Adaletsiz kötü biri miyim?

Muhafazakar ailede büyüdüm. Babam kıyafetime falan takılmaz ama diğer herkes kapalı olmamama ya da kısa kollu giydiğimde bana laf ediyor. Annem kendimi bildiğim bileli hep çalışıyordu maddi durumumuz iyi değildi eskiden. Halamlar anneannemler... hepsi ablamla bana "anneniz çalışıyor nerden bilceksiniz..." gibi laflar ediyorlardı. Hepsine karşı kırgınlığım duruyor. Affedemiyorum bazı şeyleri. Annem kanser ve tedavi görüyor sağolsun hepsi arayıp soruyorlar ama yinede geçmiyor hep eskiyi hatırlıyorum. şu an hepsinin gelini var. 14 yaşımda kıyafetime karışmaya başladılar. Halamın geliniyle yaşıtım ve bayramda kısa kollu ve dar giyinmiş. Bi sinir basıyor bana böyle olunca. Ne gelini sevebiliyorum ne de halamları affedebiliyorum. Bazen haksızlık mı yapıyorum o kadar annemi arayıp soruyorlar ilgileniyorlar diyorum ama bi yandan da bana yaşattıklarını onlar da yaşasın istiyorum benim çektiğimi üzgünlüğümü onlar da hissetsinler. Seneler geçti ama unutamıyorum haksızlık mı yapıyorum? Halamlara gittiğimde bulaşıkları yıkıyorum ev sahibi gibi koşturuyorum her işe gelinleri otururkene. Herkese karşı bi geçmeyen bi sinirim var nasıl yok ederim

Adaletsiz kötü biri miyim?