Geçenlerde arkadaşlarla biraz içtik
Ayıp olmasın orada bir kızla yattım. Herkese yaymış, kızlar bana artık bir meta gözüyle bakmaya başladı. Uzun boylu ve yakışıklıyım. Seven kız kalmadı mı herkes iki yüzlü mü
Geçenlerde arkadaşlarla biraz içtik
Ayıp olmasın orada bir kızla yattım. Herkese yaymış, kızlar bana artık bir meta gözüyle bakmaya başladı. Uzun boylu ve yakışıklıyım. Seven kız kalmadı mı herkes iki yüzlü mü
Cevap
0Cevap
Aynen öyle bıl
Neden ki her şey cinsellik mi
Sırf iyi s. yorim diye
Kızlar niye böyle bakmak zorunda
Başkaları da s. yor
Onlara baksınlar bana değil
Size sormalı her şey cnslk mı
Değil işte
Ben sırf kızı iyi becerdim diye
Yakışıklı uzun boyluyum diye
Kızların bakışları değişti
Parçalamak ister gibi bakıyorlar
Bilmem ben yuzlerıne seks sırasında bıle bakamıyorum ben gibiler de var işte utangaclık yaparken bıle gecmıyorsa ben ıyı kızım demektır bu mantıkları kurmanız dileğiyle
Kaç kişiyle birlikte oldun iyi kız
7 mıydı 6 mı
7 kişi ile birlikte olan iyi kız mıdır?
Sırf utaniyor diye
Hala duzelmedım yolda bıle yüzlere bakarken utanırım yapım bu bununla gurur duyuyorum. Çünkü hiçbir erkek ben safken gelmedı daha ne kadar beklıcektım benden safı yoktu zaten. Erkeklerin kendisini okadar yapmasına rağmen iyi olduğunu sanması gibi benım de kendımı ıyı sanma hakkım var.
Çünkü utanma duygusu çok nadir bulunan bır sey. Aşırı nadir hem de.
Şimdi sen ilerde evlensen ve geçmişte yaşadıkların eşinden iyi olsa
Eşini adam yerine koymayacaksij
Aşık olmadığın insanlarla Bile seks yapmışsın
Bunuj neresi dogru
İyi degıldı benım 7 sı de travmaydı 😂😂 özgüven ıcın günlük gıdıp yaptım engelledım hepsını de ama sonuncuda bıraz sevmeyı denedım o da kullandı yani severek yaptım denılemez aslında tam manasıyla. Sadecebenı dınlemeyen erkekler zevk aldıgımı sanacak ama dinlerse sadece sonuncusu sevmeyi denediğimı anlatıcam o da vermedigım anda gıttı ısın ıcıne sevgı gıren tek oydu ama vermeyınce gıtmesı her seyı açıklıyor. Sorsan kız ve erkek yapmıyosa neden arkadaş kalsın kı der kafa yapısı öyleydi tamamen bomboş yanı ben arkadaş kalalım demiştim o gıttı. Yanı hiçbir şey yasamamıs gibıyım resmen. Vermeyince gıtmesı gözümü açtı resmen. Şuanda severek yaptığım biri ciddi manada yok. Asıl o anı beklıyorum zaten. Ben gibı ard arda kötü seks deneyımlerı olan bırı ıcın zevk almamak söz konusu degıldır bence asıl tam tersıne o benı sevecek olanla yapacagım günlerı heyecanla bekliyorum. Sence benım zevk almama ve sevmeme ıhtımalım var mı? 😂 hepsı kötü deneyımdı zaten ama erkeklerde böyle olmuyo erkekler tüm yaptıklarından zevk alıyorum duyguları ıncınmıyo kullanılıp gıdılmıyo. 7 kere yapan erkekle ben eşıt degılım çünkü ben çok üzüldü mm hastalıklar kaptım küçük yaşta ıyılesmeye uğraştım vıtamınler ıctım vjına ıcımde yaralar yaktırdım enfeksiyon tedavılerı oldum floram bıle bozuldu küçük yaşta. onu da toparlamaya calıstım. şu an ıyıyım. Çok şükür.
Özgüven için seks yapmak nedir lo
Diyelim yaptın hiç mi zevk almadın
Geçmiş olsun
Yanı hıc mı ıyı kız görmedin sorundan bellı kötülerı secıp nıye böyleler demıssın ben de yanlıs yerlerde gezmıs bırıyım napıym. Senınkı daha kötü ama kötülüğün ıcındesın zaten kötü kızları secıp nıye dıye soruyorsun farkındalık bıle yok. Benim yanlıs yerlerde gezdıgımı anlamazsın belkı çünkü bu sektörde ıyı kızlar yok kı ben de ki utangaç olmamak ıcın bır erkeğe sorsan sks yap acılırsın derler sen nıye anlam veremedın bu hareketime mesela. Tam olarak erkek dusncesı ile yaptım zaten bunu. Sks yap açılırsın duzelırsin fikriyle hem siz veriyosunuz bu fıkrı hem de sks yapan kızların kötü olduğunu dsunup bana bunu yakıştıramıyorsun ee napayım ben.
Aynn zevk aldım sız gibi aynı 😂
Bir defa ben içtim
Iciyimde seks yapayım fikrinde olmadım
Zaten fiziki olarak iyiyim
Ve verici kız çok niye içmeye ihtiyaç duyayım
Tekraf anlatiyorum Bu kız okuldandi
Normalde muhatap olmam zaten
Ama içince kafamız aşağı inmiş
Bir şey yaşadım
Sonra tüm okula yaydı.
Şimdide önceden benden çekinen kızlar
Şimdi arzu dolu bakışlar atıyor
Bir kaç kişide açık açık teklif etti
Okul böyleyse benim suçum ne
Ayrıca
Ben seks yaptığından sana kötü kız demedim
Bunu sevmediğin insanlarla yapmışsın
Zevkte almışsın sence bu normal mi
Özgüven kazanmanın yolu bu mu
E tek onla mı yaptın sen ozaman. Sanırm sonra böyle bıkkınlıkla da bu soruyu sordun genel olarak yapmayan bırısın ama begenıyolarkızlar senı fiziksel olarak, bı kızla yapınca da seven kızların hıc olmayabılecegı mı aklına geldı? Yanı özel paralı bır okul mu bu oralarda aptl kızlar oluyo dıye bılıyorum zaten okuldan kaynaklı olabilir. susune bakıyo çoğu okumaya bıle gelmemiş oraya göre karar verme bence.
Aslında sevmek gerektiğini ogrendım işte. Anlatırım da sımdı bak normalde oraya bısı gırıncd bana hıcbır sey ifade etmıyo sadece bıbeden özellikle kızlarda çok saçma bır delık yanı duygu şart bıze zaten ben kendımı erkekler bana yap deyince erkek gibı bır varlık sandım. Yanı duyguya gerk yok bu işte sanıyordum. Erkekleri ve kendımı tanıdıkca erkek fizyolojisının sadece zevk odaklı, ama ben ne sokarsam sokayım orama zevk alamadığımı keşfettım. Yanı böyle düşün. Bısıler gırdı ama zevk almıyosun bısı gırıp çıkıyo çünkü bızım fizyolojimız delıkten ibaret rahatlama odaklı değil kı erkekler ise rahatlama odaklı resmen erkekler zevk Almus oldu bunu fark ettım ben. Benım psikolojim öyle kı bısı gırıp çıkması sıvımın gelmiş olması bıle bır sey ifade etmıyor bana çünkü kadınlar bosaldıgını bıle anlamıyo. Erkekler bosalıyo bedenı rahatlıyo her yeri gevsıyo falan. Ben ise bitti mı bıttı modundayım çünkü ne bedenden sıvı çıkışı ne de başka bısı bana bısı hıssetıremıyo. Ne bedensel rahatlık ne duygu hıssettım hiçbir şey bence. Çünkü cıdden bızım bedenımız rahatlama odaklı değl ya da ben hıssızım bilmiyorum ya. Ama cıdden rahatladıgınu nasıl anlarsın kı. Ben rahatsız bıle oluyordum ıslanınca. Islanmak rahatlamak mı? Erkekler ıcın belkı evet ama bana bısı ifade etmiyor bosaltmıs olsalar bıle.
Bilmiyorum
Sorsan tüm kadınlar masum ve
Mağdur
Halbuk8 çoğunluğu pc seven istekli bir kısrak
Erkek arkadaşlarıyla her halti yerler
Sonra şöyle mağdurum böyle ağlıyorum
Ulan adam zorlamı s. ti seni
Zevk aldın işte
Ama yok bunu bizim kızlara anlatamazsij
Zevk bilmiyorum bilmediğim ıcın zevk aldığımı sanmıs olabılırm çünkü şuanda bısıler sokuyorum yok tık yok zevk alacak olsam evde kendım de alabılrıdım dımı? Erkek şart demek kı. Ama gırıp çıkıp bosaltanda bıle ee noldu sımdı dedıysem demek kı kendımı tanıdım artıık. Zevk aldıgımı sanmsım. Asıl zevkı erkekler alıyor. Dedıgm gıbı çocuk aklı ve kendım bozmuştüm erkekelr nasılsa bozdun yap gıtsın dedı. Özgüven konuları artık umrumda değil soğudum zaten hayattan
Erkek arkadasıyla zevk almıstır
Bak onlar iyi yapamamış demek ki
Erken mi bosaldilqr ya da on sevişmeyi iyice yapmadılar mı
Gir çık esnasında klitoris ile oynamaları lazımdı
En iyi orgazm bu şekilde hissedilir
Seni orgazm edememisler
He duygusal bir yanında var
Sen sahiplenilmek istenilmessjn
Normalde kadınlar kat ve kat
Yüksek zevk alır
Ve seksin her anında alirlae
İyi yapamamakla alakası yok kı 50 kere sokup çıkardıkları halde ben rahatlamıs hıssetmıyorum ama 50 kere çıkarıp sokan erkek zevk alır ıllakı. Farkımız bu ıste. Kadın bedenını bilsenız masumum dıyen kadını anlarsınız. Zevkı duygusal almak zorunda o anda başka nasıl bı zevk alacak kı delıgıne bısı gırınce. El tutmakla aynı sızın ıcın özel sadece bu ılıskıye gırmek. Bana özel degıl çünkü bısı hissetmiyorum. Rahatlayana ozeldır sks yapmak. Klıtorısıme dokanılmasını sevmıyom ıgrenıyom sevgılım olsa anında soylıcrm bunu sakın dokanmasın. Ben bıle dokanmadım oraya. Ben öldüm beyaz şeyler geliyodu ama rahatlamıs hissetmiyordum. Çünkü bızde o hıssıyat yok. Sonuç 0 yanı.
Nasıl sahiplenilmek istemem
Ben almıyorum arkana bısı sok aynısı daha nası anlatayım ben yalancıdır çoğu kadın zevk vermek ıcın inleme taklıdı yapar ben de oyleyım arkana bısısokmakla aynı olan bı seyın zevk verdiğini nasıl kanıtlayabılırsın
İşte zevk almama sebebin klitorisine dokunmaman ve dokundurmamaman
Sadece vajinaya gir çık yapmakla orgazma ulaşan pek bir kadın yok
En iyi orgazm vajina + klitoris ikilisi
Kızlar için duygunun farkındayım
Sizler için seksij farklı anlamları var
Ama iştahınızda var o yüzden aşık olmasanda bosalman mumkundu
Bu arada yukarıda. Zevk aldig8ni söylemiştin
Neyse çok önemli degil
Delıkssl boşalma ve klıtorıssel boşalma ayrı oluyor her kadının zevkı ve tercıh ettiği boşalma türü başka oluyor.
Yanı ıgrendıgım bı şey aynı erkeklerın organının ınmesı etkısı yaratır
Zevk algıyla alakalı bedensel zevk almadım yapıyorum hıssı vesaıre iç dünyayla alakalı.
Şuankı aklımla almadıgımı düşünüyorum. O anda çocuk aklıyla sks yapıyorum zevkıydı sdce gır cıkın anlamsız olduğunu içten içe biliyorumdur bence
Boşalmak zevklı değil de demıstım ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, bayağı dolmuşsun anladığım kadarıyla... Hemen sakinleş lütfen. 🫂 Öncelikle, herkesin aynı kefeye koyulması pek doğru değil. Yaşadığın deneyimi düşündüğümde, senin canının sıkkın olduğunu anlıyorum. Ama şunu unutma, gerçekten seven biri mutlaka vardır. İnancını kaybetme. Belki de asıl hatayı, anlık kararlarla yapıyorsundur. İlişkiler biraz emek ve sabır gerektirir. Anna, sen de hem kendine, hem de başkalarına bir şans ver. Belki de o gerçek aşk kapında bekliyordur. 😊💖