İkizler sevgili olunca eşlerini karıştırmıyorlar mı acaba?

Yani ikizi olan biriyle sevgili olmak isterdim tabii ki yani insan sonuçta kalbinin gönlünün kime gideceğini ve aynı şekilde seveceğini bilemezsin. Ama sanırım ikizi olan birine böyle bir numara falan işaret koyardım, bu sefer evi misafirliğe geldiğinde falan evlenirsek karım diye baldızı öperim. Çabuk Oğuz Yılmaz'ın müziği gibi karanlıkta ablan sandım ondan öptüm baldız seni derim. 🤣
Benim için fark etmez.. yani sonuç olarak aşık olduğum kadını karıştıracak değilim.. yani umarım karıştırmam.. ama insan sevdikten sonra her türlü anlaşır. ikizi beni ilgilendirmez zaten ben sevgilime ilgilenirim.
Cevap
27Cevap
Zor soru galiba sevgilimden bi tane daha olması beni rahatsız eder bide onunda sevgilisi varsa biraz garip olurum. Istemem ahas
sevgili olmak isterdim ama söylerdim kendinizi belirtin diye fiziksel olarak birbirlerine çok benziyorlarsa şaşırabilirdim herhalde
Yani sevgili olduktan sonra ikiz olayına takılmazdım, ben onları karıştırsam onlar beni karıştıracak değil ya
İstemezdim. Karışıklık olur filan ayrıca arada bir ben baldızım diye kandırabilir sevgilim beni. Sinir olurum öyle zamanlar.
Garip olurdu valla ayırt ediliyor ama sfsf
Cok benzerse edemem
Zor olur yani bilemiyorum
Nesi zor
Olurdum tabi ama biraz da ilk başlar da şüphe de kalırdım
isterdim de çok benziyolarsa ya ben yanlış kişiyi öpersem diye tedirgin olurum
Erkek-kız karışımında ikizlerse olabilir ama erkek-erkek ikizi ise olmaz.
İstemezdim. Muhtemelen karıştırmazdım ama yine de değişik bir his olurdu. İstemezdim.
Olur fark etmez karıştırma ihtimali düşüktür genelde insan sevdiğine bakışı hisler ile oluyor
Hiç bilemiyorum
Hayır karışmıyor yani %80oranla. d
Test edildi ve onaylandı ✅
Problem olacağını sanmam sonuçta anlaşılır bir şekilde
Bikere oldu karıştırıp yanlış kızla yattım ödüm koptu bide ciddi iliskimdi uzak durun
Hayır istemem eğer çok benziyorlar sa
En son gazedete de bu durum'la karşılaştım
Yok ya istemem
Yok istemem yani olmuşsa da hayır demem
Yok ben kocamın benzerini görmek istemem.
Birbirlerine çok benziyorlarsa çok kötü
Tek yumurtaysa mesele gün ışığı gibi parlar
İsterdim komik olurdu
Kariatirmam
Ben istemem
Bence karıştırmazlar
Ne farkeder ki
Ben olmak istemem şahsen
Olurum
Bilmem olabilir de
Karışır
Farketmez