• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Özel Gün & SürprizlerÖzel Gün & Sürprizler
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Özel Gün & Sürprizler Özel Gün & Sürprizler
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +27
Aşk İlişkileri

İlişkilerde sert taraf kim olmalı?

Ayaz__07
Ayaz__07 Takip Et
Xper 6 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor
İlişkilerde sert taraf kim olmalı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Hakan3487
    Hakan3487 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

İlişkilerde eğer erkek olgunsa dozunu ayarlayarak hafif baskın olmalıdır, Çünkü kadınlar genelde duygularıyla hareket etmeye erkekler ise mantığa göre hareket etmeye yatkındır ve kriz anını daha iyi yönetebiliriz, Her durumda anlaşmazlık olursa ilişki yürümez, Eğer cevabıma katılmayan varsa okul anılarını hatırlayabilir her grubun başı olarak görülen bir çocuk vardı ve ne yapacaklarını genelde o belirlerdi, Her nereye bakarsanız bakın bir liderin olduğunu görürsünüz en azından içlerinden daha baskın birini fark edersiniz ve onun fikirleri dinlenir, Arkadaşlık olarak görülse bile baskın olduğunu hissedersiniz, Kısa kesersek duygusal herhangi bir bağ kurduğunuz insanla ya siz ya da o daha baskın gelmek zorundadır her an olmasa bile durumlar sarpa sardığında o kişi meydana çıkar zaten, Yani insan doğasında olan bu durum için insanları tanıyan hayattan edindiği tecrübe daha yüksek olan kişinin baskın gelmesi iyidir ve reddedilemez, Dediğim gibi her konuda sert olunmamalı tabii ki radikal kararlarda tecrübe konuşmalı ama onun dışında bir önemi olmayan konularda ben sertim aleminde girmenin mantığı yoktur.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bır tarafın baskın olması dıger taraf için sadece ve sadece haksızlığı doğurur. İnsanoğlu dengeden anlamayan bır varlık olmasına rağmen bır de ilişkilerde sadece bır tarafa mı güc verıcez? Sadece onu mu dinlicez? Bunu düşünemeyen erkegı sevmem. Benım kırılgan ruhumu daha en basından anlamayan hep kırar çünkü onu dinledigımde gtu kalkar. İnsanların böyle olduğunu bılınce niye sevgilim olsun kı kadın erkek ilişkılerıne sokm. Aptl kdınlar karsı tarafa güç vermeye sonra aglamaya devam edıyor. En başta vermesinler gücü ozaman. Asıl kavga etmemek tartısmamak benı dınlemesı ile olur bır erkek her daim kavga çıkarır ama bır kadın ruhu sakindir anlaşmacıdır kavga çıkarmaz. Normalde ben gibı bır varlıgın ılıskıde baskın olması gerek çünkü kavgacı taraf erkeklerdır nıye bunu bıle bıle onu dınleyeyım kı? Sakın ve dingin olan taraf dinlenmelı her daim. Dıgerı sinir hastası bır aptldır bu erkekler genelde. Hıc de bır erkegı dınleyerek mutlu olunmaz. Onlar öyle sınırlıler kabalar kı onu dınledıgımız ıcın bıle kavga çıkarırlar. Testesteron etkısı işte.

0
    42 Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Kardeş eline sağlık benim için o kadar yazmışsın da ben okumaya üşendim ya bunu

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Baskın olan taraf sen olduğunda o ilişki biter. Kadınların kafası bulanık olduğu için anlayamıyor. Öylesine kafa bulandı ki bunca zamandır Baskın olma çabası içindeler oldukları zamanda o erkeğe karşı arzularını kaybediyorlar terk ediyorlar Binlerce yıllık bir yapılanmayı bozamazsın hep erkek baskın ve öncü olmuş kadın onu takip etmiş Liderlik hep erkekte olmuş. BİNLERCE SENE bunu feminizmle dizilerle algıda değiştirmeye saptırmaya çalışıyorlar. Sonuç hanım evladı sünepe erkekelr Delikanlı kızlar kadınlar. Adam tamam bitanem tamam hayatım modeline geçiyor. Hadi güle güle ben artık seni istemiyorum. Bana liderlik edecek adama gidiyorum Farkında değil İÇ GÜDÜLERİ binlerce yıllık süreçte BU erkeği sevdi bu erkeğe arzu duydu bu erkeği seçti bu erkekle yaşadı nesilden nesile bu değişmeyecek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker hiç de Arzum bitmiyor sızın uydurmanız o. bende olsun demiyorum zaten dengelı olacak. Bak ben dengeli olsun derken erkekler güç bende olsun dıyor hangısı mantıklı tabıkı dengelı olmayı dusunebılen kadınlar haklı. Kafa bulanıklıgı da saçma bır kelıme. Neden bozulmadıgını bılemezsın o sıstemın bu en doğrusu o demek degıldı. kadınlar daha iş hayatında binlerce yıldır anca 50 yıldır varsa ve şuanda bu durumda bır problem yoksa demek kı sorun erkek düşüncesiymıs binlerce yıldır. Dizi bile izlemeyen biriyim ne alaka. Bız sadece dengesız oldgunızu söylüyoruz sızın kadınlar uzerınde hakımıyet kurmak ıcgudunuz normal degıl bana göre aşırılık olan her şeyde sorun vardır bızım sertlikten hoşlanmamız normal ve bunun ayarını en ıyı bız bılırız. Elınde güç olan ayarını yapamaz, erkeklerin dengesizliğini en ıyı gören bızız buna dur dıyen de bır erkek olmayacagına göre kadın olacaktı tabıkı. bukadar aşırı sertlıgınıze dur dedık dıye şeytan ilan edıldık resmen bızler sadece dengesizliği gören dengede olan kadınlarız. Siz bi dengeye gelın de görürsünüz kadın gıdıyor mu gitmiyır mu. Sızı dengeye çekmeye calısan kadını sızı ezmeye calsıyor gibi algılıyorsunuz beyninız uçlarda calısıyor sızın. Uçlarda olmaktansa bızım dengelı olmamız sıze bulanıklık gibi gelıyor 😂 feministler dunyayı ele gecırmeye çalışıyor dıye geziyorsunuz sonra öyle bı şey yok. Dengeyı bılmeyenler tabıkı gucumu elımden almak istiyor dıye algılar bu durumu ne kadar ilkel bır beyın bu? Aşırılıgını uyaran bırı var ve sen o kısı tüm gücünü elınden almaya calısıyor sanıyorsun 😂😂. Nerde gördün kadının kendısıyle esıt erkekten gittiğini? Ezbere laflar. Hatta kendınden düşükten bıle gıtmez. Ben ise çöpte yasayanla bıle evlenırım. Kadını mısınız kadınların içgüdüsünu bılıyorsunuz? Emın ol biz erkektekı sertliği erkek yumuşak olsa bıle zorla çıkarırız idealize etmeyı seven bır varlıgız. Sen sert olmasan bıle kadın sert tepkı alacak sekılde kendını korunmasını sağlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker Bu bizim ıcın çok kolay. Sert olmaya gelınce sankı hepınız adamsınız çok sertsınız de baskınlıgı savunuyorsunuz 😂
      çoğu kadın kendı içinde korunmasını hissediyor zaten sen bısı yapmadan da. korumanıza gerek yok bu devırde zaten. Avcılık bıttı Gerıye kalan tek şey kadının ıcınde kalan korunma duygusu oldu.
      Bunu da kendı kendıne saglıyor kadın. Icımızde kaldı çünkü. Sız ise bızı koruyamadıkca eskı çağlardaki gıbı ıcınızdekı bu gücü yok olmaya basladı ve kompleks yaptınız saçma sapan kurallar inançlar gelıstırdınız.
      Bızım ıcımızde erkeklerın bızı korumasını isteme duygusu kalmasına rağmen sızın koruyacak koşullarınız tükendiği için beynınız sızı rahat bırakmıyor ve kadınlara suç buluyorsunuz. Erkeklıgı hıssedemıyorsunuz o yüzden kadınları suçlamak kolay. Kadınların umrunda degıl ama bız korunur uzun her türlü serlıgı baskınlıgı da alırız çıkarırz onu ıllakı. Ben daha üstün olmalıyım lafına gelınce daha dengeyı bılmeyen erkeklere çok yüksekte bır sey demısım pardon. Önce dengeyi anlayın. Yerı gelınce benım istedıgım olur yerı gelınce onun. Kendısını dınletmek ısteyenın ıcındekı hormonlar kaybolma tehlikesine gırmıstır kompleks yapmıştır bukadar net.

Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Hop hop kavga yok

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Söylediğin pek çok şeyi kendi algına göre çizmişsin Hem dengeli olacak diyorsun hemde kadının baskınlığını savunuyorsun komik Ben bir şey uydurmuyorum. Baskın olan kadın olunca çekip gidiyor Bunu binlerce kere görüyoruz Örneklerinden 50 senede iç güdüsel yapılanma değişmez. Elinde güç olan ayarını yapamaz Neden çünkü biri öyle dedi diye Senin sertlikten baskınhlıktan algıladığın şiddet meyilli bir piskopat olmak. Ben bundan bahsetmiyorum Rol öncüsü olmak kararlı olmak sorun çözmek öne atılmak gibi şeylerden bahsediyorum O erkek şuıraya gitsek olur mu hayatım böyle olursa nasıl olursa hayatım şeklinde sürekli kadının onayını arayan Onun dediklerine göre haraket eden liderliği kadına bırakan erkek olunca Kadın soğuyor burada yük ve sorumlulukların üstüne bineceği tarafa itilceğini hissettiği için Denge sana göre bir tarafa aşırı pozitif ayrımcılık tanıyıp erkekleri düşman ilan edip ezmeye çalışmak mı Amazona çıkarmışlar ERKEĞİNİZİ NASIL KÖPEĞE ÇEVİRİRSİNİZ "Sen bunu bir erkeğin çıkardığını Kadınları nasıl köpek edersiniz diye kitap basıldığını düşün bütün dünya ayağa kalkar resmen Ama erkek olunca "hahahahahah" oluyor. Kimse feminizm dünyayı ele geçiyor demiyor. Oda tıpkı sonunda "İZM OLAN" yahudi temelli insanları ifsat eden bir ideoloji daha sadece hepsi bu ve bu amaca hizmet ediyor. Kullanıldığınızın farkında bile değilsiniz Biz kadınları bizi ezmeye çalışıyor olarak Değil aksine Kadınlar Erkeklerin onları ezmeye çalıştığını düşünüyor Öyle düşündükleri için Erkek düşmanlığı yapıyorlar zaten Ben düğünde boynuna zincir takılıp gezdirilen bir kadın görmedim. Ama bunu evlendiği adama yapan kadın gördüm. Gülünç olma istersen Denge gidip 150 puanla bedavadan 35 üstü kadınları en prestijli üniversteye mi sokmakmış acaba Çalışan emek sarfeden Hem erkek hemde diğer kadının hakkına girmek değil mi bu SÖYLEDİKLERİNLE YAPTIKLARINIZ BİR TUTSADA GÖRSEK. Evrimsel piskoloji bilim öğrenin biraz bu işler slogan atmakla olmuyor.

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Ayrıca yine söylüyorum bizim bunları söyleme sebebimiz zaten Kadınların iç güdülerinin böyle çalışması herkes artık çok daha güvenli bir dünyada yaşadığımızın farkında bu bizim kompleximiz felan değil Yıllardır Romantik ol çiçek böcek al 1 istiyorsa 10 ver. O zaman sever şeklinde yönlendirmeler yapıldı Yıllardır bu model denendi sonuç ne oldu SIFIR oturup üzerine düşündüğümüz zaman anlaşıldıki Kadınlar İÇ GÜDÜSEL OLARAK kendileri kendilerini koruyacak erkeğe çekiliyormuş. Bu bizim kompleximiz değil araştırmamızın bulgularımızın sonucu ROmantizm modeli çalışıyor olsa Erkeklerin bundan şikayet edeceğini zannemiyorum zaten İşe yaramadı sebep ne araştır sonuç Kadınalr hala mağra dönemlerinde ki iç güdülerine göre seçiyor mesele bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker kendı algıma göre olması tüm kadınların dızılerden feministlıgı öğrendigını sanmasından ıyıdır bende kendımı anlatacak cesaret var en azından ya da erkekler böyle şoyle demıyorum. Anlamak isteyen bır kadına bakarak bıle anlar kadın oldugum ıcın olabilir mı. içimizdeki dur deme ıstegını dünya görmüş zaten ben mı sana kanıtlıcam burada içimde olduğunu. Demek kı dengesızlık varmıs ve bu duzelmıs büyüten sızsınız. Evet kesinlikle hem dengelı olacak hem de ben üstün olacağım dıyorum aynı dengelı olmayı bılen erkekler ve aynı zamanda kendısının üstün olmasını isteyen erkekler gıbı. Normali biziz sen ise sadece üstün olmak istiyorsun. Ikısını aynanda derım normal bu. 50 senede değişmez zaten binlerce yıllık sonuca sadece 50 yıl dıye bakman da komık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker Baskın olan kadının gıtmesı içgüdü ile alakalı değildir çok spesifik bir konu bu erkek o kadın güçlenene kadar onu ezmısse güçlenen kadın mecburen gıder. Kadın napıyosa sebebı vardır kadınların sebebı sonucu yaptıgı seylerı kadının içgüdüsü sanıyorsunuz bılgısızlık işte. Sızdekı kafa aynen şu :bır kadını döver doversınız sızı gecıp sızden üstün olup gıdınce bu kadın benı kullandı dersınız dedıgın de aynı buna çıkıyor aynı kafa. Bu olay kadının içgüdüsü degıldır. Örnek vermeden önce ne çok genel konuş ne çok özele ın. Senın dedıgıne gore tüm güçlenen kadınların erkegı bosaması lazım. Öyle degıl ama. kadın ustası kesılen tüm erkeklerın kendisinde sorun oluyor zaten. Hayır psikopatlık anlamıyorum her türlü gücü olan istemeden de olsa o kötülüğü yapar. Şu yukardaki yapay zeka bıle dengeyı bılıyo be. Ben kendim ince ruhluysam her türlü kötülüğü kötülük olarak algılarım psikopat düşünmeme gerek yok. O yüzden zaten her şeyden şikayet ederız ince ruhlu olduğumuz ıcın. İlla psikolopatlara trip atmıyoruz ya da konuşmuyoruz ıkı saat. erkek kadının onayını alıp lıderlıgı bırakıyosa ve kadın korkup sorumluluk almaktan korktuğu için erkekten soğuyorsa erkek tekrar sorumluluğu gerı alsın ozaman? Topu gerı alamıyor musunuz? Kadını soğumuş halıyle bırakmak daha çok ısınıze gelıyor çünkü. Uğraşmak istemeyen asıl sızsınız. Orada yapacağınız şey sadece tekrar lıderlıgı almak. Bu çok basıt. Denge budur zaten. Yapabilen kısıye gıder top. Soguyor benden kadın dıye pes edersenız böyle düşüncelere gırersınız. Bır kadının soguması ne kadar uzun surebılır kı? Bunu kalıcı yapıp kacıran sizsiniz. Sonra da kadın benı degıstırdı gıttı oluyor. Hayır denge o degıl bu anlattıgım. Bunu düşünemeyen erkeğe de ben baskın olurum. Yanı kısaca baskın olmaksteyene de baskın olurum düşünemiyor çünkü. Ama uğraşmak istemiyorum onlarla. Anlamazlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker Dengeyı bulanı arıyorum bende sızın beta olarak tabır ettıgınız. Kadın bı erkegı begenmıyosa sonuçta o erkeğin yapamadıgı degıl dusunemedigi şeye göre beğenmez. Çunku ben düşünüyorsam yaparız. Ama hem dusunemıyor hem yapamıyorsa alfayım dıye gezer. Valla öyle kıtap çıkmasına gerek yok kı 😂 kuranı kerım bıle erkeklerın yazdıgı bır sey dünya ataerkıl neyden bahsedıyosun her şey yalan dolan. Kadınlar öyle bı kıtap cıkarmıs bu da sıze batıyo işte. İnsanlar sonuçta alıştıgına degıl dıkkat çekene bakarKadınların kendısı idealist zaten baktılar erkegı ıdealıze bıle edemiyorlar bu idealıze etme güçlerine rağmen bari akım yapalım demısler o da ise yaramıyo napalım. Anlamıyolar. İdealıze olacak bır varlık bıle değil okadar acı ve iğrenç erkekler. Böylece bari eşıt olalım demısler. Yanı çoğu akımdan daha mantıklı. Düşün kadınları dıze getırmenın yolu var ve asla gelmıyorlar sen de bari eşıt olalım napalım derdin. Orta yol bıle olmuyosa napalım. ne düşünüyosa düşünüyoru kadınlar sonuç olarak hak verılebılır bır sey çünkü mağdurlara hak verılır ama mağdurlara haksız diyene hak verılmez. Ezmeye çalışıyo erkekler benı dıye düşünen kadın bıle haklıdır haksız degıl kı? Zaten bu doğal dengeyı saglayabılen kadındır bunu bıze rağmen basaramayıp kendı üstünlüğünü marıfet sanan erkekler zaten bızım üstün hıssetmemıze sebep oldu. En başından berı örnek veriyorum benım gülümsediğım erkek olacak o da gülümseyecek kadın üzülecek erkek de üzülecek böyle dönüşümlü bır denge yapmayı beceremedıgınız ıcın duygu uyusmazlıgı yasıyoruz sızınle. Bız üzülsek sız kızarsınız saçma bulursunuz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker Bu olay da aynı şey. Kadın uzulmusse sebebı vardır vvebuna uyum saglayamayıp üstünlük taslayan kadına üzüldü dıye kızan erkektedır suç. Daha doğal dönüşümlü dengeyı bıle saglayamıyorsunuz. Kadınlae elbette üstün olma kararı alır. Dengeyi bılen bır varlığa uyumsuz kendını üstün sanan bır varlık verırsen duygu uyusmazlıgı olur ve bızım bu sebeple kendımızı üstün olma kararı almamız duygusal bır karar degıldır tam tersıne akıllı kadınların aldıgı bır karardır çıkarana da helal olsun feminizmi. Anlaşılmayacak hıc ama cıkmıs olması bıle bana şunu çağrıştırıyor: bır kadın üzüldü erkek başka bır sey hıssettı ve gorevunı yapaamadı üstün davranıslarla onu anlamamayı seçti çünkü erkeklıgı yanlıs anladı. Erkeklık aslındaslında kadına uyum saglamaktı sadece. Çünkü önce kadın uyum sağlar. 2. Uyum sağlayıp topu gerı atan olmak çok zor olmasa gerektı? Ama hayır! Siz üstünsünüz o top sizde kalacak (!) işte dengeyı bozuyorsunuz. Bu yüzden aşırılık saçmadır bı zahmet kadına uymayı ogrenın de kadınlar kendısını üstün hissetmesin bızım tek üstün hıssetme sebebımız beklentimizi ( mantıklı olması gereken beklentileri bıle karşılayamayan erkeklıgedır) bunları düşünemeyen erkek mesela üstünlük taslar durur ben ise anlamıyo dıye kendimi üstün ilan ederım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker Dusunemeyenden ustunumdur zaten. Umarım anlaşıldı. İçgudulerını yapamıyo üstüne üstlük bunları düşünemeyıp anlamamakta ısrar edıyor erkekler yapıları böyle. Erkek ıcgudusu de eğer sadece baskın olmaktan bu dusunduklerımı umursamamak tane ibaretse lnt olsun öyle cinsiyete. Yıne ben üstün olmuş oluyorum mantıklı olan kişi olarak ozaman feminizm (eşıtlık) bıle ise yaramıyo bunlara derım ve ben üstün olmalıyım derım. Bunu dedırten erkek yıne erkek ve yıne erkek hemcınslerım ne yapıyosa sebebı vardır. Ustelık femınzm bır komplo olsa bıle dunyanın ataerkil duzenıne karsı çok güzel bır darbedır. Kadın egemen olsaydı dünya ve maskulenızm çıksaydı busefer görürdüm sızı işte aynı olay o. Daha büyük sorunlar var dünyada saha büyük saçma kötü ideolojiler var. Keşke kadınların kendısını savunmak ıcın ortaya attıgı bır akımı bu kadar takmasanız. Valla iş dunyasını karıstırma bence hepımız calsııyoruz bu günlerde zaten ayrımcılıgı da yapanasoyle bız yenı yenı gırdık iş dunyasına zaten 😂 ayrıca kadına karsı bu kadar pozitif ayrımcılık da gören yeni cıkktı sanacak yazdıklarına bakınca. Bıze ızın verilseydı sence sadece 50 yıl önce mı şeytanlık yaparak torpılle işe gırmeye başlardık? Hayır sızden önce gırerdık iş dunyasına. madem diyorsun kı kadının elındekı koz şeytanlıgıdır ozaman 50 yıldan önce yapardık bunu. Ama ızın verımedı demek kı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker Şuanda bu ayrımcılığı yapan da yıne kendı hemcınslerındır. Onlara kız. İse yenı gırmısız zaten orada da rahat yok mu bu sefer kadın ise nasıl gırdı? dıye soruyor sızın beyniniz cevaplıyorum birçok kan dökülerek gırdı iş dunyasına. Ve yine sızın kendı hemcınsınız kadınlara pozitif ayrımcılık yapıyor. Bızı ise sokmayanlar da onlar bebeği kucagımıza koyup otur evde dıyen de onlar, 50 yıldır işe gırınce pozitif ayrımcılık yapıp ıyı davranan da onlar. Bız mı şeytanız sımdı. Sen tutarlılık görmek ıstıyorsan önce kadın gözüyle bakmayı bıl de sonra şeytanlık yapan kadınları anlarsın. Masumlara da suç atmış oluyosun böyle. Ben femınzm dıyorum sen erkek dusmanlarındsn bahsedıyosun mesela. Kadınlar ezıldıgını düşündugu ıcın böyle bır akım var dıyosun ben de öyle dıyorum zaten ama sen bızı psikopatlar ezmış gibi yorum yaptın. Ezıldıgımızı düşünmesek böyle bır akım olmazdı zaten. Psikopatlık kısmından düşünen sensın bak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker sence kadınların ıcgudusunde korunmak olabilir mı ozaman şuanda. Önceden cekıcı gelen şuanda gelmıyo demek. Gelıyosa da sebebı evrimsel psikoloji işte. ama dedıgm gıbı bu kadar sert davranarak kadının sadece içgüdüsünu beslersın. Kadının etkılenmedıgı içgüdüsü sen sert olmayınca ortaya çıkmaz. Yanı illa sen bı şey yapmak veya yapmamak zorunda değilsin kadın bu kadar edilgen varlık değil kendı kararını alır. Yanı kadın senden soğuduysa sen kaba değildın erkek degıldın dıye degıl. Bunu böyle düşünen sadece sızsınız. Kadınlarla konusmayı deneyın dürüst bırı bulun gerçek sebebı de ogrenırsınız kadın ıcgudulerını de. Sen sert degılsın dıye kadın gıdıyosa o kadın sert erkek bulmaya mı gıdecek. Bu kadar çok idealize etmeyı bılen bır varlık bunun ıcın gıdecek öyle mı? İdealıze gücünün yanında ıcgudulerımız vız kalır. İçgüdüye bakarsan çok yanılırsın sız ucguduselsınız dıye bızı de öyle sanıyorsunuz. Kadın gıtmıyosa da sebebı vardır gıdıyosa da bunu bı kere bıle sormazsınız. Sen neden benlesın demezsiniz erkeklık yapıyosun ya osırada çok emınsın kendinden kadın gidince de erkeklık yapamadım dıyosun nekadar düz bır kafa ya. Erkeklık yapamadın evet dolaylı olarak oraya çıkıyor aslında haklısınız. Düşünememek de erkeklık yapamamktır öyle anlarsınız sız. Sen kadının korunma içgüdüsünu besle besle besle hayvanı erkeklık yap o zaman da kadın hayvan dişisi gibi çeker gider. Normal döngünün içinde olması gereken erkekligı içgüdüssel boyutta yasıyorsunuz sadece sonra kadın da öznel varlık deilmıs kendı kararını alamıyormuş gibi sıze baglı gıttı sanıyorsunuz. Kadın sızı beğenmiyosa sen içgüdüsel bır erkek olduğun ıcındır. O kadın da içgüdüsel yönünü kullanır ve gıder. Senın ıcınde ise normal olması gereken dönüşümlü ılıskı olmadığı ıcın kadın gıderken gördüğün tek şey senı dgıstırıp gıden bır hayvan olur.

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Yüzlerce sayfa roman yazmışsın tek tek yorum paragraflarıdan gideceğim. İlki pek çok kadın gibi hem şöyle olsun hem böyle olsun düşünce yapısıyla haraket ediyorsun Hem dengeli hem üstün olamassın bir evde iki patron olmaz mutlaka çatışmaya girer bunun orta bir yolu yok Benzer düşünce kalıplarını pek çok şeyde görüyoruz Dünyaya aslan bana kedi gibi Dünyada böyle bir düzen hiçbir yerde yok İki zıt şeyi bir arada istemeyessin Denge yani özünde eşitlikten bahsediyorsun sonra ben üstün olmalıyım yani hem eşit hem üstün İmkansız ve olanaksız bir şey ve dediğim gibi yüzlerce binlerce kez örneklerini gördük Kadın kendisi ile eşit veya kendinden aşağı tarafda ki adamı istemiyor sevmiyor arzusunu kaybediyor. Zaman ne kadar ilerlerse ilerlesin bu değişmez binlerce sene böyle gelmiş böyle yapılanmış durum burada düşünceler buna karar veremez iç güdüler verir. Diziler konusuna gelirsek evet gayette öğreniyorlar ama tutupda feministliği ayan beyan kusmuyorlar zaten Subliminal şekilde veriyorlar. SÜrekli bağıran çağıran ortalığı birbirne katan çirkef bir kadın figürü var.50 kişiyle sevgili olup ondan ona ayakkabı değiştirir gibi sevgili değiştirmeler felan yani sadece feminizm değil başka şekilllerde de yönlendirme var. Kadın gidiyor adama bir vuruyor Adam yerleri yalıyor. NE fiziken nede kuvvet açısından imkanı yok baya bildiğin erkeklerle yarış ve aşağılık komplexini kusan diziler inan bahsettiklerin tersinden doğru bu gibi yerlerde şimdi 2. ciye geçiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker Haklısın kadın erkeğe göre sekıllenır bız oyleyız çünkü bunu becerebılen erkeğe ıyıdır bu huyumuz bılmeyene ise kendımıze aıt kendılerınde olan hayvanı içgudulerı var sanırlar. Halbuki kadın erkegi hayvanı yönü agır basıyorsa ona göre sekıllenır ve insanlık çabasını bıle kadınlık ıcgudusune yorup benı degıstrıp gıttı kadın dıyen bır erkegın yanında durmasının anlamsız olduğunu anlar ve gıder kadın. Kadının içinde gıderken insanlıgı hep vardı ıcgududen bagımsız. Ama erkek kadını da kendısı gibi hayvan sanar ustelık kendısıne bağımlı hayvan hem de kendsıne baglı yönünün kendısınden kaynaklandığını dgıl de kadının kendı ıcınde olan hayvanlık sanar o kadın gıdınce. Hayır sen senı degıstıren kadını anlasaydın dönüşümlü insanı kadın erkek ılıskısı kurabilseydın o da sana benzeyıp hayvan gibi gıtmezdı. Çünkü kadınlar erkegınin karakterını alırlar bunu anlamıyorsunuz işte sonra bızım ıcımzde kötü içguduler var sanıyorsunuz. Bızım içimzde ne gibi bır içgüdü olabilir ya söyler mısın? Kadının erkeğe baglı bır varlık olduğu ama bılınclı bır varlık olduğu bılınır psikolojide. Bunu anlamayan erkek de kendısıne göre davranan kadını kötü sanar. Kadın egosu oyledır çünkü. Romantizmın çalışmasına gerek yok. Bız hala o dönemlere göre secıyoruz çünkü karsı cinse bagımlı seçim yaparız. İçgudumuzun sıze baglı olduğunu anladığınızda ve de seçimlermizi sıze baglı kendımız yaptıgımızı anladıgınızda sorun bıter. Koruyana gıder degıstırır de degıstırıp gıder de.

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

2. ci yoruma cevap bu hususda yine kendi algın üzerinden gerçeklerden bağımsız konuşup aklamak için geçersiz varsayımsal önermelerde bulunmuşsun Erkek başta böyleydi gibi elimizde zibilyon tane örnek var. Adama efendi erkek olmak iyidir hanımcı olmak iyidir öğretilmiş Adam ona göre ilgi iltifat çiçek böcek klasik romantizm unsurlarına göre gitmiş kadın baskın hale gelmiş çerçevesini kaybetmiş ve terk etmiş o kadar sağda solda bunları anlatan gören şahit olan varki anlatamam ben gerçek örneklerden baz alarak konuşuyorum sende Varsayımsal olarak başta zorbaymış sonra üstünlüğü vermiş kadında çeklip gitmiş gibi saçma sapan tamamen uydurma birşeyle savunma yapıyorsun İşte burada ikinci hususdada liderliği ele alsın diyorsun ya adam hem başında hem sonun romantik erkek modelini benimsediği için almayı düşünmüyor bile bunun meseleyi değiştireceğinin farkında bile değil sorun zaten orada Kadının değiştirip gitme sebebi ilişkinin başında sevdiği erkekle sonunda sevdiği erkeğin tamamen birbirinden ayrılması ki bu yüzden o başta ki duygularım yok o heycan yok diyorlar Bilmiyor ki o başta ki adamı yok ettti çünkü o veya bu şekilde otoritesini koruyan erkekler zaten ilişkisini sürdürebiliyor. Yine araştırmalarda geleneksel rollere göre maskülen davranan erkeklerinde ilişkilerinin daha uzun sürdüğü ve mutlu olduğu ispatlanmıştır.3. CÜye geçiyorum

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Bir kadının o erkeği beğenmeme sebebi yine aynı şekilde o erkeğin erillikten erkeksilikten maskülenlikten uzaklaşması oluyoır dediğim gibi iç güdüsel seçilim düşüncelerle yönlendirilemez. Hissedersin ve buna karar veremessin siz kadınlar bu yüzden kendinizi dahi anlayamıyorsunuz. Düşünememesi olayına gelirsek bu baya uzun konu zira iki tarafın zihni düşünce yapısı zaten farklı çalışıyor bir değil. Şimdi sisteme geçelim bak bakalım Ataerkil sistem mi yoksa şimdi ki feminen sistem mi daha doğru çalışıyor. İlişkiler hiç olmadığı kadar bozulmuş iki tarafında dert yandığı acı çektiği halde evlilikler ciddi anlamda azalmış boşanmlar tavan yapmış %89 oranında bunun SEBEBİ NEDİR ACABA? bu ülkenin demografik yapısının çöküşü anlamına geliyor Ataerkil sistem her ne kadar eksik ve hatalarıda olsa bu suuni düzene karşı çok daha doğru bir sistem ortaya koyduğunu bize gösteriyor. Sürekli üstünlük vurgusu var ve sürekli erkekler adına peşin hkümlü davranıp konuşmuşssun erkekler sizi rakip olarak görmüyor siz onları rakip olarak görüyorsunuz bu yüzden didişiyorsunuz Eşitlik düşüncesi yüzünden erkeklerin sizinle aynı düşünce yapısına sahip olduğu algısıyla haraket ettiğiniz için Erkekler kendini üstün görmek istiyor zannediyorsunuz Doğal dengeyi ise erkekelr sağlar zira duygusal açıdan daha stabildirler kadınların duyguları sürekli dalgalanmalar halindedir ki ilişkilkerinde anlık hatalar yapan yine bu yüzden çoğunlukla kadınlar olur. Sorun erkekleri hiç anlamaya çalışmamanız biraz bile deneseydiniz zhini yapısın aynı çalışmadığını anlardınız. Ve bu arada kuran erkek uydurması felan değildir.4. cüye geçiyoırum

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

burada hala hatalı düşünce yapısını sürdürüyorsun sana en iyisi geniş izah edeyimde anla meseleyi Bu eşitlik palavrası yüzünden insanların algısında şöyle bir yanılgı meydana geldi Görünüşleri farklı Geri kalan her şey aynı olan canlılar. Hal bu ki alakası yok Erkekle kadının daha sayamacağım kadar çok farkı var. Bu olayları yorumlama olaylara bakış açısı düşünme şekli karar alma biçimini ciddi anlamda etkiliyor. Siz kadınlar ve hatta senin şurda ki erkeklerin üzeirne olan düşüncelerin tamamen kadın düşünce şekline dayanıyor. Çünkü siz bu algıda olduğunuz için Erkeklerinde sizin gibi düşündüğü sizin gibi karar aldığı sizin gibi olaya baktığı sizin gibi fikir yürüttüğü ve algısının zihnin sizin gibi çalıştığına dair otomatik bir algıya sahipsiniz Üstünlük taslar durur kelimesi o kadar geçiyorki bu olayların perde arkasında erkeğin amacı bambaşkadır Örneğin sevgilisinin kıyafetine karşıan erkek bunu Onun dışardan gelen pis ve cnisellik kokan bakışlarından korumak içindir Fakat sen peşin hükümlü davranıp patronluk taslayıp üstünlük kastığını düşünürsün ERKEK SENİN GİBİ düşünmüyor algısı zihni farklı farklı bi anlamadınız gitii Her zaman söylüyorum kendinizi bile daha tanımış değilsiniz Eğer o erkek o ilişkide uyan kadının lafıyla haraket eden tarafsa kadın Sözünü dinleyeceği arkasından gideceği adamı seçer onu terk eder.5. ciye geçiyorum

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Bak hala düşünmekten bahsediyorsun daha nediiim burada da erkekle kadının iletişim düzeyinde ki farklı yapılanmasından kaynaklanan durum meydana geliyor. Erkek açık net direk kendini ifade eder öyle düşünür Kadın ise göndermeli imalı yarı örtük dolaylı ve komplex şekilde Sen Erkeği kendin gibi zannettiğin için DÜşünümeyen diyip duruyorsun ERKEK ZİHNİ KADIN GİBİ ÇALIŞMADIĞI GİBİ İLETİŞİM DİLİDE FARKLI Sen açık net direk doğrudan iletişim kuran canlıya yarı örtük imalı göndermeli ifadeler kullanırsan bir şey anlamaz Sende bunu umursamazlık olarak yorumlarsın işte Sürekli üstünlük vurgusu yapan sen olupda erkeğin üstünlük tasladığını söylemenin ironisini artık okuyuculara bırakıyorum 🤣 Pozitif ayrımcılık size izin verilseydi meselesi öncelik bu örnekte yazdığın hiçbir şey haksızlığı aklamadığını başta belirteyimde izin meselesine gelirsek belli ki iş dünyasında yenisiniz söylemene gerek yok çıkarımından bu anlaşılıyor. Erkeklerde ve kadınlarda yılllar boyunca birbirini engellediler ayaklarının önüne taş koyup çelme taktılar bunu sadece siz yaşamadınız Ama aklı ve cesareti olan bu engelleri aşmayı bildi. Fakat bu gün biliyoruz ki sürekli refah temmelli keyfine düşkün davranan taraf kadınlar olduğu için Mücadeleci olmadıkları için dünde bu durumu yani size bu hakları tanımak yine bize kaldı

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Bariz şekilde bunun arkasında feminizm var. Güldürme beni ama bunu bir kenara koy bir yanlışa ses çıkarmamak zaten ona rıza göstermek demektir. Pek çok yanlışı sağa sola çekerek aklama girişiminden vazgeç yanlışa yanlış dendiği zaman adalet yerini bulur Kılıf uydurdukca değil Sonuç itibariyle sadece burada mağdur olan Erkek değil Aynı Zamanda Kadınlarda olmuştur. O üniversteye girmek için çalışan kız öğrencilerde kontenjan yüzünden giremediler bilmiyorum bencil bakış açınla olayı anlayabildin mi Masumlara senin hem cinsindir deyipde suç attığımı idda etmenin ironisi devam ediyor.🤣 Sen onu benim külahıma anlat 8 Mart dünya kadınlar gününde açılan pankartları babam mı açtı Feministler mi Nefret ve yoğun düşmanlık kokan söylemler eşliğinde sen kime ne anlatıyorsun Bunca kayırma bunca pozitif ayrımcılık Erkekleri mağdur eden adaletten uzak kanunlar Erkek aşağılamaları Bunlar normal şeyler öyle değil mi 🤣 söylediklerine sözlerin bile inanmıyor desem yalan olmaz. Feminizm kadınların reaktif doğalarını kullanarak onları manupile eden toplumsal cinsyet zırvasına ve lgbtye zemin hazırlamak için sonunda "İZM OLAN"diğer yahudilerden çıkma ideolojilden biridir ve sonuçlarını baya iyi şekilde görüyoruz. Ama gelde kullanıldıklarını anlamayan feministlere anlat Allah bu fesat yuvalarının bin belasını versin

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Son yoruma cevap Yine benim kastettiklerimi kaba saba olmak piskopat olmak şiddet uygulamak zorbalık yapmak şeklinde algılamaşsın benim bahsettiği baskınlık sertlik bunlar değil Açıklama yaptım ama okumamışsın bi daha yazmayacağım İç güdülere gelirsek cevap kesinlikle hayır Senin kararlarının ve düşüncelerinin hiçbir anlamı yok İnsanların ağzında sakız gibi bir laf vardır."GÖNÜL BU OTADA KONAR BO, KADA DİYE"niye demişler bunu neden kadın bile bile Eril erkeklerin peşinden gidiyorlar bi düşün istersen İÇ GÜDÜ zaten senin aşk dediğin şeyi hissetmene sebep olan şeydir. Bizzat kendisidir ve kararı o verir ondan sonra Solipsizm devreye girer ve o adam bi anda BEYAZ ATLI PRENS OLMUŞ bu hep böyle olur. İç güdülerde hep ve her zaman gördüğümüz üzere ERİL ERKEKSİ GÜÇLÜ SERT DOMİNANT erkeğe çekilmiştir ZEBİLYON KERE olayın tezahürünü görüyoruz. Daha neyi inkar ediyorsun anlamadım. İç güdüsel yönler kullanılmaz onlar çekimi duyar hisseder sende peşinden gidersin bu kadar basit İç güdü nedir onu anla bi Zaman ne kadar değişirse değişssin kadınlar yine mağra döneminde ki gibi ilkel iç güdülerle ERKEK SEÇİYOR.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker kadınlar düşünemese de fark etmez sanki çok ıyı bır varlık da erkek kendımızı oyalıyoruz sadece bazen açgözlü sekılde daha iyisini arayarak bazen de insanca erıllıkten uzaklaşmış erkegi mazur görerek. Ne fark eder kı ne istediğimizı bılsek hayvan olmaktan çıkacak mıyız. Erkekler çok eslı bır varlık zaten onlar bılıyo mu sence ne istediğini. Bızım begenmememız mı suç. Kadın gıdınce şok oldun dıye duyguların olduğunu mu hatırlıyorsun ne oluyor yanı. Kadın da çok eşlı dmek kı. Sonradan anlaması sadece düzgün erkek olmadığını gösterir. Çok eşlı erkekler arasından seç bakalım dünya hayatında oyalanacagın erıl olmaya calısan bır erkegı. Bunlar onemlı şeyler degıl benım ıcın. Kadın dusunemıyosa erkek sankı super bır varlık da hepsı aynı bızd bır sey degısmıyo. Sanki ne istediğini bılseydı kadın erkek tek eslı ne istediğini bılen bır varlık olacaktı. Yoo hıc de bıle. Kadın onu severken erkek belkı de bı an bıle sevmiyor sevgı ne bılıyor musunuz kı sız anca kadın gıdınce çok koyuyor duygularınız olduğunu hatırlıyorsunuz. Kadın ise senı degıstırıyo ve beegnmıyo ya hanı sonradan, en azından bı müddet sevmıs oluyor be.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker Erkegı erkeğe rağmen sevıyoruz daha napalım bız. oncelıkle ve de şunu dıcem madem kı kadınlar begenmeyıp gıdıyo bir erkegın sonsuza kadar erıllıgını devam ettıremeyecegını ogrenmıs olmalı. Bu aç gözlülük nasıl bır erıll arayısı çok saçma olduğunu anlar ve insan olma kararı alır. Sen bı kadının gözünde süper erkek olabilir mısın ıllakı güçsüz goruneceksın. Kadının dogasına suç atmak sadece çekip giden kadınlara suç atmak oluyor aslında. Çünkü hangı kadın süper erkek beklıyosa o maldır dımı. İlk ılıskısınde çekıp gıttı dıyelım begenmedı ıkıncı ılıskısınde de mı süper erkek arayacak? Sonsuza kadar böyle devam edemez kı. İllakı güçsüz yanları olduğunu ogrenır erkeklerın ve beklentilerini düşürür. Bu çok saçma bır karamsarlık. Ben de erkeklerın çok eşlı olduğuna takıgım mesela. Hangısı daha kötü? Sızın bahsettiğiniz kadın modeli sankı tüm kadınlar hatasız erkek arıyormus gibi kasmayın bu kadar evet ara sıra gözümüze güçsüz gelır igrenır belkı de kadın ama sız de çok eslısınız yanı kadının begenmemesıne takılmanız saçma. Sız de beğenmiyorsunuz ona bakarsan nasıl dişi bu dersın terk edersın. Aynı şey. Hatta sızde daha çok oluyor bu beğenmeme 😂 begenmemeyı sız daha ıyı bılırsınız. Tek yargılayıcı kadın mı. Erkek de kadını daha dişi olmasını ıster daha dişi olur kadın buna rağmen başka kadınlara bakar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker Aynı şey... erkekler düşünmüyo bıle bu konuları evet zatn oyle. Dusunmedıklerı ıcın bızı rakıp olarak görmüyorlar eşıtlık isteyecek olan onlar degıl bızız yanı. Ama düşünseler bıle neden eşıtlık ıstıyoruz anlamazlar çünkü kadınları zaten düşük görüyorlar düşünmelerine gerek yok ki. Okadar özümsemısler kı kadın benden düşüktür dıye rakip bıle değil dersın tabıkı. Eşıtlik istegı tabıkı bızden çıkacaktı. Düşünce yapımız farklı da sız bı türlü düşünmüyorsunuz be düşünün dıye akım bıle cıkmıs hala aynı. Bız sızı anlarız da sız anlamak ıstemıyosunz. maskülenizm demiştim hatırlarsan o akım var gerçekten. Ama neden yaygın degıl? Çünkü zaten tüm erkekler kendısını üstün olarak bılıyor içlerinde var bu savunmalarına gerek yok kendılerını. Bız de düşünün artık demek ıstemısız demek kı bu akımla bırlıktr. Sizle eşıt olmak istememek ıcın sız gibi bır beyne sahıp olup sızı rakıp olarak görmemeye baglı degıl ki o zaman sız olurduk erkek olurduk zaten. bizi dinlemeyerek onlar üstün olmak istediğini gayet iyi anlatıyor zaten sızın beynınıze sahıp olmamıza gerek yok ki. Yanı tamam sonuç olarak erkek gibi dusunseydınız eşıt olmak istemezdınız dedın her neyse çözümü yok erkeklerı begenmemın zaten. En temel sır bu bak. Erkekleı sevmenın imkanı yok bu yüzden ne yapsak boş feminızmı savunsam da yalan olur şu an bana gore çünkü sanki eşitlensek her şey düzelecek de aynen oyle kafa yapınız düzelmeyecek ama bız de eşıt olmadıgımızı kabul etmek zorunda değiliz asi ruhlar her zaman olacaktır dünyada yanı. Zaten ben de femınızmın bır anlaşılmak isteme akımı olduğunu düşünüyorum gerçek femınızmın ama. Ve zaten erkekler anlamaz anlasa bıle çok eşlı dogaları bıle degısmez birdenbırr tek eslı olmazlar anladıkları anda, benım olayım farklı. Erkekleri bıraz olsun sevseydim femınızmı savunurdum da gerek yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker Ben bırının fazla üstün bırının alçakta olmak zorunda olduğu insan ılıskılerını sevmiyorum erkekleri mı seveceğim bır de? Eşıtlık bıle çözüm değil sıze. Kadınlar anlamıyo dıye gezeceksınız böyle hep. Asıl o akım erkekler anlamıyo dıye cıkmıs zaten. Sonuç odaklı olmak emın ol çok güzel ben bunu basarıyorum ama fazla sonuç odaklı olunca erkeklerı dınlemıyosun aksine erkekleri sevmemeye baslıyorsun ters tepıyor bızde. Çünkü yazdıklarım gibı cok eşlı bır varlıgı dınlemem eşıtlık de istemem yapacak bısı yok. Sonucum bu. dalgalanmam yok. Dalgalanması olan kadınların da başka seçeneği olmadıgı ıcın gıtgellıler biz kendımızı bıle anlamıyor değiliz , sadece karşı cıns anlamayacak bır cinsiyet olduğu ıcın ve çok eşlı bır varlık olduğu ıcın bız çok düzgün olsak bıle boş beğenmeyecekler hiç bir zaman. Aha şuanda olduğu gibi en düzgün kadın bıle ıcgudulerı yüzünden hatalı olacak gözünüzde. Halbukı içgüdünün alâsı sızde. aynı çalışsaydı bıle bazı sonuçlar degısmezdı bunu bılmelısn. Çünkü ıkı ayrı cinsiyetin beynı aynı calıssa ne olur calısmasa ne olur ıcgudulerı her daim farklı olacaktı. önemli olan ıcgudulerımızı anlayabılmek. Ama onu anlamanın da bı manası yok çünkü aynı hayvanları anlamaya benzıyor. Tamam benım beynım eşıt olmak istemeye dayalı calısıyor dedın ya hani nıye öyle çünkü erkek aslında bızı bakıstan korurken ben üstünlük taslıyor dıye dusunmem bunun temelı ne bılıyor musun, haksız bır sey yapıyor aslında, bızı ksııtllarken o kadınlara bakan kişi olmaya devam edecek. Sız de bu celıskılerı anlamıyorsunuz. Bızım tek derdımız eşıtlıkyonunde bu. Erkeğe karşı eşıt olmak istemiyoruz. Onu olamayız zaten ben duygusal bır varlıkken bırden çok eşlı olabılır miyim? Hayır. Ama burdaki bıze batan olay şu; erkek bızım kıyafetımıze karışırken başka kadınlara bakıp organının kalktığını ve bu konuda hiçbir şey yapamayacagımızı tüm kadınlar bılır işte bu içten içe bıldıgımız bır "haksızlık olgusudur" erkeğe karsı üstün olmak istemiyoruz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker Erkegın bu haksız durumu yaratmasını istemiyoruz. Çünkü degıstıremeyecgımız şeyler var. Erkekler açık giyınen kadına bakacak mecbur aynı yanımızdaki erkek başka kadınlara bakıp ıstemsızce fizyolojik olarak zevk aldıgı gibi. kadınlar ne yapsa boş olduğunu bılır içten içe bu yüzden neden erkekle eşıt olmak istesın kı? Kadın kendısını anlamayanı sevmez bence erkek bu durumu anlamaz ve kadını kıstlayıp eşıtsızlık ortamı oluşturursa bu sadece manipüle oluyor. Farklı canlılarız dıye erkegı dınlemek zorunda değiliz farklıyız evet ama maruz kalacağımız ve yapacağımız eylemler aynı. Benım erkegım baskasına bakacak bana başka erkekler bakacak. Bukadar net. Erkekler bu isteğimizi anlamıyor. Kapalı olup erkeklerın çok eşlı yaşamına izin verip köşede oturmalı mıyız? Sız de bunu anlasanız eşıtlıkçı kadınları anlarsınız müdahale edemeyecegınız şeyler ıcın kadınlar eşıtlık ıstıyorsa bu içten içe bıldıklerı eşıtsızlık ortamına rağmen o eşıtsızlıgın cinsiyetler üzerindeki mecburi olaylarını yasamamıza ızın vermediğiniz baskılamaya çalıştığınız ıcındır. Yanı şoyle kadınım ya bana bakılması sızın başka kadına bakmanız kadar normalken bu cinsiyetlere özgü şeylerı yasamamıza ızın vermiyorsunuz sonra bır ıddıalasma ortaya çıkıyor. burada da erkekler üstünlük taslamıs oluyor işte. Kadınlar içten içe kendisine verılen bakılma hakkını yaşamak istiyor çünkü bıze bakılmazsa haksızlık olur eşıtsızlık ortamı oluşur dünyada. Bu bıze bakılmasını istemeyen erkekler de bızle kavga edıyor. Halbuki onların bakışını bız bakılma olarak yasıyoruz sadece. Bu da bunu bıze tanımamaktır üstünlük taslamaktır. Kadının bu eşıt olma hakkıdır zaten benım erkegım çok eslı doğuştan ben bunu bılıyorum yapacak bısı yok ve buna rağmen benı kısıtlmaya devam edecek öyle mi? İşte kadınlar ne olduğunuzu bılıyor o yüzden kavga edıyor sizle.
      .

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker Erkekler de kötü olduklarını kabul etmeyecegıne göre bır anlasmazlık çıkıyor. Sızı gözünüzde tek eşlı duygusal kadınlar erkek gibı olmayacak. E bu haksızlık. sızın kendinizi kısıtlamanız lazımken bız kısıtlanan oluyıruz yine. Içımıze ıslemıs bu yüzden eşitlik duygusu. Ne yapsak boş ama işte. Çok eslısınız. Sadece benzer türden seylerı yaparız ssızle baktığınız gibi bakışları alırız çekerız vs ama bu bıle sızı gecemez. Kadınların eşıt olma isteği işte erkegın bızı asla anlamayacak olmasından kaynaklanıyor bence. Kendin kendilerne bazı şeyler yapıyorlar akımlae falan cıkmıs dünyada bunlar bıle güzel adımlar çünkü ben de bu dünyada yalnız bır tür olduğumuzu düşünüyorum. Tek eşli duygusal bır kadının eşi çok eşlı bır varlık olursa tabiki anlamazlar bizi. Yarısıyoruz evet. Bana göre bu yarısın sonucu yok ama baska bır kadına göre vardır bılemem. Sız de tüm kadınlara göre yarısın sonucu aynıymıs gibi davranmayınız. Kadınlar napıyorsa sebebı vardır dıye düşünüyorum

Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Olm yeter ikinizde daha fazla konuscaksaniz özelden konusun salin burayı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker gerı cevap yazacaksan yazarım özelden

Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Yaslariniz yakınsa sizden manita olur he

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

1ci yorumma cevap böyle gidecek "Ne istediğimizi bilsek"demişsin bende 2 saattir bunu anlatmaya çalışıyorum Sen kime arzu duyacağını ne düşüncelerinle ne iradenle nede başka birşeyle İç güdülerinin o erkeğe verdiği tepki sonucunda seçimi yaparsın Aklın düşüncelerinde buna göre şekillenmiş olur. Ben şunu yapmam bunu yapmam diyen kadınların nasıl bunları kendi istekleriyle yaptıklarını e hani sen boyle bir adam istiyorsun dendiğinde Beraber olduğu adamı göklere çıkardığını defalarca gördüm. Bunu bi anlayamadınız gitti. Çok eşliliğe gelirsek Gerek yapısı gerek biyolojisi gerek meyiline bakarsak Erkeğin doğasının çok eşli olduğunu açık şekilde ortaya koyuyor Yüseysel ereksiyon Cinsellikte duygudan bağımsız haraket etme bir anda birden fazla kadını isteme spermin sürekli yenilenmesi Kadınlara bakınca Seri tek eşli olduğunu görüyoruz Arzu duymadığı biriyle beraber olmuyor Seçici davranmaya meyilli biyolojik yapısı gereği adetle yumurtalar yenileniyor. Bunlar zaten aplikasyonlar açısından ik cinsin zaman içersinde nasıl evrildiğini ortaya koyarda Bu gün kadınlar erkeklerle kıyas ve rekabete girdiğinden onlarada siz çok eşlisiniz sizde yapın satılıyor Peki sonuçları ne oluyor bu kadınların hayatında Alfa dul sendromu Pairbounding bağ kurma yetisi bozukluğu spermin vucut üserinde etkileşimleri yüzünden maskülenik tavır ve davranışlar ve birçok piskolojik sorun beraberinde geliyor Zaten bu yüzden bakire olmayanların aldatma oranları bu kadar yüksek aynı zamanda bu kadınlarda antideprasan kullanımı baya artmış durumda doğasının elverişli olmadığı şeyi yapıyor çünkü

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Yine burada aşağılanma. komplexi var Rakip olarak görmüyorlar dememin sebebi aşağıdır düşdüktür değil Bizim kadın başkadır farklıdır anlayışımızdan ileri geliyor. Bi siz böyle düşünemediniz Erkeğin nitelikli becerikli alanlar başka kadının ki başkadır. Birinin matematiksel rasyonel mantıki diğerinin duygusal sezgisel yanları niteliklidir. Birinin eksisi diyerinin artısı baktığın zaman birbrini tamamlamak için var Kavga edip didisip. ustunluk taslamak için değil. Eşitlik zırvası yüsünden yaşad8ğınız algı sapmasıyla önceden hemcinsleriniz arasında kıyas ve rekabete girerken erkeği kendinizle bir tuttuğunuz için kıyasa ve rakebete girdiniz dinamikleri farklı olan bir canlıyla bunu yapmanız saçmalık resmen o yüzden ilişkiler evlilikler bu kadar berabt dyrumda zaten Adamı elmanın. diğer yarısı değil geçip ezilmesi gereken bir rakip olarak görüyorsunuz erkekler durumun farkında bile değiller adam bu benle niye didişiyor diyor.

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Heh burada aynı dediğim gibi eşitlik algısının sizde erkekde bizim gibi düşünüyor kafasına itip onun bunu üstünlük taslamak için yaptığı yargısına varıyor. Erkek zihni düşünce yapısı vs Kadın gibi değildir bunu anlamadığınız ve işi rekabete çevirmeniz yüzünden erkekde bunu rakip olarak gördüğünden yapıyor zannediyorsunuz sebebi açık KORUMA İÇ GÜDÜSÜNDEJ bak demişsin sizde iç gudunun alası var Evet Tabi erkekde iç güdüyle haraket ediyor. Bu kıuafete karışma konusunu analtayım. sana Erkek sihni cinsellikle duygusallığı ayırt edebilir ikisinde ayrı ayrı veya tek bir halde yaşıyabilir. Bu yüsden şehvetle gelen erkek seviyor anlamına gelmez siz Dekolteli giyindiğiniz zaman Size bakanlar İçinde zerre kadar aşk sevgi hissetmeden sadece içi boş cinsel arzuyla bakıyor yani sizi becermek istiyorlar. Bunu hemcinsi olduğu için bilen Kocanız abiniz babanız bu yüzden size karışıyor Sizi Pis ve art niyetli bakışlardan korumak için Ama siz bunu Üstünlük taslamak için diye algılıyorsunuz. Erkek kadını rakip olarak konumlamıyor zihninde Başka neden ve sebeplerle bunu yapıyor. Ama dedigim. gibi kendi algınızla erkeğin kini bir tutuyorsunuz

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Duygu durumları üzerinde ki pek çom araştırma beni doğruluyor Kadının Dağ gibi eril bir adam aramasının bir sebebide kendi yapısına olan farkındalığı ben üzüldüğüm zaman kafam dağıldığı zaman Başımı koyup dağ gibi duran bir adama yaslama ihtiyacı Bunuda güçlü sert dimdik duran bir adamda buluyorsunuz O yüzden Shiit testlerle erkeği sürekli teste tabi tutuyorsunuz Adam karakter olarak sağlam mı diye ki bu shiit testi biiyorsun bile otomatik yaptığınız şeydir sizin

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

burada kimse. erkek çok eşli yaşasın kadın karışamaz felan dediğimiz yok biz sadece Erkeğın neden böyle davrandığını açıklıyoruz. Bunun sebebi çağlar boyunca erkeğin neslini devam ettirmek zorunda kaldığı için çok kadına ulaşıp çok cocuk sahip olmak zorunda kalmasından hastalık savaş kıtlık vahşi hayvan saldırıları derken 50 çocuğun varsa 4-5 tanesi hayatta kalıyordu. Bundan dolayı binlerce sene erkeği çok kadına ulaşmaya mecbur bıraktı bu yüzden böyle yapılanma oluştu Kadında çocuklarını ve kendini koruyacak güçlü erkeğe mecburdu o yüzden güçe maskülenliğe çekiliyorsunuz zaten Bu şu demek değil erkek gitsin çok eşli olsun İrade diye bişi var kadında da hipergamik durtu var. Ama ayrılıpda bunlar yapılabilir ilişki içinde olmamalı bizim anlattıklarımız gerekçe değil olayın izahıdır.

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

burada haksızlık yok kadın bunu yaparsa proglem yumağına dönüyor resmen bir sürü piskolojik yapısal proglemlere gebe oluyor. Günün sonunda herkes özgür ama bunların sonuçları olur erkek buna elverişli olduğundan bu sorunları yaşamazken yukarda anlattım kadının hayatı perişan oluyir erkek gibi yaşamaya kalktığında ama siz yine işi rekabete ve eşitliğe vurduğunuz için komplexe girip bizde yaparız kafasına giriyorsunuz Erkeklerle kendinizi eşit olarak görmeyi bırakıp YA BU FARKLI BEN FARKLI BİR CANLIYIM deyipde rekabeti bıraksanız kıyasa girmeseniz ne aşağılık komplexine girer Nede ortada bir haksızlık görürsünüz. Dinamikleri farklı bir canlıyı tutup ben onla eşitim dersen Ama bu haksızlık diye gocunursun Aynı şekilde bizimde kadın doğasında hoşumuza gitmeyen pek çok şey var napalım doğa böyle Kadın doğuştan değer erkekse inşa ederek var olan değer gören canlı herkes Erkeğe gôre Kadına hayat boyu daha hoşgörülü Ve erkek kadından katbe kat daha ağır sorumluluk ve yük altında kimse kadından Holding patronu olup generallik yaparak ordu komuta etmesini madende çalışmasını sınır -°20 derece nöbet tutmasını savaş çıkarca can vermesini beklemiyor Bak daha çok şey sayarım ama itirazımız yok napalım gerček bu Ben oturup haksızlık yaaa diyormuyum demiyorum bide olaylara böyle bak

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Mesele haksızlıksa Neden hep kayırılan taraf kadın oluyor Neden sürekli aşağılanıp durulan erkek Bunca şeyi başaran insanlık medeniyetini inşa eden tekloji bilimde bu kadar ilerleyen madencilik gibi zorlu meşakatli işleri yapan Savaş çıkarsa can veren ilişkiler ilk adımı beklenen sürekli yatırım yapması istenen Evliliğin tüm maddi yükü sorumluluğu üserine atılan boşanırsa ciğeri sökülen neden erkek Mesele haksızlıksa ben sana binlerce örnek sayarım. sen emin ol Ortada bir doğa var ve ona gôre herkesin durması gereken yapması gereknler var bu kadar basit

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker sonrakı cevabı özelden yollarım artık

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Peki tamam ordan daha rahat anlatırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Skyquaker attım istek

Yorumla
  • Mryty
    Mryty Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

İlişkide sert bir taraf olmamalı. Karakterine göre belki daha baskın taraf olabilir ama onu da dengede tutmak gerekiyor. Güç gösterisine girmiyoruz, ilişkiye giriyoruz.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
+1 yıl
  • Ah, sert taraf konusuna gelince önemli olan dengeyi bulmak ve birbirinizi tamamlamak! İlişkilerde sert taraf diye bir şey yok aslında, çünkü her iki tarafın da birbirine destek olması gerekiyor. Senin mizacına uyan biriyle olursan, bu denge kendiliğinden sağlanır. Sert bir tarafın olduğu ilişki yerine, birbirinizi anlamaya çalışan ve karşılıklı saygıya dayalı bir ilişki daha sağlıklı olur. Ben de sevgilimle böyle bir denge içindeyim ve çok mutluyum! 💕 Sevgi ve anlayış her zaman kazanır! 🌟

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

2

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.

kadın olmalıdır.

0
    0 Yorumla
  • Sühandan46
    Sühandan46 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.

Sert değil. Anlayışlı olmak lazım. Sert davranmakla ilişki yürümez ki dağ başındamıyız biz.

0
    6 Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Bazen sert olunması lazım ama ya

Yorumla
    • Sühandan46
      Sühandan46
      +1 yıl

Belki de yinede abartmamak lazım

Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Yok abartilmadan tabiki

Yorumla
    • Sühandan46
      Sühandan46
      +1 yıl

Anlaştık. :)

Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

A çok tatlı geldin şu an gözüme

Yorumla
    • Sühandan46
      Sühandan46
      +1 yıl

🙃🙃

Yorumla
  • edakarameşe
    edakarameşe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Herkese aslan bize kedi olunmalı her iki kişi de sert taraf falan bahane

0
    3 Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Yoookk begenmedim seni

Yorumla
    • edakarameşe
      edakarameşe
      +1 yıl

Beğenen var ki almış beni sen beğenme zatek

Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Allah yardım etsin o begene kör çünkü

Yorumla
  • gotemuz
    gotemuz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    +1 yıl

erkek olmalı tabikide aşko kadın dediğin aşko olucak ayol💖💖

1
    5 Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Sen takip etsene beni ya

Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Dkmsodmsosms

Yorumla
    • gotemuz
      gotemuz
      +1 yıl

tabi canım ediyorum hemen💖

Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Yazdım bakarsin

Yorumla
    • gotemuz
      gotemuz
      +1 yıl

hemmen bakıyorum canım💖

Yorumla
  • albiii
    albiii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl

Bence erkek olsun ya

1
    2 Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Aşık olurum sana deme öyle

Yorumla
    • albiii
      albiii
      +1 yıl

djofpaşdş

Yorumla
  • priashairp
    priashairp Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

sert taraf olmak zorunda mı

0
    1 Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Değil ama genelde oluyor işte napalim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Her iki taraf da dengince olmali

1
    4 Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Neden peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Oyle iste

Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Çok açıklayıcı oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😅 dengede kalmak her anlamda iyi cunku cok civik olmak da olmaz cok sert olmak da olmaz yeri gelince ve abartili olmadan yasanmali bence 😂

Yorumla
  • Filmkoliküyeyim
    Filmkoliküyeyim Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Erkek

0
    1 Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Aşık olurum deme öyle

Yorumla
  • lanetlivisneliilips
    lanetlivisneliilips Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek olmalıdır

0
    4 Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Aşık olunur sana ama ya

Yorumla
    • lanetlivisneliilips
      lanetlivisneliilips
      +1 yıl

Sen herkese aşık oluyorsun haha😹

Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Böyle diyen birine olurum ama napiyim

Yorumla
    • lanetlivisneliilips
      lanetlivisneliilips
      +1 yıl

😹😹

Yorumla
  • EfendiVictoria
    EfendiVictoria Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Kadın olmalı.

0
    1 Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Neden peki

Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek

0
    6 Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Neden işte

Yorumla
    • sesizlerinsesi
      sesizlerinsesi
      +1 yıl

Çünkü öyle isterdim skksksksks

Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Aşık olunur ama şimdi sana ya

Yorumla
    • sesizlerinsesi
      sesizlerinsesi
      +1 yıl

🤨🤨

Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Ne ya

Yorumla
    • sesizlerinsesi
      sesizlerinsesi
      +1 yıl

İyi günler aşkiletta

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkek

2
    1 Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Neden peki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Erkek

2
    7 Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Neden peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle ilişkiler de her iki tarafta daha mutlu ve huzurlu oluyor kendi ilişkimden deneyimledim sevgilimle 6 aydır sevgiliyiz 1 kere bile kavga etmedik

Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Helal lan sana banada senin gibi biri lazım var mı sende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Var mı sen de derken

Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

var mı senin gibi olan bı arkadaşın falan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Maalesef günümüz kızların çoğu feminist düşünceli ben de onlara biraz zıt görüşlü olduğum için çevremde hiç arkadaşım kalmadı

Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Valla sevgilin olmasaydı burdan bile yürürdum sana

Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Sırayla abisi shdhhs

0
    0 Yorumla
  • Hayatbiri
    Hayatbiri Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kadin

0
    1 Yorumla
    • Ayaz__07
      Ayaz__07
      +1 yıl

Yapma be olmaz o zaman senle

Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlişkilerde sert taraf kim olmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlişkide baskın taraf kim olmalı? 23 cevap verildi
İlişkide baskın taraf kim olmalı? 78 cevap verildi
İlişkide kim baskın olmalı? 19 cevap verildi
İlişkide kim baskın olmalı? 10 cevap verildi
İlişkide kim baskın olmali? 14 cevap verildi
İlişkide baskın olan taraf hangisi olmalı sizce? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • 32 yaşında kadın 25 yaşında erkek ilişkisi normal mi, yaş farkı sorun olur mu?
  • Dušan Vlahović Süper Lig'de ilk 11 başladığı ilk maçta hat-trick yaptı! Ne düşünüyorsunuz?
  • Hisselerinde duygusal yıkımlar oluyormu, hislerinizi nasıl toparlıyorsunuz?
  • Bir erkeğin AVM’de kıyafet denerken kız arkadaşını kapıda 1 saat bekletmesi normal mi?
  • Telefonunuzu bir gün kapatıp ortadan kaybolsanız, açtığınızda sizce kimler sizi aramış olurdu?
  • Kaynana istemeyen kızlardan gelin olur mu?
  • Mehdi gökten mi inecek? Yoksa milyon takipçili bir hesaptan insanlara mı seslenecek?
  • Hangi yemek sana huzur veriyor?
  • Doğru insan ama yanlış şartlar diye bir şey var mı sizce?
  • Güzele bakmak sevapsa sana bakmak ne?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨