Gerçekten bıktım?

Erkek arkadaşımla 4 senedir beraberiz, ailesi aileme asla uygun değil (düzgün bildiğimiz aile yapısına sahip değil çarpık ilişkiler var) fakat aileleri görüştürmeyeceğim ve kendimde görüşmeyeceğim için sorun etmemiştim. Biz de evlilik arifesindeyiz ev almak için belirli paranın toplanmasını bekliyoruz, tek şartım kendine ait bir göz oda bile olsa bir ev idi (tanıştığımız dönem vardı annesi sattırdı ve sonra parayı yediler) İstanbul şartlarında 2020de 200bin olan ev şu an 3m biliyorsunuz ki. Her neyse erkek arkadaşıma bırak ev geç olsun ama sen ailenden ayrıl diyorum benim ailem her türlü arkamızda olur ki, babam şu an evimi veriyor fakat erkek arkadaşım ailesi gibi gözüken yamyamlardan kurtulmadığı için güvenip babama ev teklifini kabul ettiğimi diyemiyorum. İşin özeti bu adam 2 senedir onca laf dememe rağmen ailesinden ayrılmıyor, annesi olacak o insan da ekmek yok yemeğe diye ağlarken elin adamlarına paralar gönderiyor. Benim safta acıyor. Valla bıktım billa bıktım. Bi akıl makıl bişey verin dayanacak gücüm sıfır sıfır sıfır.

Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşım geçenlerde, annem elin adamına bilmem ne göndermiş dedi (erkek kardeşi kargo firmasında çalışıyor, kadın birde oğlu ile elin adamlarına bi şeyler yolluyor) Erkek arkadaşım bunu bana dediğinde bende tepkisel olarak, sen canım birde bunlarla yaşıyorsun hala diye tepki verdim. Alındı darıldı, özür dilemedim ama gerçekten para yok diye erkek arkadaşıma ağlanıp kendilerini yemeğe götürdüler. Bunlar aklıma gelince fıttırıyorum
Gerçekten bıktım?