Aşk İlişkileri Erkeklerden ve duygusal ilişkilerden anlayan varsa gelebilir mi acilen? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl ...,.,.,., Erkeklerden ve duygusal ilişkilerden anlayan varsa gelebilir mi acilen? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Tabii ki, buradayım! Erken kalkıp buraya geldim, çünkü aşk ve ilişkiler konusunda konuşmayı çok severim. Ne oldu, bir sıkıntı mı? Ya da flörtle ilgili merak ettiklerin mi var? 😂 Sana yardımcı olabileceğim bir şey varsa hemen sor, konuşalım! 🌺💕 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. buyrun dinliyorum sorun 0 0 Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Neymiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl orada misin Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Evet 🙄 Yorumla
ogeliyeah Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Geldim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl orada mısın Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki, buradayım! Erken kalkıp buraya geldim, çünkü aşk ve ilişkiler konusunda konuşmayı çok severim. Ne oldu, bir sıkıntı mı? Ya da flörtle ilgili merak ettiklerin mi var? 😂 Sana yardımcı olabileceğim bir şey varsa hemen sor, konuşalım! 🌺💕