Bir kızın ciddiye alınması için ne yapması lazım?

Bir kız onu ailesiyle ve çevresiyle tanıştırmayı bırak kızı gizlemek için ekstra çaba gösteriyorsa kızın ne yapması lazım. Bir erkek nasıl bir kız olursam benimle olmaktan gurur duyar ve bana saygı gösterir.

Ben biraz düşündüm ve kendimi biraz değerlendirdim ama tam olarak doğru noktada mıyım değil miyim bilemiyorum onun için fikir almaya ihtiyacım var.

Zeki ve akıllı bulunuyorum çevrem tarafından aynı zamanda tıp öğrencisiyim, insanlarla aram iyidir ama çok fazla çevresi olan biri değilim, genelde arkadaşlarımın aileleri ve sevgilileri beni severler insan ilişkilerim iyidir bunlar iyi yönlerim benim belirlediğim

Kötü olanlar ise biraz kiloluyum özellikle kalçam ve bacaklarım kalın. Saçlarım düz ve genelde okulda ve hastanede rahat edeyim diye eşofman ve tshirt tercih ediyorum. Giyimim belki çocuksu duruyor olabilir ama ben dikkat ederim bir yere gitmem gerekse. Bir de fazla duygusal biriyim yani genel olarak çok hızlı etkilenirim bir şeylerden sulu gözlüyüm.

Benim gibi birçok kişi var biliyorum ve şimdi bana yorum yazacak kişilerin de birçoğu böyle sizce benimle mi ilgili gizlemesi beni ve eğer öyleyse kendimi nasıl geliştirebilirim.

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim ve lütfen yorumlarda incitici olmazsak sevinirim çünkü sadece ben değil benim durumumda çok fazla kişi göreceği için kimsenin incinmesini istemem.
Bir kızın ciddiye alınması için ne yapması lazım?