Ben sizce bu kızı evlenilecek bir kız olarak görebilir miyim?

Sırf bu soruyu sormak ve insanlardan fikir almak için üye oldum. Çünkü kafam karışık ve sinirliyim. Benim 4-5 aylık bir ilişkim var 26 yaşındayız ikimizde. Birbirimizi bulunca sevgili olunca o kadar doğru enerji aldık ki birbirimizden. itiraf etmesekte birbirimizle ilgili kafamızda evlilik hayalleri kurduğumuzu hissediyoruz. Çünkü çok güzel anlaşıyor vakit geçiriyoruz. Ortak noktamız cok. Fakat şöyle bir kız kendisi

Kız arkadaşlarindan çok erkek arkadaşları olan, erkeklerle iyi anlaşan, erkek kankalari olan, erkek kankalari ile alkol içen, bunda bir sakınca görmeyen, senden ayrılsam bile x kankami asla bırakmam diyen bir kız. Arkadaşlık ve ilişki değerleri bana ters geliyor. Ben evleneceğim kızın böyle birisi olmasını istemiyorum. Onu seviyorum fakat bundan rahatsızlığımi dile getirdiğimde ağlıyor zirliyor. Sana yanlış yapmam güven bana, seni çok seviyorum, seni asla kaybetmek istemiyorum. Tamam bir daha yapmicam gibi şeyler diyor. Daha önce nişan atmış, iki üç tanede sevgilisi olmuş bir kız. Geçmişinde cinsel ilişkileride olmuş birisi. Sizce bu insana güvenilir mi?

Ben İstanbuld yaşıyorum o İzmir'de yaşıyor. Ayda iki üç defa görüşebiliyoruz. Bazen bir defa.

Ben sizce bu kızı evlenilecek bir kız olarak görebilir miyim?