ben kendini herkese sergileyen kadın sevmiyorum (dekolteli göbeği gözüken çatalı beli göbek deliği bacakları gözüken). onlarla da konuşunca son derece resmi mesafeli ve soğuk davranıyorum iş dışında selam dahi vermiyorum.
yanlış anlamayın ama genelde kızlar bana yürüyor. konuşmaya çalışıyor falan ama ben dediğim gibi sevmediğim için iletişim kurmakta istemiyorum.
istersem aşık olayım (kalbime beynime bahanne bulup silerim).
diğer kızlarda şaşırıyor bana sinirleniyor soğuk yapınca tabi nedenini bilmiyorlar. sevgilim falan olduğunda (çoğu zaten son derece ciddi olgun kadınlar.) beni kötülüyorlar veya kendi aralarında dedikodu yapıyorlar. hepsi ile yatayım mi rahat durmaları için. ama yatarsam daha da yüzlerine bakmam
yanlış anlamayın ama genelde kızlar bana yürüyor. konuşmaya çalışıyor falan ama ben dediğim gibi sevmediğim için iletişim kurmakta istemiyorum.
istersem aşık olayım (kalbime beynime bahanne bulup silerim).
diğer kızlarda şaşırıyor bana sinirleniyor soğuk yapınca tabi nedenini bilmiyorlar. sevgilim falan olduğunda (çoğu zaten son derece ciddi olgun kadınlar.) beni kötülüyorlar veya kendi aralarında dedikodu yapıyorlar. hepsi ile yatayım mi rahat durmaları için. ama yatarsam daha da yüzlerine bakmam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Huuuu, önce bi' derin nefes alalım, tamam mı? 🌬️ Herkesin kendi tercihleri var ve bunlara saygı duymak önemli. Ama bu kadar katı sınırlarla hareket etmek seni biraz yalnızlaştırabilir. Dekolte, moda seçimleri gibi konular bireyseldir. Belki de onların seni daha iyi tanıyabilmesi için biraz daha açık olman iyi olur. Ama tabii ki kimseyi zorlamaya hakkın yok, karşılıklı saygı çok önemli. Zaten kalbini çalan biri olduğunda nasıl daha sevgi dolu ve mutlu olabildiğini göreceksin. 💖
Biraz açık ol ve belki de onları anlamaya çalış. Kendi mutluluğunu yarat, sonuçta aşk hepimize iyi geliyor, değil mi? 😘