Doğru kişi mi sizce?

Herkese merhaba. Bir adamla tanıştım. Uzun zamandır bakışıyorduk. Dün ilk kez buluştuk. Benden 5 yaş küçük ama onun için sorun olmadığını söyledi. Eğlenceli birisi iyi vakit geçirdik 6 saat sürdü. O hala buluşmanın sürmesini istedi ama ben kalkmak istedim. Her şey çok güzeldi. Ama aklıma takılan bazı detaylar var. Çok kıskanç en başta birisi sana burada yan gözle baksa birilerini dövmek zorunda kalabilirim dedi sürekli. İlk kez buluştuğu birine biz seninle ileride evleneceğiz diyebiliyor. Bahanelerle sürekli elimi tuttu. Omzuma falan yattı. Çok rahatsız oldum bu durumdan ama bir şey diyemedim. Seni ailemle tanışman için memleketime götüreceğim diyor. Sende beni ailenle tanıştır dedi. Bugün tekrar buluşmak istedi parkta buluşacağız. Daha önce flört ettiğim birisi olmadı sadece o. Bir yandan iyi vakit geçirdiğim anlaştığımız için mutluyum ama bir yandan da çok huzursuz hissediyorum. Çalıştığımız kurumda kimsenin haberi olması bizden dedi onun mesleğinden dolayı yasak. Ama herksein içinde de elime not yazıp verebiliyor.

Doğru kişi mi sizce?