Sevgilim beni cirkin hissettiriyor?

arkadaslar boyum 170 kilom 60 kivrimli ve saglikli bir fizigim var yuz hatlarim da ayni sekilde fena degil bakimliyim mukemmel diyemem kendime ama kendimi begeniyorum veya begeniyordum mu demeliyim? cunku sevgilim kendimi cirkin hissettiriyor surekli bir yerlerimi elestiriyor hatta elestirmeyi gecin bazen o kadar kirici konusuyor ki aynaya bakmaktan cekiniyorum normalde cooook fazla iltifat alan birisiyim ama sevgilim oyle seyler soyluyor ki bir sure sonra aldigim iltifatlarin yalan oldugunu dusunmeye basladim basit bir yere giderken bile cok fazla zahmete giriyorum guzel gozukmek icin anlamiyorum niye boyle yapiyor ayrica bazen sacimi tarzimi baska kizlarinki gibi yapmami istiyor? beni gercekten begenmese ayrilirdi diye dusunuyorum sizce bilerek kotu hissettirmeye mi calisiyor (bana gore kendisi varolmus en yakisikli erkek ama oyle cevteden cok iltifat alan birisi degil hatta bana nasil baktin diye soruyorlar (tabii ki ona soylemiyorum oyle diyenlere de kiziyorum) ama o kendisini cok begeniyor (veya oylemis gibi yapiyor?)

Sevgilim beni cirkin hissettiriyor?