Ben kocaya kaçmaya karar verdim. Ailem sevdiğime vermiyor. Yanıma 750 bin para aldım babam vermişti. Başka almam gereken neler var? Bir de ailem beni aradığında ne demeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni yargılamıyorum sadece söylemek istedigim tek bir şey var. Bu tarz eylemlere gerek yok. Karşında ki kişi dogru bir insan oldugunu düşünmüyorum. Çünkü bir erkek senin ailenle arana girmeye çalışıyorsa , seni ailenden uzaklaştırmaya çalışıyorsa o erkek senin için dogru insan degildir. Ailenden şiddet veya başka bir şey görmediğin halde seni uzaklaştırmaya aile ilişkilerini bozuyor ise o erkek dogru insan degildir. O çocuk sana karşı gerçek bir sevgi besleseydi düzgün ve net açık dürüst bir şekilde seni isterdi. Kaçmakla veya bu tarz eylemlere sürüklemez Aklını başına topla
05 Yorumla
Soran1 yılİstedi defalarca
Ailem vermedi
Cevap sahibi1 yılAilen eger seni o çocukla evlenmene izin vermiyorsa haklıdır. İzin vermiyorsa demek ki bu yüzden izin vermiyorlar. Çünkü düzgün bir erkek seni ailenden uzaklaştırmaz. Senin ailen evlenmene izin vermezse bile seni bırakmaz, ve bu tarz eylemlere sürüklemez. Eminim o kişi senin için dogru insan degil ,
Soran1 yılSabıkası var diye istemiyor ailem
Cevap sahibi1 yılHaklılar
Soran1 yılAma çovuk iyi biri
En İyi Cevaplar
+1 yılİleride çok pişman olursun kafanı duvarlara vurursun şu an hiç bir şeyin farkında değilsin ileride anlarsın ama iş işten geçmiş olur yorumları okudum bir arkadasa öğretmenim falan demişsin üniversite okumakla karakterin oturmuyor başına gelen olaylarla karakterin yerine oturuyor doğru kararlar veriyorsun eğer o çocukla kaçarsan 1 seneye kalmaz karakterin yerine oturur bunu asla istemem :) ailen senin iyiliğini istiyor hangi anne baba çocuğunun kötülüğünü ister bir de öyle düşün:) aileni ileride anne olunca anlarsın :) umarım bu düşünceden kurtulursun :)
029 Yorumla
Soran+1 yılEğer bu çocukla evlenmezsem anne olamayacağım
- +1 yıl
Neden?
Soran+1 yılÇünkü başkasıyla evlenmem
- +1 yıl
Tamam evlenme :) bununla evlenip hayatını karartacagına hiç evlenme daha iyi :) hem unutma nasibin dağın altında bile olsa sana isabet eder o nedenle zorlama olacağı varsa zaten ailen razı gelir ama olmuyorsa da zorlama bırak gitsin seviyorsan içinde sev :)
Soran+1 yılİçinden sevince olmuyor işte
- +1 yıl
Olmuyor değil sen olmasını istemiyorsun. Sen istesen herşeyi oldurursun :) ya geleceğini tamamen yakacaksın ya da ayrılıp bir süre yaş tutacaksin emin ol geleceğini yakmandansa üzülmen iyidir anne baban seni bu güne kolay getirmedi
Soran+1 yılAnnem babam beni dinlemiyor ki
Bellemişler o çocuk olmaz diye- +1 yıl
Senin göremediklerini görür onlar lütfen dinle onları :) yarın kaçar gider evlenirsin çocuğunla sokakta kaldığına şükret seni pazarlar sonra ölünce Rabbime dersin niye göz göre göre izin verdin diye oda sana der ki ben annenle babanla sana olmayacağını ilettim sen onlara karşı gelip evlendin suç benim mı senin mi? Yani demem o ki bunları diyen anne baban değilde belkide Rabb'imdir nereden bileceksin güzelim
Soran+1 yılSeviyorum ama
Onsuz olmak istemiyorum- +1 yıl
Belkide şuanlık düşüncen bu... Misal küçükken aldığın elbiseyi şimdi kardeşin almak istese hayır çok çirkin beğenmedim dersin :) ve kardeşin onun iyiliğini düşündüğünü anlamaz ille de almak ister :) şu an senin durumun ondan farksız
Soran+1 yılYaa ailem de haklı olabilir ama yine de ben sevdiğim kişiye gitmek istiyorum
- +1 yıl
Belkide sevgi sandığın bir yanılgıdır daha iyileri çıkar karşına
Soran+1 yılSanmıyorum daha kimseyi sevemem ben
- 1 yıl
Nice aşıklar gördük:) o zmn deneyelim ve görelim uzak dur bırak çocuğu sene 2030 a kadar bakalım o seni bekleyecek mi sen ondan vaz gecmeyecek misin :) sen vazgeçmesin ama o beklemez emin ol :)
Soran1 yılO zaman 30 u geçeceğim ama zaman uok
- 1 yıl
Zamansız ne yok daha genç kızsın :) yoksa ona mı guvenmiyorsun
Soran1 yıl29 yasındayım
- 1 yıl
29 yaşındaki bir kadınsın seni annenler bu yaşına kadar getirmiş kendi kararlarını kendin verebilirsin diye düşünüyorum ama bilinçsizce haraket ediyorsun 29 senedirli ailen senin kötülüğünü ister mi hiç
Soran1 yılİzin vermiyorlar
- 1 yıl
Demek ki bir bildikleri var :)
Soran1 yılHaklı sebepleri var ama Offf cesaretim kırıldı
- 1 yıl
Eklersen özelden daha detaylı konuşmak isterim abla :) bu arada kaçmak cesaret değildir asıl cesaret her şeye rağmen savaşmaktır :)
Soran1 yılEvlenmek istiyorum ben artık sevdiğinle
- 1 yıl
Tam ailenin karşısına geç konuş evlenmek istiyorum münasip biri varsa başımı bağlayın de
Soran1 yılBen onla evlenmek istiyorum ama herkesle değil
- 1 yıl
Herkesle evleneceğini kim söyledi:) münasip biriyle konuşmaya başla belki seni ondan daha çok mutlu edecek :) benim ablamda böyleydi inat etti evlencem diye çocuğun sabıka kaydından tut içkiye kadar her şey vardı dayım ablamı dövdü ayırdı bunları bak ablam şimdi başka biriyle evli seviyordu 1 kızı 1 de oğlu var gayet mutlu o çocugun haberi geldi evlenmiş karısıyla beraber ikiside hapisteymis :) değecek mi?
Soran1 yılDeğmez tabi çok haklısın ama benimkinde de sabıka var diye vermiyor babamlar
- 1 yıl
Demek ki ileride başını yakmaman için vermiyor :) valla inan kardeşim olsan anca bu kadar destek olabilirdim bunlara rağmen hala kacacam diyorsan hiç kusura bakma kendin edersen kendin çekersin
Soran1 yılİkna etmesi için bize çalışacağım o zaman
1 yılKocaya kaçtım baba demelisin onun dışında verdiğin paraları çatır çutur yedikten sonra koca beni kovunca geri gelsem kabul eder misiniz diyeceksin
İşini garantiye alacaksın.
Ula olm sen iyi misin ya nereye kaçıyorsun adam gibi gelip istesin anlaşın edin
İlerde sorun çıkarsa bu sefer ailen de olmayacak kim arkadan da duracak kendine gel05 Yorumla
Soran1 yılKaç kere istedi ama ailem vermiyor
- 1 yıl
Demek ki bir bildikleri var onlar açısından da düşündün mü hiç
Soran1 yılSabıkası yüzünden iş bulamıyor diye istemiyor ailem ama ben seviyorum
- 1 yıl
Bilmiyorum.
Umarım pişman olmazsın.
Aile sözünü dinlemeyip mutlu olan biri görmedim ben
Soran1 yılİyi de seviyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKaçma ikna olmalarini bekleyin ikna edin
018 Yorumla
Soran+1 yılİkna olmazlar
- +1 yıl
Pişman olursun geri dönmeye yüzün olmaz kaçtığın çocuğun ailesinde değerin olmaz yapma
Soran1 yılAilem vermiyor ama
- 1 yıl
Hanfendi dogru soyluyor, arkadasim da ayni hatayi yapti simdi siddet goruyor, ve ailesi kiza sahip cikmiyor. Yani burada bir insan sana yapma dedigi halde kendi bildigini yaparsan sonra ah vah edip keske dinleseydim diye kafani duvara vurursun. Benim arkadasim hala beni ariyor ve bana yakiniyor keske seni dinleseydimm. Sonun belli, ama bunu kendin secersen kimse sana uzulmez. Cunku Ben arkadasimi cok uyardim. Ama kendi secimini yasiyor, bazen uzulsem de bazen hic uzulmuyorum.
- 1 yıl
Aileni ikna edin biraz mücadele edin çocuğun ailesi ikna etsin çocuk ikna etsin kaçma güzelim umarim hep mutlu olursun pisman olmazsin ama aileni gucendirme bir sey olursa Allah korusun geri dönmeye bi anne evin olsun
Soran1 yılAilem sabıkası nedeniyle iş bulamıyor diye istemiyor
Ama biz birbirimizi seviyoruz
Çocuğun ailesi yok o yüzden ikna edemez
Soran1 yıl@Jenny_jocn benim ailem önyargılı
- 1 yıl
Eee tamam sen bildigini yap bakalim sonra ailem on yargili Der misin yinee
Soran1 yıl@Jenny_jocn seviyorum ne yapayım
- 1 yıl
Vala ben diyecemi dedim ben bu laflari arkadasimdsn da duydum, sonra aci aci agladi, kacarak evlenenin mutlu oldugunu gormedim hiç. Git bildigini yap sonra bu yorumlar ve dedigim aklina gelecek. O zaman anlicaksin.
Soran1 yıl@Jenny_jocn ailemi ikna edemiyorum ama
- 1 yıl
Umarim pisman olmazsin ailen çocuğu tanimiyor tanısa belki ön yargilari kırılır akilli kararlar ver kötu alışkanlıklari varsa bal olsa unut ilerde aglamamak icin bugün agla iyi düşün
- 1 yıl
Ya biz sana anlatamiyoruz , vala ben arkadasimi bile kurtaramadim, sana da olani soyledim. Gerisi sana kalmiş
Soran1 yıl@Jenny_jocn ailem tanıyor ama o çocuktan bir şey olmaz diyor
- 1 yıl
Ailen her zaman senin iyiliğini düşünür. O çocuktan bir şey olmaz diyorlar, sabıkası da var ve sen hâlâ ona kaçmayı mı düşünüyorsun? Hiç mi geleceğini düşünmüyorsun? Doğru düzgün iş vermeyecekler ona nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz?
Soran1 yıl@Zarifkelebek_ bir şekilde iş bulacak
- 1 yıl
Bir şekil olana kadar ne yiyeceksiniz 😄
Soran1 yıl@Zarifkelebek_ ikna olmuyor ki
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
27Cevap
+1 yılherkes önyargılı davranmış benimde 5 yıllık bir ilişkim var ve şu an sevgilim içerde 2 ay sonra çıkıcak 3 yıldır içerde ve ben bekledim benimde ailem vermiyor tabiki çözüm kaçmak değil seni kaçman için gazlamıyorum biz çabalıcaz ailemin vermesi için hakkınızda hayırlısı olsun bide özel değilse suçu nedir
010 Yorumla
Soran1 yılHırsızlık
Seninkinin suçu ne- 1 yıl
Adam kaldırma birden fazla kişiyle gece vakti
- 1 yıl
Çorludamı yaşıyorsunuz allta yrumlarda gördüm
Soran1 yılEvet Çorlu
Soran1 yılÇıkınca ne iş yapacak
- 1 yıl
Hiç bilmiyorum ayarlıcaz bi şklde ama alan yerler çok araştırmak lazım
- 1 yıl
Yanlış hatırlamıyorsam veliköy tarafında ağır sanayi fabrika var oraya başvuru yapabilir
Soran1 yılYapacak şimdilik idareten çalışıyor
- 1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun
Soran1 yılAmin canım siizn de
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bnce yanlis yapiosun tamam cok seviyo olabilirsiniz ama ilerde hicmi ailenle gorusmek istemiceksin onlar hastalaninca bakmak istemiceksin bnce iyi dusun
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi de vermiyorlar versinler o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılbirkaç haftaya kalmaz ağlamaya ve sızlanmaya başlarsın da iş işten çoktan geçmiş olur, sığ bir beyinle yapacakların da bunlardan fazlası olamazdı zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılAtanmış koskoca öğretmenim
Ben mi sığım- +1 yıl
sensin sığ, evet
+1 yılParayı yanında tanışma kacacagin kocaya da deme. Bilirse ve kötü biriyse yer paranı. Muhtemelen kürtsun oda kürt acımasız olabilirler seni dağa kaçırabilir hazırlıklı ol
014 Yorumla
Soran+1 yılKürt değiliz ikimizde
- +1 yıl
Olsun dikkat et her yerde var pislik serseri
Soran+1 yılBenimki efendi
- +1 yıl
Ya pislik ise baştan öyle gözükmek için çabalar tabi. Oylelerinden her şey beklenir kardeşim
Soran+1 yılHiç yanlışı olmadı
- +1 yıl
Nerden tanıdın bu elemani
Soran+1 yılSosyal medya
- +1 yıl
Sosyal medyadan ne kadar tanırsın vakit geçirmen lazım yani buluşup oturdunuzmu
Soran+1 yıl4 senedir sevgiliyiz
- +1 yıl
O zaman tamam baya görüştünüz o zaman
Soran+1 yılEvet ama ailem vermiyor
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılSabıkası var diye
- +1 yıl
Nedir sabıkası
Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Hayalim üç kelime O da şöyle evli mutlu çocuklu diyebilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılDedim vermediler
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılböyle bir para olduğunu bu arkadaş biliyor mu
04 Yorumla
Soran1 yılEvet biliyor noldu ki
- 1 yıl
para bittikten sonra tekrar görüşelim
ya da şöyle yap, babam parayı benden aldı de
Soran1 yılDerim yine ister
- 1 yıl
sen bi de bakalım
1 yıl😂😂😂 koca hazır bekliyor sanırım yalnız 750 bitince geri dönme eve almazlar valla
02 Yorumla
Soran1 yılBiterse ben çalışıyorum mesleğim var
Yine kazanırım- 1 yıl
helal beee şöyle bir kadın bulamadık arkadaş 👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılSabıkalı biriyle mutlu olmanın yollarını bana da anlat kaçtıktan sonra
03 Yorumla
Soran+1 yılSwn de mi kaçacaksın
- +1 yıl
Garip geldi bana sabıkalı birine aşık olmanız
Soran+1 yılÇok yakışıklı
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence sen karar vermeyi öğren koca kaçmıyor.
00 YorumlaNe olursa olsun kaçma bence sonra pişmanlık yaşarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılparayı koca kısa zamanda tüketir. sen kocayı falan bırak , tek kaç
22 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz
Cevap sahibi+1 yılolu olur. yaparsın sen
Kac kız kaç ben kaçmadım da ne oldu? 35 yasinda elin pis karısının abimin eşinin ağız kokusunu çekiyorum onların çocuğuna bakıyorum o geziyor eğleniyor. Kacanlari hep eleştirirdim ama aile herseyi önlüyor bırakmıyor yaşayalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlat büyüt, hayrini gör. Annen baban istemiyorsa bi biödigi vardir, bence kacma otur evinde.
01 Yorumla
Soran1 yılEvde kalacağım bu gidişle ama
+1 yılBikini siksmek için seksi iç giyim yedek külot sütyen ped bolca
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yıl750 bine sana daha iyi koca buluruz
04 Yorumla
Soran1 yılÇok para mı sanki
- 1 yıl
Olsun çok değilde yinede fena değil hani şimdi kaçacaksın o parayı senden alıp harcayacaklar
Soran1 yılHayır harcamaz bana güveniyor ben de ona
- 1 yıl
Görürsün 😀
Gizli Üye(30-35)1 yılAdı ne benimki de hırsızlık yaptı zamanında ama değişti şimdi
02 Yorumla
Soran1 yılGurbet adı
Cevap sahibi1 yılHmm
Aile neden vermiyor 🤔 peki
03 Yorumla
Soran+1 yılÖnyargılı
Soran+1 yılSabıkası nedeniyle iş bulamıyor diye istemiyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 958 cevap paylaştı. Bi adet akıl başka biseye gerek yok
014 Yorumla
Soran+1 yılAklım var sağolun
Soran+1 yıl29 yaşındayım ve MEB de öğretmenim
4 senelik ilişkim var ailem vermiyor
Soran+1 yıl@Jakabo01 vermiyor ailem
Verse böyle bir şey yapar mıyım
Son çare artık
4 senedir sevgiliyiz
Olmaz diyorlar
Bne 28 çocuk 35 yasında artık ciddiyiz
Soran+1 yıl@Jakabo01 ne yapayım sevmediğime mi gideyim
Soran+1 yıl@Jakabo01 Eskişehir’den mezun oldum ama çorluda yaşıyorum
+1 yılBabanın parasını alıp kocaya mı kaçıyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Paranı yer, seni güzelce becerir sonra babanın kapısına atar.
Bu sürece hazırlıklı ol.
Soran+1 yılNiye öyle yapsın
1 yıl750 bin mi devenin nalı ağaçta karpuz uçan kedi
02 Yorumla- 1 yıl
@sokbor ya beni bir rahat bırak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYanında aklını da götürmeyi unutma 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
1 yılÇekme halatı , takoz ve zincir unutma
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılKıyafet falan da al. Aradığında da kaçtığını söyle
00 Yorumla Don külot dln önemli unutma
00 YorumlaGözlük, güneş kremi seyahat yastığı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaba ben tozu dumana kattım demelisin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çeyizlik donları unutma
😜😜😜00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAilen niye istemiyor?
03 Yorumla
Soran1 yılSabıkası var işi yok diye
Cevap sahibi1 yılHaklılar bence
Soran1 yılOlabilir de seviyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yıl750 bin mi çüş
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet babam arabasını sayıp paranın yarısını bana verdi
Cevap sahibi+1 yılOha msmsksk tek çocuk felan misin
Cevap sahibi+1 yılNapçan nereye kaçacan bende geleyim söskls
Soran+1 yıl2 kardeşiz
Abam var
Sevgilime kaçıyorum
Cevap sahibi+1 yılBaban yakalarsa döver ha södkslsks nereye kaçiyonuz laa
Soran+1 yılİstanbul’a
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Patates soyacağı kesin al
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Baba beni gümlettiler de o anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKülot al fazladan 😅😅
00 Yorumla
+1 yılpişman olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
750 bin iyi para söyle sevgilin sana kaçsın.
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle olacak zaten
Çünkü şu an işi yok
+1 yılbir kac günlügüne yeterlidir
04 Yorumla
Soran+1 yılÖmürlük gidiyorum
- +1 yıl
ama koca adayi var mı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
nikah bas
1 yılAkıl al
00 Yorumla
1 yılbeynini almayı unutma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. eşyalarını al
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılAkıl fikir
00 Yorumla
+1 yılPrezervatif
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Saçmalama
00 Yorumla
+1 yılKayganlastiriciyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenti gecelik takımı
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu aldım
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında