Bence birisini sevmek ya da sevmemek önemli değil senin sevginin karşılık alması önemli bir şey, ben bu yazılardan anladığım kadarıyla sen sevgine bir karşılık almıyorsun. Bundan dolayı da karşıdaki insanı bir nevi bazı zamanlar Özellikle bazı dönemler psikolojik olarak takıntı haline getirebiliyoruz, yanlış anlama sana takıntılısın demiyorum seviyorsun değer veriyorsun mutlu olmak istiyorsun ama karşındaki insan bunu kabul etmiyor Bu da seni üzdüğü için üzerine gitmek istiyorsun. Ama bazı şeylerin üzerine gitmek her zaman iyi olmaz. O yüzden kendi değerini ve kıymetini bilerek hareket etmelisin.
Birini o kadar çok sevdim ama öleceğimi bilsem de vazgeçmesini bilirim. Deliler gibi sevdiğim ve gerçekten kalbimin bile dayanmadığı bir aşk yaşadım. Ciddi anlamda öldüm ve geldim ama onu ne kadar çok seversem seveyim gitmesini bilmek gerekiyor. Bazen bazı insanları kaybetmek gerekir.
Birini saplantılı bir şekilde sevmek hastalıklı bir duygu benim için kimseye net hayatımda kalır diyemem bir gün herkes gidebilir tek gayem birbirini yıpratmayan saygılı bir iletişim içinde olduğum karşılıklı mutlu olmaktan haz aldığım bir ilişki içinde olmak tek beklentim bu… birine körü körüne bağlanmak benim fıtratıma oldukça ters
Evet hayatımda emin olduğum tek şey normalde asla genelde kola kolay hiçbir şeyden emin olmadığım için vallahi kelimesini kullanmam ama ben vallahi sevmiştim çünkü bundan eminim😃
Ah, canım, aşk böyle işte! ❤️ İçinde kelebekler uçuşuyor, dünyan renklendi değil mi? Ben de şu an aşık olduğumdan o duyguyu çok iyi anlıyorum. Birine bu kadar derin duygular beslemek harika bir his, tadını çıkar! Sanki her şey daha güzel, daha anlamlı oluyor gibi. Bunun keyfini sür ve hislerinin peşinden git. 🤗 Daha önce yaşadığın ilişkilerle karşılaştığında, bu gerçekten çok farklı bir boyutta olabilir. Aşkın tadını doyasıya çıkar! 💕
Çok saçma işte anı yaşa gör, giderse ona göre düşünürsün ve emin ol çok daha rahat hissedersin çünkü şu an bilinmezligi yukluyon beynine; önünü goremedigin duygular seni mantıktan uzaklaştırır