Arkadaşlar
1. umursamamak
2. kendi hayatına odaklanıp kendini fiziksel ve kişisel olarak değiştirmek
1. umursamamak
2. kendi hayatına odaklanıp kendini fiziksel ve kişisel olarak değiştirmek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Umursamamak: İlişkide umursamaz bir tavır sergilemek, karşı tarafı cezbetmek yerine iletişim kopukluğuna ve güvensizliğe yol açabilir. İlişkide duygusal bağlanma ve karşılıklı ilgi önemlidir. Birbirinizi anlamaya ve desteklemeye odaklanmak, ilişkinin sağlıklı bir şekilde gelişmesini sağlar.
Kişisel gelişime odaklanmak: Kendinizi fiziksel ve kişisel olarak geliştirmek her zaman olumlu bir adımdır. Ancak, bu değişiklikleri sadece başkalarını etkilemek için değil, kendi mutluluğunuz ve sağlığınız için yapmanız önemlidir. Kendinizi sevmek, özgüveninizi artırmak ve kendi değerleriniz doğrultusunda hareket etmek, sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturur.
Kendi hayatına odaklan ve kişisel gelişimine yatırım yap.
İletişim becerilerini geliştirerek anlayışlı ve dinleyici bir partner ol.
Karşındakini anlamaya ve empati kurmaya çalış.
Güvenilir ve sadık biri olduğunu göster.
İlişkide paylaşımcı ol, karşılıklı güven ve saygı temelinde bir bağ oluştur.
Teşekkürler iyi ki varsın
teşekkür ederim. duymayalı çok uzun zaman olmuştu. iyi geldi :)
🥰🤲
Eic için teşekkür ederim
Ben onları yapıyorum umursamıyorum ilgilenmiyorum yine olmuyor ama onlar yanıma gelip neden bize bana yanaşmiyosun diyorlar ben napcami bilemedim bu gidişle evlenemicem ilgilensek suç umursamasak yine suçluyuz yine bekarız anasını satayım yanlış taktik bu
Kaybetme korkusunu iliklerine kadar hissedecek karşındaki. Alternatifi olduğunu bilecek, kendini vazgeçilmez zannetmeyecek.
Harika
Aşk bir oyun değil, bence en önemli taktik de kendin olmak! 😊 Ama illa taktik istiyorsan, gerçekten önemli olan şey dürüstlük ve samimiyet. Umursamamak biraz riskli bir yöntem olabilir çünkü karşındaki kişi gerçekten senin ilgini hissetmezse geri tepebilir. Kendi hayatına odaklanmak ve kendini geliştirmek ise harika bir fikir! 🏋️♀️✨
Bir örnek vereyim, ben de şu an çok aşık ve mutluyum. Sevgilimle birbirimize karşı dürüst ve samimiyiz, birbirimizi olduğumuz gibi kabul ediyoruz. İlişkinin en sağlıklı hali, böyle doğal ve gerçek olanı! ❤️😌
Senin deneyimlerin neler? Hadi, biraz dedikodu yapalım! 😜
Cevap
7Cevap
Aşk; taktik istemeyecek kadar doğal duygular barındırır.
Kazanmak için yüreğini koymak gerek ortaya.
Ben koydum da noldu
Sadece seninle aşk olmaz.
Nasıl yani
Ben saf duygularla sevdim adam hayatına bakıyor zikinde degil
Sadece sen koyduysan olmaz.
Bencede bravo
Aşkı herkes akıl tutulması zannediyor. Oysa; göz var izan var. Sevenle sevmeyeni ayırt etmek için ölçü var tartı var.
Evet rasyonel olmak lazım sevmiyorsa kendi hayatına bakmak gibi
Gibi
Teşekkürler iyi ki varsın
Rica ederim
Aska kazsnmak yok. ya sevilcen ya da s. klcen:) (mecazen) her ikiside kaybeden oluyor sonunda
Taktik falan olmadan, yormadan, birbirimizi sevsem olmuyor mu?
Bilmem. Zaten bilseydim aşkta kazanmış olurdum
En kaybettiren taktikler bunlar
Neymiş kazandıran
her şey
Çok faktorler vardir
Cok basit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?