Ben mi abartıyorum eski sevgilisini nişanlı oğluna anlatmak nedir?

Nişanlım benden önce biriyle ciddi düşünmüş aileler falan da tanışmış ama herhangi bi yüzük takma vs olmamış ilerlemeden bitmiş. Bu kızın annesi kaynanamı aramış kızın evliliğinden sıkıntılarından bahsedip dertleşmiş. Buraya kadar sıkıntı yok. Kaynanam bunu nişanlıma anlatmış. Nişanlımda öyle mi olmuş falan demiş dinlemiş bi şey dememiş. Bence bu hiç boş bir şey değil. Kaynanam neden nişanlıma bu bilgiyi veriyo ne alaka? Nişanlım neden anne banane ondan bana onunla ilgili bi şey anlatma demiyo? Bende buna alındım ve dile getirdim. Nişanlım benim alınmama değil de annesinin neden bunu ona söylediğine takıldım diye bana kızdı yani annesine bi şey demişim gibi sinirlendi saçma sapan konuştu bana. Neymiş bana bu olayı anlattığına pişman olmuş falan ve kapattı telefonu ya ben mi abartıyorum bu hoş bi şey mi kızlar?

Güncellemeler
+1 yıl
Sizceeee
Güncellemeler
+1 yıl
Ne mesaj atıyor ne arıyor kavga da etmedim gayet sakin hoş bi şey olmadığını söyledim sinirlendi yüzüme kapattı bidaha da iletişim kurmadı ne yapmam ne düşünmem gerekiyor normal mi bu ya
Ben mi abartıyorum eski sevgilisini nişanlı oğluna anlatmak nedir?