İyi geceler erkek arkadaşımı seviyor muyum artık anlamıyorum yardımcı olur musunuz?

3 yıldır sevgilim var başlarda güzeldi eğlenceliydi sürekli ilgileniyordu ben 22 yaşındayım aramızda 10 yıl var kendisi yaşınını göstermiyor bende bunu problem etmedim güzel anlaşıyorduk birbirimizi anlıyorduk. Beni eski kız arkadaşıyla aldattı. Bir süre ayrı kaldık sonra bir süre sonra barıştık o olay bizim ilişkimizin dönüm noktası oldu güveniyorum şu an beni yargılayabilirsiniz ama farklı olaylar da olduğu için güvenim oluştu. Barıştığımız zaman da gayet ilgili alakalı bir insan oldu ailelerimiz biliyor ilişkimizi en başından beri o yüzden evlilik gözüyle bakıyor hepsi. Ama ben kendimi artık mutlu hissetmiyorum sanırım onu seviyorum ama aramızda birliktelik geçti bundan dolayı çok çabuk vazgeçemiyorum. Psikolojik olarak da problemler yaşıyorum. Bana bu konuda düşüncelerinizi söyler misiniz? Lütfen kötü şeyler yazmayın aşırı düşünüyorum yoksa?

İyi geceler erkek arkadaşımı seviyor muyum artık anlamıyorum yardımcı olur musunuz?