Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sevgilim olmadı. Şöyle ki flört, içinde seksin olduğu ilişkidir. Seks yoksa ve kadınla evlenmeyeceksen, bu arkadaşlık ilişkisidir. Bana denk gelen kadınlar; ya bana gelince namuslu, ya da gerçekten bakire ya da evli veyahut beni arkadaş gören çıktı. Bu yüzden de flörtüm oldu diyemem.
28 yaşıma kadar 9 kızla tanıştım oldu. İki tanesi benden büyük olmalarına rağmen, bir tanesi biran önce kendilerini yamamaya (evlendirmeye ) çalıştı ve ben de iletişimi kestim. İkisi benden , daha yakışıklıları ile aldattı ve ben de affetmedim. Biri olabilirdi ama evliydi. Bu yüzden verdiği pası, değerlendirmedim. Biri de yedeğe aldı ve ben de engeli bastım. Zira onurlu birisiyim Biri de yedekte tuttu. Bana en çok etkiyi de yedekte tutan bıraktı ve ben de engelledim. İkisi ise, bakireydi ve bakire kadınla seks yapılmaz dedim; iletişimi kestim.
Özetle sonuç odaklı olduğumdan, seks yapmadığım kadına sevgilim demem ve seksin olmadığı ilişkiyi de yürütmem. Bakire kızın da ilk pişmanlığı olmam ki Iki kadının verdiği pası da bakire olduğu için, geri çevirdim. Geri çevirdiklerimi, dahil etmedim.
Bir tane seks yapacak bakire olmayan kadını ise, taktiksel hata sonucu kaybettim. Bu yüzden Taktiksel yönden, kendimi Red pille geliştirdim ki Red Pilciler hep başarılı oluyor. Gerçekten de kızlar yazmaya başladı ama sevgilisi olmamış kızlar bunlar hep. Olsun, arkadaş olarak tutuyorum. Kızları tanımak da iyidir. Gerçek sevgililik anlamında çalışmalara ise, Aralık 2024 borçlar bitiyor ve 2025 de başlarım. Zira sevgili maliyetleri, baya yüksek. Borçlarım, olmamalı
Red pil kuramı nedir?
Red pil , kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok yalancılar, hemen aldatıyorlar ve karşılıklı hiç iletişim sürdüremediklerini bir kenara koyacak olursam, iyi gidiyor. Biri aldatıyor diğerine geçiyorum. O aldatıyor öbürüne geçiyorum. Sabit, dürüst, kalıcı birine denk geldiğimde sadece onunla devam edebilmeyi çok istiyorum. Ama hep illa ki ya eski sevgilisi zortluyor. Ya yeni biriyle tanışıp onunla flörtleşmeye başlıyor. Çocuktan farksızlar. Arayışları bitmiyor hiç. Kendisini bilen kalıcı bir kadın olursa ben de hep yeni birilerini tanımak zorunda kalmaktan çok bıktığımı onun da anlamasını istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılKendi adıma konuşuyorum dışarıdakiler gibi sapık değilim, evcimen, gezmeyi, okumayı, kendisini geliştirmeyi seven, insanlara karşı geçmişten gelen bir güvensizliğimden ötürü mesafeli ama sosyal biriyim. istesem "kötü çocuk" olabilirim ama ben öyle biri değilim ve gerçekten sözünün eri efendi sapıklaşmamış saygılı biri çıkmadı karşıma ve bu beni çok üzüyor kalbimin yarısı hala yok ve canım çok yanıyor😔
02 Yorumla- +1 yıl
@soylu_orgun Kardeş destekçinim, Bu kızlar tarafına yapılan röportajlarda bile itiraf etmişlerdir.
Hep erkeklerden şikayetçiler ama kendilerine sorulduğunda Düzgün adam yokmuş, hep iyi adam gibi adam bekliyorlar ama bunlar sadece sözde kalıyor.
Normalde bilinç altları nerede şerefsiz p. ç var onları isterler, sonra da onlardan dert yanarlar.
O zaman bunların ben dürüst erkek arıyorum cümlesi BOŞ... Dürüst istenmiyor, sıkıcı geliyor. Sadece sosyalde değil, konuştuğum bir kişiyi biraz sorguya çekince kendisi de itiraf etti.
Ben geleceği merak etmiyorum, çünkü olacakları da biliyorum. Bu işler böyle devam ederse yarın dediğim 50 - 100 sene sonrasında Sokakta babaları bilinmeyen çocuklar, hatta kendi kardeşine aşık olanlarla dolacak.
Buraya nasıl mı vardım? Çünkü bu kız/kadın milletinin kendi keyfine kalmış bir şey. kimle isterse onunla birlikte olacak, babaları belli olmayan çocuklar peydah olacak ve olaylar bu şekilde cereyan edecek. Çünkü Kıyamet alametlerinde var bu maddeler. Ben de şimdi farkına vardım. Bu görüş yüzünden beni suçlamayın, her soracağınız sorunun karşılığı ve nedeni mevcut.
Hakaret etmeden soran olursa cevabını da güzelce veririm. - +1 yıl
çok doğru inşallah hatalarını kabul ederler kadınlar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yıl2015 yılından beri hayatıma girdi.
Çok istiyorum ayrılmak ama o beni bırakmıyor.
Benimle bir tanışırsan bir daha bırakmazsın demişti.
Ciddiye almadım hiç.
Hatta bununla yetinmedim bir üst seviyeye çıktım.
Her buluşmada sanki o ilk tanismadaki gibi bakışma , ilk mutluluk, tarifi edilemez duygular.
şu an ben ona bakıyorum , o da bana.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAşka inancım yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılmaşallah her yerden sen varsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevam edemiyorum genelde. Kaprisli ve dünyanın kendiniz etrafında döndüğünü zanneden bencil varlıklarsınız.
İyi kadın bulmak gibi bir beklentim de kalmadığı için aşk meşk boş işler. Erkek paralı olmalı ve günübirlik ilişkiler peşinde koşmalı. Erkek kadınla aşk yaşamak istediği anda çok yoruluyor, kadının istediği de zaten öyle ulaştığı, ilişki yaşamak istediği beyefendi adam değil.
Şu anda her şey iyiye gidiyor, boşanmalar arttı ve erkekler de kadınları daha iyi tanımaya başladı.
112 Yorumla
Soran+1 yılher kadın bir değil sana doğru kişiler denk gelmemiş sanırım
Cevap sahibi+1 yılBir de bu saçmalık var "her kadın bir değil" dersiniz , sözde kadinlarin hepsi melektir zaten
Soran+1 yılevet dediğim sözün arkasındayım. cevremde fazlasıyla mutlu olan arkadaşlarım var. tercihlerinden kaynaklı olmuş olabilir
Cevap sahibi+1 yılBirgün terkederler, daha iyisini bulunca gider kadınlar dayanamaz
Soran+1 yılneler yaşadın. bilemem ama hepsi çevre ve tercihlerden kaynaklı oluyor. ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılTercih bilinçli yapilandir. Beyefendi yaklaştığın zaman karşındaki kadın zaten bundan hoşlanmıyor.
Kadın ruhu onu seveni yaşayacak kapasitede değil. Sadece ilgi merkezi olarak görüyorsunuz iyi erkeği, akşam da pcin altına yatıyorsunuz, kadının iyisi olmaz
Soran+1 yılhe sen beyefendi erkekleri değil. picleri tercih ediyor olmalarından ötürü böylesin. aklı olan inanki yapmaz
Cevap sahibi+1 yılHer kadın canını yakacak erkeği sever bu yüzden. Kadın mantıklı tarafıyla şöyle iyi olsun falan der ama kimyası her zaman kıymet vermeyecek olana cekilir
Soran+1 yılgerçekten karmaşık konular
Cevap sahibi+1 yılKarmaşık değildir. Kadın her zaman dövülmeli ve acı çekmeli. Ben de şiddet uygulayacagim
Soran+1 yıliyi git uygulama seni tutan kim
- +1 yıl
Her kadın bir değil diyorsun, biz de o ümitle devam ediyoruz ve sonuca baktığımızda aynıymış, her insan aynı değildir diyoruz yine bakıyoruz, yine sonuç aynı.
Sonunda hepinizin aynı olduğuna kanaat getiriyoruz. internette izlediğim videoları buraya göndermek lazım, o zaman sizler de Kadınların şeytanların danışmanı olduğuna kanaat getirirsiniz.
Haa Aşk soruna gelirsek eğer, o senin dediğin kadının bizi beğenmesi şartı var. Eğer beğenirse bir sevgilimiz olur hayatta kalabilirsek eğer. Yoksa ben bir kadının menfaat haricinde bir adamı seveceğine HAYATTA inanmam. Seni seviyorsa kesin bir çıkarı vardır.
Bir kadın bir erkeği çıkarı olmadan SEVEMEZ. Noktaaaaaaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok. En kötü param varsa esc artık. Biraz daha sosyal olsam tek gecelik yaparım. Birçok kadın erkeklerden şikayetçi ama kendileri herşeyi altın tepside sunulmasını istiyor. Problem çıkarma makineleri sanki. Bu zihniyetlerinden dolayı kimseye yanaşmadım hayatımda.
maalesef bakirim. Bunu duyan birçok kadın da aşağılayıp yok incel yok tipsizsin, bakir ölecen vs der hep.
Hayır kardeşim senin kaprisini çekmektense bakir kalayım daha iyi. Kendi hayatımda hedeflerim var elin kızını eğlendiremem. Başarı elde etmek cinsellikten daha çok haz veriyor bana.
03 Yorumla- +1 yıl
Gaysin
Cevap sahibi+1 yıl@dorothealily okuduğunu anlıyor musun? Nereden çıkardın gay oldugumu?
Cevap sahibi+1 yıl@dorothealily eğer eminsen gay olduguma yalnız başına gel yanıma göstereyim
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşk istemiyorum sadece dostluk sevgi saygi muhabbet sohbet ve güven.
18 Yorumla
+1 yılYalnızlık, duyguları ve düşünceleri ele geçirdiği anda aşk yok hükmündedir.
00 Yorumla
+1 yılDaha çok eğitim ve kişisel gelişim konularına odaklandığım için bu tarz aşk olaylarından uzağım.
00 YorumlaŞu anlık bir hışırtı yok ama yola devam ediyorum 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Aşk mı? Cidden çok saçma ama herkesin boyunun ölçüsünü alması gereken bir duygu
00 YorumlaYaklaşık 2 yıldır duygusal ilişki özellikle yapmıyorum, tercih etmiyorum. En son ki ilişkim beni çok yıprattı. 2 yıldır zevkimi doyasıya yaşayabileceğim kısa süreli flörtlerim oldu, böyle iyi şimdilik.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Öyle büyüleyici değil artık sıradan aklıma bile gelmiyor sahte insanlar sahte her şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılNazar değmesin konuşmuyor ama olsun ilgimin farkında.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. İlişkim olmadığı için gitmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendimi eşime saklıyorum 🙈🥰 onu bulursam dünyalar benim olur 🥰🌹🙈🙈🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSallantılı ve hatalı düzeltmeye çalışıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi gidiyor slx motor. Benzinde 190 falan gördü 1994 slx🤣
benim için aşk=tof❤️aşk01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl2007 model toyota corollam vardi tofas aldım aşık oldum bea
+1 yıloyle birisi yok oyle birsey yok oyle bir dunya yok anladın? o yok hicbiri yok oyle biri yok
12 Yorumla
Soran+1 yılsana doğru kişiler denk gelmiyordur.
- +1 yıl
Sana da inanırım, Z kuşaklarına baktığım zaman sana da inanıyorum. Aşk işleri akılla olmuyor maalesef, onun için sana nasihat de edemiyorum. Sitede erkekler de haklı sevecek bi tane kız yok, kızları da haklı, sevecek adam da yok. Sevecek adam var da aslında onlara da bakan kız yok.
+1 yılYillaar önce kapandı o sayfa kafanın peşindeyiz
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Diyorumki yıllar önce aşk hayatım bitti sadece kafamı güzel yapmaya çalışıyorum artık kapisss?
Soran+1 yılanladım. kapis
- +1 yıl
Aferin kapiss
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Gitmiyor ben yine platonik takılıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılbirine bağlanmak zaten pek iyi olmuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrenç bi türlü karşılık alamıyorum istemediğim insanlarda yazıp duruyo bıktım bu durumdan
121 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Cevap sahibi+1 yılYukarıda derken mesela benden hoşlanan çocuk işinde gücümde durust guvenilir benim hoşlandigim ise dogru duzgun bi isi yok gezip tozan biri
- +1 yıl
Peki neyinden hoşlandığını aciklaya bilirmisin?
Cevap sahibi+1 yılYakışıklı çocuk birde çk cıvık hareketleri yok olgun duruyor
- +1 yıl
Cevap sahibi yakaladım seni, işte benim yorumumu okuduysan eğer tam da bunu tarif etmiştim. Sizler gerçekten NEYİ İSTEDİĞİNİZİ BİLMİYORSUNUZ. Nice dürüst adamlara yok çekip, nerede dengesiz adamlar varsa gidin onları sevin, sonra da yok deyin.
Sonrasında da sevdiğiniz adama kavuşunca ayrılın ve arkasından atıp tutun.
Erkekleri suçlamayın, sizin seçimlerinizin sonucu taaaa 100 km den görünüyordu zaten.
Cevap sahibi+1 yılNe istediğimi biliyorum ve söyledim kimi istediğimi , ne saçmaladın kavuşamadim ki ayrılayım bu arada ben ayrılınca arkasından atip tutacak kadar karaktersiz bi insan degilim olmuyorsa zorlamanın alemi yok
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSonucu kötü ya da iyi farketmez onunla herşeyi yaşamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSiz niye saldırıyorsunuz ben sizi hedef alıp bi paylaşım mı yaptım kendi duygu ve düşüncelerimi paylaştım ayıp yaptığınız
Cevap sahibi+1 yılTecrübeleriniz kendinize saklayın lütfen kimse sizden yorum istemedi terbiyesizleşiyorsunuz artık
- +1 yıl
özür dilerim ama bende nasıl kötü bir düşüncen var onu göstermeye çalışıyorum saldırmıyorum cevap yetiştirmek yerine o aklını çalıştır ha yok dediğim dedik diyorsan sakın zarar gördüğünde ortalığa düşüp bütün erkekler adına ay bütün erkekler aynı diye konuşma hata senin sonucunun sorumluluğunu almak zorundasın kendi hatan yüzünden başkalarını yanlış yönlendirip zan altına atamazsın tekrar söylüyorum amacım seni incitmek değil incittiysem ôzür dilerim ama cevap verme düşün
- +1 yıl
Terbiyesizleşmiyorum ki bunu yapan sen oluyorsun. Ben güzelce izah ediyorum ama anlamıyorsun. Anlamadığın için de beni terbiyesiz olarak beni ithaf edemezsin. Terbiyesizlik yapacak olan senin dikkatini çekmeye çalışıyorum, sonunda sen yanlışı sen yapacaksın ben değil. Kendi yazdığın yorumları da bir gözden geçir sonra insanlara laf söyle.
Ayrıca buraya bir soru soran sen, bizlerin ne düşündüğünü merak ederek sormuş oluyorsun. Sonuçta cevaplamak bizlere düşüyor, herkes seninle aynı fikirde olmayacaktır. Seni destekleyenleri bekliyorsun ama bu işler öyle değil. Burada herkes fikrini beyan eder, doğru mu yapıyorsun yanlış mı onu değerlendirmek için de bu site var. Buraya sorduğun sorulara da her zaman senin istediğin gibi cevaplar verilecek diye bir kaide de yoktur.
Cevap sahibi+1 yıl@Soylu_Orgun @Musti423 Siz benim gibi hislerini olduğu gibi aktaran açık sözlü bi kadınla karşılaşmadığınız için benim yorumuma şaşırdınız tabi linçlemeye çalıştınız kızların genel sorunu bu değildir bu benim sorunum memnunmuyum hayır karşılık vermek isterdim beni sevene ama olmuyor yapabileceğim bir şey yok kızlar hakkında genelleme yapıcaksanız sizin tabirinizle erkekler de abaz* oluyor
- +1 yıl
@Soylu_Orgun Kardeş biz özür dilenecek bir şey yapmadık. Güzelce uyarıyoruz dikkat çekiyoruz ama hanfendi sonucu ne olursa olsun birşeyler yaşamak istiyormuş. Buradan da teyit almak için gelmiş sanırım.
Bunları anne babasına sorup teyit alsın bence bakalım onların cevabı ne olacakmış?
Yazdıklarımız hoşuna gitmiyor. 25 yaşındaki bir kızın akılsızlıklarını okuyoruz burada. Biz işte hanım kız yok derken bu arkadaştan da bahsetmiş oluyoruz.
Gidip başkasıyla her haltı yiyip karşımıza namus orada mı diyecek biriyle karşılaştık.
Ben kimseye hakaret etmiyorum, Sadece Dikkatini çekiyorum aklını çalıştırsın diye.
Cevap sahibi+1 yıl@Soylu_Orgun özürün için çok teşekkür ederim çok kibarsın ben erkekleri aynı kefeye koyan bi insan değilim genelleme yapmam asla beni tanımadan yargılamanız incitti sadece ama özürün herşeyi unutturdu sorun yok 😊
- +1 yıl
Ben öyle bir insan değilim diyen kaç kişi gördüm hepside pisliğin önde geride durmayanı çıktı yani inşallah doğru söylüyorsundur, ha birde sende erkekler arasında açık sözlü olan erkek görmemişsin ki burada bize saldırıyorsun benden sana bir tavsiye senin her düşüncene katılmayan ama saygılı seviyeli gösteriş delisi olmayan sade bir erkekle ilişki kur ve onun kıymetini bil senin her düşünceni aaa hayatım haklısın diyen bir erkek seninde dediğin gibi abaz*dır senin bacak arandan almak istediği şeyden dolayı seninle kötü olmak istemiyordur kusura bakma gerçekler ve yine söylüyorum bu kafayla itle köpekle ilişki kurmak seni fai*şe yapar kendine saygın olsun daha sonra karşına çıkan efendi erkeğe saygın olsun
Cevap sahibi+1 yılAz önce özür dileyen "kendi kendine gelin güvey olan gereksizin" gazıyla ağzı neler söylüyor sen niye bi öyle bi böylesin ağzını topla artık yazma lütfen
- +1 yıl
Ben kimsenin gazına gelmiyorum saldırmayı bırak yazdıklarımı doğru anla lütfen ve yazdıklarımı anlamadığını o kadar belli ettin ki kendini sürekli haklı çıkarmaya çabalıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılSen neden yazdıklarımı anlamamakta ısrarcısın
- +1 yıl
ya peki bunu duymak istiyorsun söyleyeyimde rahatla haklısın ama sözümü dinlemez vereceğin karar sonucu zarar görürsen bütün erkekler aynı diye beni o kefeye koyma sakın.
Nört ne iyi ne kötü
03 Yorumla
Soran+1 yılhım belirsiz ilişkiyi hiç sevmem benlik değil
Soran+1 yılpardon
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
u +1 yılOlmayan şey gidemez ki
01 Yorumla
Soran+1 yılilerde olur. belli mi olur
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aşk beni bulsun diye bekliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılkalbine göre bulursun inşallah.
1 yılDaha çok aşık ettiriyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBomboş her zamanki gibi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olmayan aşk durumu mu 😅
00 Yorumla
+1 yılŞu aralar uğraşasim yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki durumum karışık.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Gitmiyor inancım kalmadı
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAşkı adam gibi kim bulmuşta biz yaşayalım
00 Yorumla
+1 yılbk gibi elime yüzüme bulasitridm
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBombee
00 Yorumla
+1 yılManuel elizabet nasır tuttu elim 😞
00 Yorumla
+1 yılYok, uzun süre istemiyorum. Sonrasında bakarım
00 YorumlaGitmesi için olması gerek.😄
00 YorumlaO ne ki nereye gidiyormuş
00 YorumlaYok ki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Hiç iyi değil maalesef 😔😔😔
00 Yorumla
+1 yılSap geldik, sap gidiyoruz... 😂
00 Yorumla
+1 yılGeri geri gidiyor benimki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Bu yaştan sonra hiç aramıyorum
00 Yorumla
+1 yılTahlil yaptırdım sonuçları bekliyorum.
00 Yorumla
+1 yılgitmiyorr ask mask yalaaann
00 Yorumla
+1 yılBeğendiğim birini bulamadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Aşk durumum hiç başlamadı daha henüz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İdare eder kör topal gidiyor
00 Yorumla
+1 yılO ne oluyor? Ben yabancıyım
01 Yorumla- +1 yıl
Aşk ya da sevi her be diyorsanız tarifi var mı
Nasıl gitmemesini istiyorsam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hiç aşk hayatım olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGitmiyor gitmesin lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yılşu devirde zaten zor
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşkla işim yok artık, seks oldumu kafi
03 Yorumla
Soran+1 yılsebep
- +1 yıl
Arada oluyor o da
- +1 yıl
Be yapayım aşkı bundan sonra gerek yok aşk demek acıdan başka bir şey değil ama seks öyle mi baksildan tatlı
Gizli Üye(30-35)+1 yılçoh hojdur ama benane
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok, aşk, flört, sevda hiçbiri yoook
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPompalamasyon. d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzle gitmiyor hiç yüzüm gülmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü hatta çok kötü 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBize aşk değil para lazım ksoasmzosnd
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkimse yok ya senin peki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha kötüsü olmamıştı
00 Yorumla
+1 yılGitmiyor kdkdkdkd
20 Yorumla
+1 yılB. ok gibi 😀
03 Yorumla
Soran+1 yılzamanla düzelir
- +1 yıl
Sifir yani asik degilim kimseye , hak eden cikacak da ohooo 😀
Soran+1 yılolsun beklemeye devam
- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi