Tartışma konumuz budur?

Merhaba arkadaşlar sevgilimle tartıştım tartışma konumuzda ben spora gitmek istediğimde erkek kız karışık spora gitmek istediğimde o hayır demişti istemiyorum demişti ve ben bunu doğal olarak karşıladım mı tamam dedim kadınların olduğu yere giderim hem ben daha rahat olurum diye düşündüm sonrasında bayağı aylar geçti aradan kendisi spora gitmek istedi ben yaşadığı yer küçük bir yer olduğu için sadece karışık spor salonu var ve sadece erkeklerin gittiği bir spor salonu yok ben dedim ki gidersen ben de giderim git ben de giderim dedim ilk önce gülerek devam ettik o gideceğim dedi ben git ben de giderim o zaman gibi sonrasında ciddileşti ve susacaksın dedi sonrasında işte sen benimle bunun iddiasına mı giriyorsun sen gidip g** başını açacaksın orada domalı bir şeyler yapacaksın erkekler var gibi şeyler söyledi benim söylemek istediğim şey yani sen beni kıskanıyorsun ben sana okey diyorum ben seni kıskanca sen de bana Okey diyeceksin anlamındaydı ve biz bunun için tartıştık ve şu an iletişimimiz çok az kim haklı burada sizce?
Tartışma konumuz budur?