Güncellemeler
1 yıl
En son sordugu muhabbetinde onla alakasi yok ama bir gun sonra yazmasina sasirdim niye dun degildi simdi soruyor
Eski sevgilimden ayrildiktan 3 ay sonra istek attim ve kabul edip geri takip etti 1 saat sonra da noldu istek atmissin dedi bende nedeni yok oylesine istek attim gibi bisi dedim goruldu atti bunada kendisi ayrilmisti ve kendisi her yerden cikarmisti ayrildigimizda bu olaydan sonra bi sonraki gun de bi daha yazdi bi muhabbet vardi onla alakali noldu dedi ve biraz sohbet ettik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cok kötü ayrilmadiniz sanırım takibi kabul edip geri dönüş yapması çok güzel bişey olgunca davranmis
Yani cok kotu sayilmaz. da cok ta iyi sayilmaz ayriligimiz bi garipti
Nasıl oldu anlat istersen kimin yuzundenmis. bakiyim
Olur bi dk anlatcam
tamam yaz
Instadan anlatabilirim olayi isterseniz
Olur ver hesabı
Must. afa55samsun
Attım istek
tamam
Yazmadin bişey ben de yazamıyorum sana
Barışma ihtimaliniz hala var ama hatalı kimse hatasını söylemeli ve kabullenmeli
Benim yuzumden ayrildik aslinda benim bi arkadas yuzunden ayrildiktan sonra baya yalvarmiatik ilk ayrilgimiz zamanlar ama istememisti tabi onunda hatalari var tabikide
Önce biriniz hatası konusunda adım atarsa diğeride atmaya hazır
Ben soyledim tabi ilk ayrildigimiz. zamanlar ama istememksti olmak
Peki sohbeti ilerletsem mi ne yazsam mesela
İlerlet sohbeti ve tam kıvamına geldiğinde hatanı kabullen ve ezik davranma onunda hatalarını biraz biraz anlat ona
Ne hakkinda konusabilirim ki mesela
Şu an bitirdik ne yazabilirim ki
Önce gündelik takıl nasılsın ne yapıyorsun gibi. Sonra o konuşursa sende açılırsın
Ya ilk o yazmasina ragmen biraz sohbeti uzatinca aynen evet yazmaya basladi nedense bide gec bakiyo 5 dk sonra. falan
Biraz böyle denemeler yap sonra birden kes ve onun sana uyguladığını uygula geç gör geç cevap ver aklı başına gelir
Yani o konusmak istiyo gibi geldi cunku 1 gun sonra yazmasi kendisiyle alakali da bi olay degil falan
Yarin napiyorsun mu yaziyim o zaman cok yiz veriyor musum gibi olur mu
Instagramin var mi ordan yaziyim. ben sana
O senin ezik olduğunu düşündü ama sende geri çekilince ezik olmadığını düşünecek emin ol alternatifi olsaydı sana hiç dönmezdi
Özelden yazda vereyim insat
Cekildim bence baya sogul davrandim dunde bi tersledim zaten oylesine istek attim. nedeni yok dedim bugunde sohbet kurdu
Xp 2 benim mesaj atilmiyo da ondan mesajlari silerim ben sen yaz hemen siliyim buedaki mesajlari komple
Cikmadi. kanka ya
Kanka ben bi hwsabi takip ettim
Ya sen ekle beni ben mesaj atayım sen ver instanı
Umut5332adn
Attim
Umut5332adn bunu yaz
Geldi mi sana
Son yazdığımı dene
Istek attim
Yaptim yaptim. attim istek
Kabul ettim yazsana bende mesaj ikonu kapalı