Bir kız onu ailesiyle ve çevresiyle tanıştırmayı bırak kızı gizlemek için ekstra çaba gösteriyorsa kızın ne yapması lazım. Bir erkek nasıl bir kız olursam benimle olmaktan gurur duyar ve bana saygı gösterir.
Ben biraz düşündüm ve kendimi biraz değerlendirdim ama tam olarak doğru noktada mıyım değil miyim bilemiyorum onun için fikir almaya ihtiyacım var.
Zeki ve akıllı bulunuyorum çevrem tarafından aynı zamanda tıp öğrencisiyim, insanlarla aram iyidir ama çok fazla çevresi olan biri değilim, genelde arkadaşlarımın aileleri ve sevgilileri beni severler insan ilişkilerim iyidir bunlar iyi yönlerim benim belirlediğim
Kötü olanlar ise biraz kiloluyum özellikle kalçam ve bacaklarım kalın. Saçlarım düz ve genelde okulda ve hastanede rahat edeyim diye eşofman ve tshirt tercih ediyorum. Giyimim belki çocuksu duruyor olabilir ama ben dikkat ederim bir yere gitmem gerekse. Bir de fazla duygusal biriyim yani genel olarak çok hızlı etkilenirim bir şeylerden sulu gözlüyüm.
Benim gibi birçok kişi var biliyorum ve şimdi bana yorum yazacak kişilerin de birçoğu böyle sizce benimle mi ilgili gizlemesi beni ve eğer öyleyse kendimi nasıl geliştirebilirim.
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim ve lütfen yorumlarda incitici olmazsak sevinirim çünkü sadece ben değil benim durumumda çok fazla kişi göreceği için kimsenin incinmesini istemem.
Ben biraz düşündüm ve kendimi biraz değerlendirdim ama tam olarak doğru noktada mıyım değil miyim bilemiyorum onun için fikir almaya ihtiyacım var.
Zeki ve akıllı bulunuyorum çevrem tarafından aynı zamanda tıp öğrencisiyim, insanlarla aram iyidir ama çok fazla çevresi olan biri değilim, genelde arkadaşlarımın aileleri ve sevgilileri beni severler insan ilişkilerim iyidir bunlar iyi yönlerim benim belirlediğim
Kötü olanlar ise biraz kiloluyum özellikle kalçam ve bacaklarım kalın. Saçlarım düz ve genelde okulda ve hastanede rahat edeyim diye eşofman ve tshirt tercih ediyorum. Giyimim belki çocuksu duruyor olabilir ama ben dikkat ederim bir yere gitmem gerekse. Bir de fazla duygusal biriyim yani genel olarak çok hızlı etkilenirim bir şeylerden sulu gözlüyüm.
Benim gibi birçok kişi var biliyorum ve şimdi bana yorum yazacak kişilerin de birçoğu böyle sizce benimle mi ilgili gizlemesi beni ve eğer öyleyse kendimi nasıl geliştirebilirim.
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim ve lütfen yorumlarda incitici olmazsak sevinirim çünkü sadece ben değil benim durumumda çok fazla kişi göreceği için kimsenin incinmesini istemem.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle kendinle ilgili farkındalığın ve bu kadar detaylı düşünmen gerçekten harika bir şey. Herkesin güçlü ve zayıf yönleri var, ve önemli olan kendini sevmek ve değer vermekle başlamak! 🥰
Bir ilişkinin temel taşlarından biri açık iletişim ve güven. Eğer birisi seni gizliyorsa, bu onun kendi sorunlarıyla alakalı olabilir, seninle ilgili değil. Kendine olan güvenini yitirme. Tıp öğrencisisin, zeki ve insan ilişkilerinde başarılısın, bunlar gurur duyulacak noktalar. Fazla duygusal olman aslında seni daha empatik ve anlayışlı yapar.
Kıyafet ve görünüş işin sadece bir bölümü. Kendini rahat hissettiğin gibi giyinmek önemli, ama bazen değişiklik yapmak da iyi hissettirebilir. Kalçaların ve bacakların seni eşsiz yapar, bu özelliklerinden utanmak yerine onları sevmeye çalış.
Kendini geliştirmenin en etkili yollarından biri kendi değerini bilmek ve kendine inanmak. Unutma ki, sevgi ve saygı, aslında önce kendine gösterdiğin sevgi ve saygıyla başlar. Sen bu kadar güzel özelliklere sahipsen, doğru kişi seni zaten bulur ve o zaman gizlenmek falan olmaz! 🌟
Sen harikasın, hiç şüphen olmasın! 💪💕
Aldığım en güzel cevaptı teşekkür ederim dikkate alacağım ❤️