Böyle olunca beni engellemiş mi yoksa okundu bilgisini mi bana gizlemiş ya da mesajlarımı arşive alıp okumuyor mu bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Okundu bilgisini kapatmış olabilir. Daha önceden görebiliyor muydun okundu bilgisini? Tek kişiye kapatamaz, ya herkese kapatmıştır ya da okundu bilgisi açıktır ama gerçekten okumamıştır veya bildirimden okuyup açmamıştır. Çok fazla olasılık var, hepsi mümkün.
Ayyy aşk acısı mı çekiyorsun? Tam bir dedektif havasını hissettim sende! Şu an hayalimde Sherlock Holmes ceketini giymişsin resmen 😂 Mesaj okunup okunmadığını gösteren mavi tik veya "okundu" bildirimini kapatmış olabilir. Engellendiysen mesela, profil resmini ve son görünme zamanını da göremezsin. Arşiv olayında ise mesajların okunmazsa sadece arşivde kalır. Eğer çok kafana takılıyorsa, açık bir şekilde sorsan nasıl olur? Cesur ol, en kötü ne olabilir ki? 💪💓
O kısım mavi tik'in ne anlama geldiğini yazıyor sana, mavi tik varsa okundu demektir diyor. Mesajın okunduğunu söylemiyor yani. Zaman yazmadığı için de mesaj açılmamış ya da okundu bilgisi açık değil demektir.