Aşk İlişkileri Günaydınnnn güne çayla mı kahveyle mi başlarsınız? goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelll Günaydınnnn güne çayla mı kahveyle mi başlarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Kahve ve sigara ile. 1 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sigara hariç güzelll
Pistol2 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Aç karna çay, tok karna filtre kahve, en son Türk Kahvesi veya Menengiç kahvesi... 1 2 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Oooo senin menü muazzam Yorumla Pistol2 +1 yıl Teşekkür ederim... Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl su ile başlarım ya da süt 1 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bende önce su içiyorum kalkınca sonraki içeceğim çay
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kışın çaylaYazın havalar aşırı sıcak olduğu zamanlar meyve suyuylaUykumu açmak için önemli bir yere gideceksem sade Türk kahvesiyle 0 8 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm en güzel cevap oldu. Yazın da çaydan vazgeçemeyenlerdenim ben🙈 _Güneş____00 +1 yıl Yazın akşam sahildeysem güzel gidiyor ama nem çekilmiyor. Hava sıcak, içecek sıcak derken iyice terliyorum. _Güneş____00 +1 yıl Bu arada teşekkür ediyorum.😊 goruncekadamlar2 +1 yıl Yazın soğuk meyvesuları sabah gerçekten çok lezzetli. Çay benim için sigara gibi içmeden duramıyorum _Güneş____00 +1 yıl Ben, zaten sigara da içmem. Tek bağımlılık geliştirdiğim insan oluyor galiba.😂😂 goruncekadamlar2 +1 yıl Nasıl yani insan😅 _Güneş____00 +1 yıl Boş ver 😂 goruncekadamlar2 +1 yıl Yaaaa merak ettim amaaa
TOKAREV Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Güne su ile başlarım. Kesinlikle sabah kahve içmem. Çay içinde bir şeyler yemem lazım. 1 0 Yorumla
Antalya0766 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Günaydin Kahveeeyle başlarim 😅 1 4 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Afiyet olsun Türk kahvesi mi filtre mi Yorumla Antalya0766 +1 yıl Sabahlari filtre 😅 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Afiyet olsun kadınlar genelde kahveci Yorumla Antalya0766 +1 yıl Tesekürler :) Yorumla
Hilalllim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kahve 1 6 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Türk kahvesi mi filtre mi? Yorumla Hilalllim +1 yıl Filtre bizi bozar türk kahvesi 😊 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ve sade mi... Yorumla Hilalllim +1 yıl Orta Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Güzelll fazlasıyla lezzetli Yorumla Hilalllim +1 yıl 👍👍 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kahve ile başlarım. 1 8 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Türk kahvesi mi filtre mi? Yorumla Filmkoliküyeyim +1 yıl Filtre kahve Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Evde mi işte mi demliyorsun Yorumla Filmkoliküyeyim +1 yıl Evde Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Afiyet olsunnnm Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Senden güzel film tavsiyesi gelir mi? Yorumla Filmkoliküyeyim +1 yıl Elbette Yeşil yol, Ghajini, Ben efsaneyim. Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl İlkini izledim diğerleri listeme alındı şimdiden Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kahve 1 6 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Afiyet olsun Türk kahvesi filtre mi Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Türk Yoksa 2 si bir arada filan Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm sade bir Türk kahvesi güzel olur Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Katılıyorum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yaptırayım kendime işyerinde bir tane Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Afiyet olsun😊 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Çay la tabikide 1 9 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Afiyet olsun. Sende bizim gibi klasik çayçılardansın o zaman Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Karadenizliyiz ya olacak okadar Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ooooo hangi şehir? Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Rizeli misin? Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Hee rizeliyim 55 mi rizenin plaka Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Karadeniz kadını olduğun nasıl da belli Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Niye belli adammi vurduk ki Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahahah sakin ya hemen silaha davranma Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Adam da vurmazsın diye düşünüyorum Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çay reis 1 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Afiyet olsun reisssss Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çay kuzen 1 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Eyvallah kuzennn😄 Yorumla
cannotflybee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl kahvaltıyla çay sonrasında türk kahvesi 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. kahve ile 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. kahvee 1 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Filtre mi Türk Kahvesi mi? Yorumla
xUcanSupurge Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kahve tabi kahvee 1 17 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Türk kahvesi mi filtre mi Yorumla xUcanSupurge +1 yıl Filtre 👍 sade olacak. Sade kahvenin saramayacagi yara yok ya. Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ve sabah enerjisini en iyi filtre verir. Afiyet olsun Yorumla xUcanSupurge +1 yıl Kesinlikle katılıyorum ve afiyetler diliyorum 🤗 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Teşekkür ederim. Evde mi işte mi tercih ediyorsun? Yorumla xUcanSupurge +1 yıl Evde🤗 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bir tane de bana demler misin ben daha içemedim😄 Yorumla xUcanSupurge +1 yıl Tabiii makine de hazır hemen bir kupa kap kendine 😂 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ankara 'ya uzak mısın😄 Yorumla xUcanSupurge +1 yıl Oldukça 😂 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Neresiii😄 Yorumla xUcanSupurge +1 yıl Türkiye'nin en batısındayim 😅 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Demaaa bari İstanbul olsaydı filtreyi ben ısmarlardım😄 Yorumla xUcanSupurge +1 yıl Maalesef 😅 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yakın olsak kahve teklifine sıcak bakabilirdim diyorsun😄 Yorumla xUcanSupurge +1 yıl No sorry sadece kibarlık yapıyordum 😅😂 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Yorumla
Olgarss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Çay 🌼 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kahveyle 1 5 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Filtre? Türk kahvesi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türk kahvesi Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm harika olur sade bir Türk kahvesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet aynen öyle Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kahve ve sigara ile.
Sigara hariç güzelll
Aç karna çay, tok karna filtre kahve, en son Türk Kahvesi veya Menengiç kahvesi...
Oooo senin menü muazzam
Teşekkür ederim...
su ile başlarım ya da süt
Bende önce su içiyorum kalkınca sonraki içeceğim çay
Kışın çayla
Yazın havalar aşırı sıcak olduğu zamanlar meyve suyuyla
Uykumu açmak için önemli bir yere gideceksem sade Türk kahvesiyle
Hımmm en güzel cevap oldu. Yazın da çaydan vazgeçemeyenlerdenim ben🙈
Yazın akşam sahildeysem güzel gidiyor ama nem çekilmiyor. Hava sıcak, içecek sıcak derken iyice terliyorum.
Bu arada teşekkür ediyorum.😊
Yazın soğuk meyvesuları sabah gerçekten çok lezzetli. Çay benim için sigara gibi içmeden duramıyorum
Ben, zaten sigara da içmem. Tek bağımlılık geliştirdiğim insan oluyor galiba.😂😂
Nasıl yani insan😅
Boş ver 😂
Yaaaa merak ettim amaaa
Güne su ile başlarım. Kesinlikle sabah kahve içmem. Çay içinde bir şeyler yemem lazım.
Günaydin Kahveeeyle başlarim 😅
Afiyet olsun Türk kahvesi mi filtre mi
Sabahlari filtre 😅
Afiyet olsun kadınlar genelde kahveci
Tesekürler :)
Kahve
Türk kahvesi mi filtre mi?
Filtre bizi bozar türk kahvesi 😊
Ve sade mi...
Orta
Güzelll fazlasıyla lezzetli
👍👍
Kahve ile başlarım.
Türk kahvesi mi filtre mi?
Filtre kahve
Evde mi işte mi demliyorsun
Evde
Afiyet olsunnnm
Senden güzel film tavsiyesi gelir mi?
Elbette Yeşil yol, Ghajini, Ben efsaneyim.
İlkini izledim diğerleri listeme alındı şimdiden
Kahve
Afiyet olsun Türk kahvesi filtre mi
Türk
Yoksa 2 si bir arada filan
Hımmm sade bir Türk kahvesi güzel olur
Katılıyorum
Yaptırayım kendime işyerinde bir tane
Afiyet olsun😊
Çay la tabikide
Afiyet olsun. Sende bizim gibi klasik çayçılardansın o zaman
Karadenizliyiz ya olacak okadar
Ooooo hangi şehir?
Rizeli misin?
Hee rizeliyim 55 mi rizenin plaka
Karadeniz kadını olduğun nasıl da belli
Niye belli adammi vurduk ki
Hahahah sakin ya hemen silaha davranma
Adam da vurmazsın diye düşünüyorum
Çay reis
Afiyet olsun reisssss
Çay kuzen
Eyvallah kuzennn😄
kahvaltıyla çay sonrasında türk kahvesi
kahve ile
kahvee
Filtre mi Türk Kahvesi mi?
Kahve tabi kahvee
Türk kahvesi mi filtre mi
Filtre 👍 sade olacak. Sade kahvenin saramayacagi yara yok ya.
Ve sabah enerjisini en iyi filtre verir. Afiyet olsun
Kesinlikle katılıyorum ve afiyetler diliyorum 🤗
Teşekkür ederim. Evde mi işte mi tercih ediyorsun?
Evde🤗
Bir tane de bana demler misin ben daha içemedim😄
Tabiii makine de hazır hemen bir kupa kap kendine 😂
Ankara 'ya uzak mısın😄
Oldukça 😂
Neresiii😄
Türkiye'nin en batısındayim 😅
Demaaa bari İstanbul olsaydı filtreyi ben ısmarlardım😄
Maalesef 😅
Yakın olsak kahve teklifine sıcak bakabilirdim diyorsun😄
No sorry sadece kibarlık yapıyordum 😅😂
🤦♂️🤦♂️🤦♂️