Bir erkeğin ilgisini nasıl çekerim bana karşı ilgisi varsa nasıl anlarım?

Aramız iyi arada böyle konuşuruz bazen hiç konuşmayız ama mesela ben bugün biraz şakayla karışık hiç konuşmuyorsunuz dedim o da konuşmayı pek sevmem filan dedi ama sonra özellikle gözlemledim diğer kızlar da dahil baya konuşuyor beyefendi espirili filan bir bana nanay. Sohbete dahil olamıyorum acaba dışlanıyor muyum diye biraz psikolojik bendeki. Öyle kişisel bir kıskançlık değil neyse. Ben de onu çok rahatsız etmek istemiyorum bu sefer. Bir de anlar diye geriliyorum açıkçası. Bir kere yanlışlıkla iltifat ettim buna ama herkese ederim filan sonra o da bana etti bir takıldı öyle. Yani ne söylesem anlamaz gibi bir durum var. Biraz çevresindeki biri onu beğendiğini anlasın ama kim olduğunu bilmesin diye sahte hesaptan yazdım. Ama istiyorum ki bir yerde bir düşünsün beni bir dikkatini çekeyim. Ya da bir erkeğin sana karşı ilgisi varsa nasıl anlarsın? Zannetmiyorum olduğunu ama bir erkek benimle ilgilense bunu nasıl anlarım onu da bilmiyorum. Ha bir de en önemli detay. Aynı yerde çalışıyoruz. Ben ölm. şüm ağlayanım yok kısacası. Nanay benim psikoloji nanay.

Bir erkeğin ilgisini nasıl çekerim bana karşı ilgisi varsa nasıl anlarım?