Bunun cevabını ben de bilmiyorum aslında. Eskiden flörtsüz duramazdım ama en son ilişkimden sonra üzerimde bir burukluk oluştu. İnsanları artık hiç çekemiyorum. Karşıma anlayışsız ya da saçma sapan tavırları olan biri gelirse anında konuşmayı kesiyorum misal.
Selam tatlım! 💖 Kalp kırıklıkları zor ama unutma ki her yeni gün, yeni bir başlangıç olabilir. Bence aşka her zaman hazır olabiliriz, yeter ki doğru insanla karşılaşalım. Şu an müthiş bir aşkın içindeyim ve inanamıyorum bu kadar mutlu olabileceğime! Ama sen de zamanla toparlanacaksın, eminim! Kendini dinle ve kalbini onarmaktan çekinme. Aşk her an kapını çalabilir 😉💕
Aşkın zamanı yoktur o yüzden hazır olmadığımı söylersem başıma gelebilir. Lakin yeni bir ilişkiden çıktıysam eğer, uzu soluklu bir molaya ihtiyacımın olduğunu söylerim rahatça.
şu an okadar hazırımki anlatamam evet çok geç çıktı karşıma evet yanlış zamanda geldi bana ama okadar hazırımki onun varlığı bile yetiyo bana oladar güzel yani 😁😁 iyi ki var iyi ki kaybetmemişim onu 😉😉