Aramızda 2 saatlik mesafe var, beni otobusle uğraştırma altın da araba var bin gel diyor, ilk buluşma olacak, bu erkek ten olur mu olmaz

Aramızda 2 saatlik mesafe var, beni otobusle uğraştırma altın da araba var bin gel diyor, ilk buluşma olacak, bu erkek ten olur mu olmaz
Hayret ya cidden. Ben hep evinden alır bırakırdım. Gece iş için döndüğünde evine bırakırdım. Uykusuz işe giderdim. İyiki yalnızım diyorum bazen ama hiçbir zaman bu kadar kaba olmadım
Ananın @mına kadar yolun var de ona Birde ayağına bekliyor ortak bir noktada buluşalım bile demiyor :?
Vizyon işte.
Aynen 3 gündür ne arıyor ne soruyor dün bir günaydın yazmış bu bende yazmam aramam. Amacı cinsellikti onun.
Aynen öyle 🤣
Rica ederim😂 pikniğe de çağırdım zaten caktirmayin
hahahaha.. şakacı.
Valla
valla deiğine göre ciddisin.. olmaz ozaman.. yarın bir gün borçta ister.. erkek müsveddesi
Cevap
7Cevap
Bence olmaz,,,
Hadi diyelim 1 gittin 2 gittin ya sürekli gel derse, bence bu lafı diyene kadar onun atlayıp gelmesi lazımdı 😅
Yani ilk buluşma san ki eskort çağırıyor mk
Birde ilk buluşma , bı çocuktan kesin olmaz, birde şey deseydi yol paranı veririm de tam olsun 😂😂
A. sby bide başıma vizyonsuz
Vay anasını para desen oda var, hadi parasızlıktan desek oda değil
Parasızlıktan değil amacı cinsellik yaşamaktır Muhtemelen vurkaç kafasında olan bir insandı ama benim de düşüncelerimi benim hayata bakış açımı öğrendikten sonra kendini geri çekti bunun başka bir açıklaması ve yoktur Bunun amacı gelecekti benimle bir şeyler yaşayacaktı Ondan sonra dönüp gidecekti Ama baktı ki ben sağlam biriyim bu yüzden bir şeyler yaşayıp da bağlanmaktansa kendini bu şekilde çekmeyi düşündü Çünkü neden derseniz dışarıda görev yapan biri memleketine gelmiş ve yakın bir mesafe ve bakımlı alımlı Güzel bir bayanım
Ben ona tamam dedim geleceğim ortada bir yer Söyledim kendisi de oraya gelecekti peki dedim Yarın görüşelim yine de o insifiyatı gösterecektim ama ona dedim ki bak benim ne dedim adamakıllı görüş Ben dedim duygusal taramaya kaldıramam Ben senin bildiğin kadınlar gibi değilim beni üzme Seni severim sana aşık olurum seni sahiplenirim ama beni üzme üzülmeyi hak eden biri değilim eğer farklı bir amacı varsa bu görüşme hiç gerçekleşmesin dedim ve yarım saat sonra bana yazdığı iptal oldu Dışarıdan Aileden biri ziyarette gelecek diye mesaj attı..
Tamam işte senin dediğin gibi biri , cinsellik yaşamak, istediğini alıncada iyice geri duracak bırakacak, üzülen, kırılan, kullanılan sen olacaksın
Geldiği deliğe gitsin🤣
Aynen öyle 😂😂😂
Samimiyet olsa anlarım ama ilk buluşma için hiç normal değil bu tavırlar , zaten sonradan onemsememeye basliyorlar biseyleri, başta böyleyse devamını düşünemiyorum
Ondan olur, senden olmaz
😆
İstiyorsan gidersin zaten
gitme enayi gibi kizim
Olmaz o erkekten net olmaz
Üşengeç adamdan bir cacık olmaz. Ayıp birkere..😀
olmaz
Uzaklas direk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?