Merhaba arkadaşlar sevgilimle tartıştım tartışma konumuzda ben spora gitmek istediğimde erkek kız karışık spora gitmek istediğimde o hayır demişti istemiyorum demişti ve ben bunu doğal olarak karşıladım mı tamam dedim kadınların olduğu yere giderim hem ben daha rahat olurum diye düşündüm sonrasında bayağı aylar geçti aradan kendisi spora gitmek istedi ben yaşadığı yer küçük bir yer olduğu için sadece karışık spor salonu var ve sadece erkeklerin gittiği bir spor salonu yok ben dedim ki gidersen ben de giderim git ben de giderim dedim ilk önce gülerek devam ettik o gideceğim dedi ben git ben de giderim o zaman gibi sonrasında ciddileşti ve susacaksın dedi sonrasında işte sen benimle bunun iddiasına mı giriyorsun sen gidip g** başını açacaksın orada domalı bir şeyler yapacaksın erkekler var gibi şeyler söyledi benim söylemek istediğim şey yani sen beni kıskanıyorsun ben sana okey diyorum ben seni kıskanca sen de bana Okey diyeceksin anlamındaydı ve biz bunun için tartıştık ve şu an iletişimimiz çok az kim haklı burada sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende sevgilime cok kızıyorum asla spor salonuna göndermem ayrilirim. Karışık spor salonları flort yuvası aslaaaa. Bence erkek arkadaşın sadece erkek olana gitvek. orada yoksa da yürüyüş yapcak pasa pasa
Evet
Sen haklısın. Kesinlikle boyun eğme. O karışık spor salonuna giderse sen de git. Çünkü devir değişti kızlar artık daha cesur erkeklere karşı. Kaptirabilirsin başka kızlara. Bi de erkek yani. Fazla güvenme. O sana nasıl güvenmiyor bak
Siz nasıl bir ilişki yaşıyorsunuz böyle..
Normal arada anormallikler olan
Öncelikle siz ilişki nasıl yaşanır onu öğrenin.. ondan sonra bu saçma canım kıskançlık krizlerine girin.. hem sen hem de karşı taraf
Mesela nasıl bir yol izlemeliyim nasıl davranmam gerekiyor
Öncelikle sevgilinin seninle konuşma üslubunu değiştirmesini sağla sevgilin diye seninle böyle aşağılayıcı konuşamaz yani sokak köpeği ile daha kibar konuşur
Ben bunu savunuyorum benimle böyle konuşamazsın diyorum sinirlenince bu şekilde konuşuyor söyledikten sonra dikkat etmeye başladı ama yine konuşuyor ve benimle konuşamazsın yapamazsın diye konuşursan yaparım güzel söyle diyor ama ben de sinirliyim sonuç olarak
Ve yani hiçbir şey yapmadığım halde kendimi hatalı suçlu hissediyorum
Kendini hatalı suçlu hissedeceksen bu seçimin konusunda kendini hatalı hisset suçlu hisset.. senin böyle konuşma demene rağmen hala devam ediyorsa bu tarz konuşmaya her nasıl olursa olsun sinirli ya da değil bu sana olan değerini gösterir... Yani siz sevgiliyi mesajlaşmak öpüp koklaşmak olarak yapıyor gibisiniz... Yani sevgilinin gittiği yerde kadınların olması senin sevgilin olan güvenini ya da olmayan güvenini görmeni sağlar aynı şekilde senin erkeklerle olan bir salona gittiğinde sevginin sana olan güvenini ya da olmayan güvenini gösterir yani bir salona gittiğin zaman her erkek senin popona bakmayacak ya da bakadabilir sokakta bakmıyor mu ama bunu sevgilin sana seni affedersin ama bir süt dilimi gibi hissetmeni istemiş.. yani sevgilinin Instagram keşfetinin tertemiz olduğunu düşünmüyorum ya da sevgilimin bir sahte hesaptan güzel kadınları takip etmediğini söyleyebilir misin
Ona güveniyorum sadece konu istemediği şeyi ben de söyleyince senin iddialaştığın şey orada erkekler olacak hareketler yapacaksın vs vs dedi ben sonrasında ona git dedim çünkü kısıtlasan bile yapan her türlü yapar bunun bilincinde ve farkındayım
Şimdi ben sana sorsam Medeni eğitimli kendi ayaklarında üzerinde durabilen bir kadınım dersin bana değil mi?
Bilmiyorum nasıl konuşacağım düzgün konuş benimle böyle konuşma sevgiliyiz diye buna hakkın yok diyorum ama o halâ devam ediyor ve bu konuda kendisi hatasızmış gibi bana yazmıyor
Evet kendi ayakları üzerimde duran eğitim alan bir bireyim ama kendime saygısızlık yapıldığının da farkındayım ama sevdiğim için bazen kıyamıyorum
Annen İnşallah hayattadır ve ona bir gün sor beni doğruyken ne kadar acı çektin diye şu anki yaşadığın ilişki annene o kadar saygısızlık anlatamam...
Burada şöyle bir şey var sen bunları dedikçe ve sen tepkini koymadıkça buna devam ediyorsa yanlış tepki koyuyorsun ya da ilişkini de yanlış götürüyorsun şu an mutlu olabilirsin çok seviyor olabilirsin Sevgi seni çok farklı gösteriyor da olabilir.. bir daha bu yaşlara gelmeyeceksin ve kaçırdığın zamanı da telafi edemeyeceksin... Hem sana ve hem ilişkinize olarak düşün karşı tarafın sana istemediğin halde kötü davranıyor olması hem sana saygısızlık hem de ilişkinize saygısızlık ve hala bu kişi ile olan hissiyatın aynıysa senin kendine olan saygısızlığını gösterir.. ve bu erkek Seni hiçbir şekilde mutlu edemez hiçbir zaman edemez
Evet katılıyorum Peki ne yapmam lazım nasıl konuşmam lazım ne söylemem lazım ona
Şimdi bu kadar süredir devam eden ilişkide 2-3 cümle ile ne söylemen nasıl davranman gerek bu anlatılmaz burada senin ilişkini düzgünce objektif olarak anlatman karşı tarafı anlatman seni anlatman sonunun kaynağının neden olduğunu anlamak gerekir yoksa yatıştırıcı ya da erteleyici bir çözüm şudur trip atmak ama böyle normal bir trip değil ama bu da senin şu an kurtarmaz en fazla 1 ay önemli olan burada ilişkini güzelce anlatman
Yazmak istemiyorum şu an da bilmiyorum
Senin burada kaybetmek korkunu görüyoruz kaybetmek korkunu sende yapmayacağın şeyleri yapabilme cesaretini ve bu karşı tarafında bu korkuyu istediği gibi kullandığını
Bizim ilişkimiz ciddi bir ilişki 3.5 yıl oldu ve aileler tanıştı ona güveniyorum benim rahatsız olabileceğim hiçbir şey yapmadı şimdiye kadar o konuda düşünceli biri ama sinirlenince bunların olması ve üzerine benim hatam yokken birden benim hatalı olmam manipüle mi ne bilmiyorum
Sinir oluyorum kendimi açıklayamayınca ya da açıklarken hep kendini haklı görüyorsun oluyor
İlişkiler ya tek geceliktir ya da ilişkidir yani ilişkim ciddi ya da değil kavramı o ilişkiyi yüceltmez ya da sağlamlaştırmaz ailelerin bilmesi de hani boşanan insanlar nişanı atan insanlar bu insanlara ilişkisini aileleri bilmiyor mu ya da bu ilişkileri ciddi olmuyor mu yani ciddi diye düşündüğünüz şey ilişkinizi sağlamlaştırmaz ve kurtarmaz öncelikle bunu anlamalısın eğer bunu anlarsan ilişkini düzeltirsin anlamadığın takdirde bu sana saçma sapan bir güven verir ve ne diyeceğim korkusu ile hataları görmeni engeller... Rahatsız olacağın hiçbir şey yapmaması bir özellik ya da bir artı puan değildir zaten olması gerekendir.. iyi günde ya da iyi bir şey de insanlar seni mutlu etmeye çalışır önemli olan zaten sinirli halde ya da tartışma halinde ya da kendini anlattığında ya da isteklerini ona sunduğundaki tepkileridir karşı tarafın iyi ya da kötü olduğunu bu gösterir sana olan saygısı ilişkisine olan saygısı.. manipüle mi ediliyorum dedin ya kusura bakma ama manipüle etmesine gerek yok ki seni
İnşallah böyle bir şey olmaz ama seni aldatsa bunun suçunu sana atabileceğini ve sana buna inandırabileceğini inanıyorum şu an
Önemsiz hissediyorum yani yazmıyor sorgulamıyor ben sinir oluyorum yazıp her şeyi söylemek istiyorum sinirle
Şimdi yazıp her şeyi söylemek istemiyorsun sadece ben sinirliyim o sinirli değil neden diyorsun hani şu an aslında ilişkini kurtarmak değil onu sinirlendirmek ya da senin kadar onu da mutsuz olmasını istiyorsun çünkü ilişkide en çok mutlu olan tarafın o olduğunu görüyorsun... Şunu da bilmelisin önemsiz hissetmenin onun sana yazmamasının sebepleri arasında senin de suçun var yani kusura bakma bu adam flört zamanında takır takır yazan ilgilenen bir adam sevgililik zamanında neden böyleyse burada kendini sorgulaman gerekiyor. Hani bizim ülkemizde şu var ilişkileri de suçu sadece direkt karşı tarafa atmak var bu olmamalı
Neden olabilir peki
Bu ilişki bu şekilde yürümez her ne kadar aileler biliyor ciddiyiz biz falan filan desen de yürümez yürüyormuş gibi olur... Öncelikle senin bir değişime girmen gerekiyor kendini ona bir daha göstermen gerekir seni kaybedebileceğini anlaması gerekir senin de evlilik meraklısı bir kadın imajı çizmeyi bırakman gerekir her ne kadar ben öyle değilim de sen de şu an öylesin
Özür