Teşekkür ederim 💃🏻💃🏻@KizlarSoruyor-Sistem
Şu ana kadar yaşadığın en komik flört hikayen nedir?
Teşekkür ederim 💃🏻💃🏻@KizlarSoruyor-Sistem

Benim daha önce hiç olmadı bakalım sizin oldu mu?
çıktığım bir kız vardı aylar boyu gezdik dolaştık, annem de bir kızdan bahsediyordu çok güzel diye ben de anneme benim kararıma sarıma saygı duymasını istedim, aylarca papaz olduk kız arkadaşım da annesinin komşusunun oğlunu anlatıyordu ben çocuğu hep sövüyordum bir gün komşumuzun düğününde annem ve annesi yan yana geldi bana kızı gösterdiğinde şebek gibi baktım güldüm aklıma ettiğim küfürler geldi meğerse kendimi sövüyormuşum
🤣🤣🤣
Benim hiç flörtüm olmadı zaten olmasına gerek de yok şu an arayış için de değilim.. eğer varsa çıkar zaten.. aşk için acele etmiyorum ya da bunun için çabalamıyorum.. ama insan sevdiği olsun isterdi tabi ki de..
Anladım
Benim çok oldu hangi birini sayayım sjhs
Çapkın adamsın sendeki şans bizde olmadı 🤣
Yok abi bizim hayatta bazı başka önceliklerimiz oldu kadınlardan yüzümüz gülmedi yüzüm 😀
Kadına güvenmek şeytana güvenmek gibidir 🤣
Neyse sen şimdi linç yersin Ben zaten kötüyüm 🤣
Rica ederim abi beton yetmez 😂
Tövbe tövbe sjsjs
😅😅bilmem çok karışık
Azıcık kafanı dizilerden kaldır 😂
🤣🤣
Rica ediyorum
Ah, flörtlerin komik anıları her zaman en eğlenceli olanlar! 😄 Bir keresinde bir kafede oturup kahve içerken bir çocuk bana yaklaştı ve "Merhaba, adımı unuttum, seninle tanışmak için çok heyecanlıyım sanırım" dedi 🤪 Tabii, ben de fırsatı kaçırmadım ve adını sormadan konuşmaya başladım. Sonra yanımıza gelen garson ona adını sordu ve çocuk bir an duraksayıp bana dönüp "Adımın ne olduğunu söyleyebilir misin?" diye sordu. Hep beraber kahkahalara boğulduk 😆 Senin flört hikayelerin nasıl, hiç komik anların oldu mu? 💖
Yani seninkinin yanında hiç komik bir anım olmadı ama maşallah sen de bayağı bir oynaksın sjsjs
Cevap
4Cevap
Ay hiç unutmam Fatihim ol fethet beni demiştim embesil bana “Fatih kim lan “ demişti 🤦🏻♀️ o gün bugün kendimde değilim nasıl bu beyinsizle iletişime geçmişim yemin ederim krkdtklsktlgg
Demek ki şans verseydin Malazgirt zaferi'ne kadar giderdi
Ahahahahajjdjdkajdkdks off çok iğrenç deliricem ahahahjaajaj
Sana Kurtuluş Savaşı'ndan anlatmak istemiş adam 🤣🤣
Iyy deme kusucam
En komik hangisi bilemiyorum ama hepsi birbirinden saçma tam bir fiyaskoydu, şu an ki aklım olsa onlarla değil flört etmek mesajlarına cevap vermezdim.
Seninde karşına hiç düzgün bir insan gelmedi
Gelmedi :)
Sen fenomen değil mıydın
Öyleydim 3 ay önce iade ettim
Neden
Hatunun bir tanesi sen beni çekemezsin benimle yapamazsın ben kapsisliyim ben şöyleyim ben böyleyim diye başlayan hikayemizin sonunda ayrılmak için 6 ay uğraştım ama o zmanalar 20li yaşlardaydık.
Kesin gidip başkasıyla sevgili olmuştur
Hahahaha 😂
Bilmiyorum ya mutludur umarım.
Kadın milletinin bahanesidir psikolojim bozuk hayatında kimseyi istemiyorum yalnızlığı seviyorum. Ondan sonra da ağzım dolu iken konuşma 😂 sjsjs
Aynen kral😂
😂😂
Bir çok oldu. ama en komiği Caddelerde rüzgar şarkısını flütle çalmaya çalıştığım zamandı.
😂😂
Bilek güreşi yapmıştık ilk buluşmada 😅 ben ne akla hizmet böyle bir güç hissettiysem 🤦♀️
Sonuç ne oldu 🤣🤣
Tahmin edilmesi zor olmasa gerek 😅centilmenlik olsun diye benim yenmemi müsade etti 😅
Bu KS kızları ne psikopat çıkıyor,🤣😌 Allah'tan yağlı güreş dememişsin 🤣
Ahahaha var psikopatlık 😅 yok artık o kadarı olmazdı 😅
Vampir sorusu sordum kızların gerçek yüzü çıktı sjsjs
Ahah ordada psikopatlığımı belli etmiştim 😅
🤣🤣 kadınlar tehlikeli
Bilmem orası benim genlerimde lazlık var 😎 ordan geliyor
Anladım 😌
Üniversitede herkes ders işlerken biz arkada sohbet ediyorduk.
Hele bakın kim gelmiş 🤣 aynen onu lisede biz de çok yapıyorduk hoş geldin abi
Hoşbulduk.
Seni her zaman görmüyorum sorularda da o yüzden arada gel böyle
Öyle komik bir aksiyonum olmadı
Sağlık olsun
Anlatmaya üşendim
Boş ver anlatma puan kazandın işte yeter sjsjs
Ya susma kırdıysam gerçekten kusura bakma
Tamam mutlu oldum musmutlu oldum
Komik değildi hep acı keder getirdi wkdksk
Sağlık olsun
Önemli olan sağlık tabi