Yıllar önce boşandık ama hala hayatına biri girdiğini duysam nedense kıskanıyorum neden oluyor bu?
Çok severek evlendim onunla fakat aldatma sonucu boşandık. Çok üzüldüm nefret ettim ama hala bu durum oluyor neden
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yıllar önce boşandık ama hala hayatına biri girdiğini duysam nedense kıskanıyorum neden oluyor bu?
Çok severek evlendim onunla fakat aldatma sonucu boşandık. Çok üzüldüm nefret ettim ama hala bu durum oluyor neden
Cevap
7Cevap
Bence çok abartmışsınız. Kıskançlık zaten aldatma olmasın diye takınılan bir duygu durum bozukluğudur.
Haklısınız ben de kurtulmak istiyorum zaten de nasıl olacak bilmediğim için yazdım
O seni hakketmeyen biriydi, sen hala ona değer veriyorsun, bence sen önce kendine değer ver, kendine saygı duy, kendini sev.
Aslında ondan nefret ediyorum belki ben hak ettiğim halde yapmadığı için kızgınlığımdır
Boşlukta değilim ilişkilerim oldu oldukça da güzellerdi fakat bilemiyorum
Belki de tam eski değildir yani geride kalamamıştır. Hala seviyor, birşeyler hissediyor olabilir misin..
Ama kaç yıl önce boşandık bitmesi gerekmez miydi üstelik bir şey hissetmiyorum istemiyorum ama biri olduğunu duyunca kıskanıyorum niye bilmiyorum onun var benim yok meselesi değil eski eşimi bizzat başkasından kıskanıyorum
Aittlik hissettiğinde kıskanır insan bir tek öyle düşünüyorum şahsen..
Neyse biter inşallah
Güzel şeyler yaşanmış belli ki başkasının yerini almasını istemiyorsun
Yaşandı ama sonrasında aldatınca nefret ettim ondan zor da olsa, kaç yıl geçti anlamıyorum bunu
Normal bence, sevmis oldugun icin oluyor bu hissiyat
Demek ki gerçekten sevmişsin bunda bir gariplik yok.
Sevgin bitmemiş ama kabullenmek istemiyorsun
Ama yıllar geçti
Olabilir yıllar geçmiş ama o geçmemiş?
Ama gelse istemiyorum ki
Tamam sevmek zaten yan yana olmak demek değildir insan uzaktan da sever ya da şu da olabilir, ona çok kırılmışsındır ve mutlu olmasını görmek istemiyorsundur içinde hırs duygusu vardır ve sen bu “Hırs” duygusunu “Kıskançlık” zannediyorsundur?
Aslında umrumda değil tarif edemediğim duygular
Kabullenmeyen bir kişiliksiniz bu şekilde çok yorulursunuz
Neyse kurtulacağız elbet
Datlu ☺️🙈 kaç yaşındasın ☺️
İlk aşkın mı?
Evet, 19-22 yaş arası sevgililik 6 yıl evlilik sürdü, 8 yıl önce de bitti
Hala seviyorsun demekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anlıyorum seni 🍂. Eski eşinle yaşadıkların baya derin izler bırakmış belli ki. Kıskançlık, geçmişte yaşadığın duygusal bağların ve yaraların bir yansıması olabilir. O kadar çok severek evlendiysen ve aldatılma gibi bir durumla yüzleştiysen, bu duyguların sürmesi gayet normal.
Hala onun hayatına birinin girmesi seni sarsıyorsa, bu belki de tam olarak kendini kapatamamanla ilgili bir şey olabilir. Ama unutma ki sen artık yeni ve mutlu bir sayfa açmak için buradasın! 🌟 Kendine kıymet ver ve yeni bir başlangıç yapmanın tadını çıkar. Hayat çok kısa, haydi biraz olumlu enerjiler yayalım! 🌈🥰