Sizce ne yapmaliyim,?

Sevgilim 18 ben ise 19, annesine bazı şeyler anlattı özelimizi, mecbur kaldık anlatmaya hamilelik sorunu oldu, annesi de neden önceden söylemeyip kendi kafanıza göre iş yapıp şimdi rahat rahat anlattınız diye hem güveni kırıldı hem kafayi yedi.
annesi sevgilimle olan whatsapp mesajlarımızı okumuş gizlice. Ve cocuğa yaklaşık 3 haftadır ayrılması için baskı yapıyor.
cumartesi günü ayrılmıştık cünkü bana normal bir soru icin toplum icinde “edebinle adabınla namusunla otur “ demisti ve ondan ayrildigimi sandigi icinde “allahın or@sp*su demişti”
Gene barışmıştık ve annesi bilsin istemiyordu ama zaten instagram pp sine beni koymuştu annesi gene bilcekti, ben önceden bilsin diye annesine onun telefonundan selfie attim ikimizi cekerek.
Annesi buna bir sövdü sonra aradı benle konuştu annesi “ işte güvenmiyorum sizi asla evlendirmem falan”. Bu bir stres oldu dediki bir yandan ailem bir yandan sen ve cocuğum varsın dedi, napcagimi bilmiyorum dedi, senden ayrılırsam kafam rahatlar ama icimde hep bir aci olcak dedi. Biz o gün gene ayrılmıcaz sadece iliskisini annesine söylemicex diye karar aldık.
O gün aksam wp dem engelledi ama şey dedi ben akşam sana yazcam.
aksam oldu bi baktım instadan engellemiş ama bir şey de caktirmiyor, baska uyg dan haberim yoklen oyun sunucusunu acsana demistim, bide acmişti. Oynarken bi ona bakayım dekren fark ettm ordanda engelledigini ve sonra ona yazdim.
Bana “yaptıklarından sonra cidden ayrılmaya karar verdim” , “kardeşlerimi ve ailemi seçiyorum” diyip terk etti. Bende babasını arayıp her şeyi anlattım, babası disinda tüm aile beni engelledi. Sonraki gün bugün yani öğlen hem kendisi hem kardesi engeli açtı, kendisi instadan da açtı.
Hayır anlamıyorum ki, madem sevmiyosun istemiyosun engellemişsin neden tekrar o engeli açıgorsun. Yavas yavas unutmaya calisiyorum ama biraz zor oluyor 3 ay ciktik ve her günüm onla geçti. Ama sizce napmaya calisiyor amaci ne? Engeli acmasindaki amac ne, terk eden kendisi olup?
Sizce ne yapmaliyim,?