Kızlar acil cevaplayın lütfen?

merhaba kızlar, dün öğlen sevgilimle sınav çıkışı durağa gittik biz gittiğimizde durak boştu ama sıcak diye durak oturaklarına oturmadık ayakta bekledik aramız biraz kötü olduğu için pek konuşmuyorduk. ardından sevgilmin ben onun hayatında yokken takip isteği attığı ve takipleştiği (sadece takipleşmişlerdi başka bir şey olmadı.) bir kız ve onun arkadaşı durağa geldi oturağa oturdu (sevgili olduktan sonra takipkleşmeyi bıraktı tabi ) ve arkadaşıyla muhabbet ettiler. sevgilim kafasını hiç kaldırmadı durağın köşesinde otobus gelene kadar telefonuna baktı kafasını kaldırmadı ama ben ondan diğer durağa gidelim demesini veya durakta başka bir yere gidelim demesini bekledim ve demedi diye dünden beri tartışıyoruz o yanlış bir şey yapmadığını söylüyor rahatsız olduğunu kendi de söyledi ama bence bir önceki durağa yürüyelim demeliydi bundan dolayı haksız görmüyorum kendimi ben de. bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce bundan dolayı ona trip atmalı myım yoksa gönlünü almalı mıyım? fikirlerinizi bekliyorum kızlar

Kızlar acil cevaplayın lütfen?