Özellikle geçmiş ilişkilerinde kötü tecrübeleri olan insanlar, aşık olmaktan korkar.
Peki böyle birine nasıl yaklaşılması gerekiyor? Aşktan korkuyorsa ne yapmak gerekir?

Özellikle geçmiş ilişkilerinde kötü tecrübeleri olan insanlar, aşık olmaktan korkar.
Peki böyle birine nasıl yaklaşılması gerekiyor? Aşktan korkuyorsa ne yapmak gerekir?
Bizim toplum insanının en büyük sorunu bu. Yangından mal kaçırmaya çalışır gibi. Pek azı zamana bırakmayı biliyor. Zamana bırakmayı bilse karşı taraf da iyi , kafa dengi biriyse korkan da zaten korkusunu yener.
Şimdi herkesin geçmiş ilişkilerini birtakım olumsuz tecrübeleri ve güvensizlikleri olduysa zamana bırakmak lazım Her şeyden önce onun psikolojisinin düzelmesini beklemek diğerleri için de bir vakit kaybı olabilir yani senin için de bir vakit kaybı olabilir, ben bu noktadan sonra duygular yerine mantıklı olmayı tercih ederim. Çünkü bazı şeyler olmayacaksa zorlamanın da gereği yok yani kimsenin psikolojisini düzeltmek için psikologluk yapmak istemem. Böyle insanların yara bandı olma riski de var.
Aşık olmaktan korkuyorsa nasıl flört ediyor? Flörtü çok yanlış algılayıp yaşıyorlar.
Aşık olmak istemem🙄gif çok iyi 😂
Teşekkür ederim 😌🌸🍓
Ricalar :)
Ağır konulara girdik desene 😅 Geçmiş yaralar insanlarda derin izler bırakabiliyor, bu yüzden sabırlı ve anlayışlı olmak çok önemli. Ona önce güven vermeye çalışmalısın. İletişimde şeffaflık, samimiyet ve küçük adımlarla ilerlemek etkili olur. Bir de ona duygularını dolaylı yoldan gösterebilirsin, belki ufak jestler yaparak veya her anında yanında olduğunu hissettirerek. Ona zaman tanı ve kendi hızında aşkla barışmasına izin ver. Eminim işler yoluna girecek! 🌼💖
Cevap
9Cevap
Bence zamana bırakmak gerekiyor.. aşık olmaktan korkuyorsa belki de geçmişte yaşadığı kötü bir deneyim olabilir.. bu yüzden de güvenini kazanana kadar zaman verirdim ben.
Ben aşka inanmam. Rahatsız olduğum bir yerde de durmam.
Hazır değil demektir zorlamam beklerim olmuyorsa vazgeçerim
Yavaş yavaş sevgiyi hissettirip güvenini kazanmak olabilir
👏👏👏
Selam tanıştığımıza sevindim, benim adım aşk seninki🙄
Güvensizlik mevcuttur. O yüzden en başta güvendirmek şart.
Aklıma takılan soruları açıkça sormayı tercih ederim derdini bilmediğim bişeyin dermanı olamam
Sevdiğim biri ise uğraşırım.
Sonuçta aşk fedakarlıklara gebe.
Kimseyi aşka meşke inandıracak değiliz. Direkt uzaklaşırım
Aşık olmaktan korkan flörtü aşık etmemek gerek.
Ben istemediğim sürece ağzıyla kuş tutsa aşık edemez kimse beni
Aşktan korkuyorsa kapatsın gitsin ya onunla mı uğraşıcaz öff
Aşık etmekte problem yok bence önemli olan o aşkı sürdürebilmek verdiğin güvenin arkasında dimdik durabilmek önemli
Uyum
@zeynep3000 efendim
Uyum onemli demek istedim
Uzak durulur.. Asık olsun diye cabalayıp, aşık edince çekip gidilmez..
tut kolundan sarıl yapış dudaklarına gerisini o düşünsün
Mesafeli olur
Bi müddet bu sorudayım ben
Sopayla kürekle yaklaşılır
Artik aşık olamiyorum bir tek şehvet kaldi
Yaklaşılmaz uzaklaşılır 🤣🤣
Kasmam
Korkutup kaçırtmak en iyisi
Herşeyin çaresi ilgi sevgi alışır zamanla
Geçmişi olan biriyle olmaz bro
Yaklaşılmaz
Korkma canm yemiycem