Sınıfta bi kızı seviyom. Selam verip konuşuyoruz. Her sınav dönemi not falan atiyom o da bana biseyler atıyor. Şimdi bende çıkmış sorular var. Çözdüm üstelik. Cevapları da hazır. Grupta sormuş çıkmış sorusu olan var mi diye ama pek atasım yok. Ne zaman yardımcı olsam bana yan gözle bile bakmıyor. Uyuz olduğum çocuk var onla gülüp konuşuyor deli oluyorum çocuğun dişlerini eline veresim geliyo ama bişey de yapamiyorum. 1 2 ay geçti ama aşırı sinir oldum. Çocuk serfszin teki zaten tinercilere benziyor. Uyuz olduğum için bakıyorum slk da bana bakıyor arkadaş olmak istediğimi sanıyor bıçakla karnini deşicem haberi yok. Neyse konuya gelirsek, kıza da kiyamiyorum atsam mi acaba
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çıkmış soru at arkasından güzel bir şiir yaz baktın ters tepki veriyor yanlış atmışım de ve engelle gitsin
Abi şiir ne ya dalga mı gecion evlilik teklifi yapsam daha az komik olur yani
şiir arasan kıvırma şansın olur başka bişey yazdığında her hangi bir durumda kıvıramazsın duruma göre geri vites lazım bazan
Yo acilcak fırsatım olmadı ki. Bi ara samimi olim dedim kanka falan çekti. Bi gün acilcam da şu an kanka olarak bakıyor. başka zaman yani
Şiir falan ugrasamam direkt teklifi ederim de uygun zaman lazım
hayır gibi bir cevap alırsan tamamen unutmak zorunda kalırsın ama
2 yıldır yiprandim zaten bıktım ıvır zıvırla ugrasamam
Ya olcak ya da olmicak bu kadar yani
Son sınıf msiin
Yok 3
Güzel şimdiden çalışmaya başlamanız bende son sınıfım ama daha bitmedi cikmislar
Sen ne yapmayı düşünüyorsun kıza ne zmaan acilacaksin
Sevgilisinden ayrıldı 1 ay önce en yakın zamanda inş. Uzun ilişkiden çıktı kafasını toparliyo galiba
İyi iyi toparlasin
Yani bana kalırsa atma gitsin bulsun bence sen başka biseyler yapmayı dene instasi varsa reels filan at
Bence de ya dersten başka muhabbetimiz yok resmen
Aynen ya bende bişey diycem
Sen erkeksin nasıl olsa benim bi arkadaş var ama beni sevip sevmediğini anlayamıyorum sence nasıl ele verir kendini
Muhabbet arasında geçen bana derdim var dedi bende ne oldu söyle dedim işte dedi sana söylerdim ama söyleyemem okulun sonunda öğrenirsin belki, belki hiç ogrenemezsin , belki bir yerden duyarsın dedi çocuk storylerimi de beğeniyor hep ama mesajlaşmamiz çok yok okulda sadece işte bizim geçen gün mezuniyet vardı beni gördü yanıma geldi çok güzel olmuşsun dedi hemen kaçtı gitti bwnde sen de dedim ahshhahshshss
İşte artık goresemicez ben seni nerde gorcem bı daha diyor bende nasip dedim seni amcamın oğluna alalım diyor bide bende yok o olmaz dedim
Sen ne diyorsun bu anlattıklarıma sence arkadaş gibi bir hâli var mı
Amcamın oğluna alalım dediğine göre alıcı gözle asla bakmıyor. Benim ağzım varmaz yani sevdiğim kıza böyle bişey demeye. %0,1 ihtimal olsa kalp krizi geçiririm.
Ama diğer söylediklerimw ne diyorsun
Ve şey dedi işte mezuniyet günü arkadaşı bana baban geldi mi dedi bende evet geldi dedim çocukta konusuxam babanla selam vericem dedi sonra işte bahsettiğim çocukta benjm kayınpeder dedi bende neee dedim şaka yaptım filan diye gecistirdi
Böyle işte
At bence sempatisini kazanırsın boylece
İlk değil bu ama. Daha önce de attım sonra başka çocukla görüyorum deli oluyorum ya. Off
Ee açıl o zmn
O durumlar karışık bilmediğin şeyler var uzun hikaye. Sayfa dolar yani. Biseyler düşünüyorum ama.
İyi sen bilirsin
Atma seni kullanmış olur sadece
Bence de