Bi Çözüm Bulamıyorum?

Nasıl bir şeyin içine düştüm bilmiyorum bu yaşıma geldim ilk defa böyle bi his var içimde normalde flört ettiğim vesayre bi iliskinin içinde olmuş olsam soğukluğumu koruyabiliyordun yani aylarca konusmasam bi farklilik olmuyordu bi his oluşmuyordu içimde sonradan karar verdim dedim sevdiğim gönlümü emanet edebileceğim biri bulunca ciddi iliski yapacağım aslında bu dediğime bende bı sure ya hehe dedim ama bi kaç ay sonra bi beyfendiyle konusmaya başladım konuşmamız ilerledikce kanım ısındı konuşma isteğim arttı ve ilerlettik adım atladık ciddi düşünme evresine geldi 1,5 senemiz doldu ve bi üst seviyeye taşımaya karar verdik lakin bu 1,5 sene içinde defalarca ara vermek istedik veremedik ayrilmak istedik olmadi vesayre derken 1,5 senenin sonlarina doğru bir soğukluk hissettim bi degiskenlik hissettim bana olan tavrinda aldatmadigindan emindim ama soğukluğun sebebini merak ediyordum baştaki gibi kavgadan sonra yazmıyordu ilk adimi defalarca attim tartismalardan sonra eskisi kadar agirdan almayip oda yukseliyordu gayet normal karsiladim ve sessiz kalmandan iyi diyip normal karsiladim fakat farkettimki sustugu basta alttan aldığı süre icerisinde dolmuştu lakin gene normaldir oda bunalmistir dedim alttan aldım başta olduğu gibi sakin değilde daha catismali bi evreye girdigimizi farkettim sonra tekrar bi ayrilma yasadik ama gene ayrı durmayi beceremedik ve 1 haftanin sonunda tekrar geri dönüş sagladik birbirimize o dönüşte sonra fazla kavga etmemeye artik tartisma sirasinda birbirimizi uyararak ilerlemeye basladik gayet guzel gidiyordu kendisi şehir dışı işlerinde çalısıyordu ve gelmesine 1 hafta civari kalmisti ve ciddi düşünme konusunda hala nettim gelince yüzükleri takıp adını koyacağız demistik. Bugün tekrar bi tartisma yasadik ve baya dozumuzu aştik ve baktimki gene eski konulara değiniyor ve tartismadan sonra yazmamayi israrla devam ettiriyor fakat çoğu uygulamada aktif tabikide uyumuyor Şu an hala bi sessizlik var. Lakin duramiyorum dusunmeden yazmadan icim icimi yyr
Bi Çözüm Bulamıyorum?