O da kabul edenin sorunu.. 😂
Bittiğini kabul etmediği için bir bakıma hazımsızlık ve ruhsal bozukluk diyorum
Çok saçma değil mi hayatım.. Gitsin tedavi olsun öyleyse..
O bizi ilgilendirmez onun sorunu sonuçta..
Benim işim olmaz
İşi olanlar varmış işte..
Takıntı ve değersizlik aşılması zor bir duygu hali.
Eski sevgilim eski olduğu an ilgim biter. Yeni bir sevgili edinmesini beklemem
Unutamamistir. Benim hiç sevgilim olmadı ya utangacligim yuzumden çok pismanim
Sapıklar çünkü
Kesinlikle.. 😂
hangi m'al yapıyor bunu
Var bunu yapanlar işte..
şeref yoksunu oldukları için
👏🏻👏🏻
kadınlar metres olmayı sever sevgilisi olan evli olan erkeklere yönelirler genelde amaç ilgi almak ya da çifti ayırmaktır
Takıntı olduysa eski sevgilisi ondandır ama bu çok saçma geldi
İlgilenen varsa eziktir
Sanırım yok 😄😅
Takıntı falan zamanla geçer
Ben ilgilenmem
Eski olan hiçbir şeyle ilgilenmem
Ya maldır ya eskici
Gitsin başka kapıya o zaman.. 😄
Ölseler zerre üzülmem kız 😂
Umurumda değil gerçekten.. 😄 Böyle yapınca ne geçiyor ellerine çok merak ediyorum.. 😅
Ben malım diyemedikleri için öyle yapıyorlar 😂
Estağfurullah demiş kadar oluyorlar.. 😅
Sevgilisi olmasa da ilgilenmem
İşim olmaz
ilgilenmem
Hiç işim olmaz
İlgilenmem
Sıkıntıdan
İşim olmaz
Neden olmasinki onun gecmisi
Doğrusu ayrılmak 😃
ilgilenmem