Yani diyelim (evlisiniz ama çocuğunuz yok) eve geldiniz ve çok sevdiğiniz eşiniz bir adamla yatakta... çok vahim bir durum... adam balkondan atlayıp kaçtı ve siz çırılçıplak eşinizle baş başa kaldınız...
O anda ne yapmak gerekir diye SORMUYORUM yani en yapılması gereken en doğru davranış nedir diye SORMUYORUM.
Sorduğum şey o anda ne yapmanızın en muhtemel olduğu?
A) En ufak bir tepki vermeden eşimi hayatımdan çıkarırım (bunu başarabilirim)
B) Fiziksel olmayan en ağır psikolojik şiddet gösteririm küfür ve hakaret eder bir daha da yüzünü görmem (bu kadar bir tepki ile yetinirim)
C) Öfkemin çok aşırı ve hayati tehdit yahut kalıcı zarar vermeyecek ölçüde fiziksel şiddete dönüşmesi çok olası (fiziksel bir temas olmadan bu olayı atlatmam mümkün olmayabilir)
D) Fiziki şiddet çok ciddi anlamda olması çok olası; muhtemelen kendimi kaybederim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
ne sacmaa soru bu? kizlar diye soruyorsun, sonrada esinizi adamla basarsinizz? bu naisll oluyoo adam g*y mi? kadinlaa bassanizz desen tamamda adamla basmak nedir ya
ya ben aslında bunu erkeklere sormak için açtım ama erkeklere açmak isterken yanlışlıkla kızlar cevap versin demişim :)
bas soruda zatenn kizlar yaziyoooo? yani en buyuk yanlis o yani kizlar cevap versinn yeri degil yani
o kızlar lafını soruyu soran olarak biz yazmıyoruz... yanlışlıkla "kızlar cevap versin" diye seçince otomatik ekliyor onu; ben erkekleri seçtim zannettim eğer öyle seçseydim başına erkekler diye ekleyecekti
Erkekler, Eşinize evinizde böyle suç üstü yapsanız tepkiniz nasıl olur? ↗
sonra doğrusunu böyle sordum :)
hmm tamam
sen kadınla böyle yakalasan ne yapardın? Ama yapman gerekeknii değil gerçekten yapacağın şeyi söyler misin?
yuzune tukurur, evden kovardimm ikisinide.. haa bide butun mal varligini elinden alir sonra bosarimm..
allah kimseye gostermesin
kız kardeşiniz bu şekilde eşine yakalanmış başka adamla ve bir temiz de dayak yemiş kocasından... ağlaya ağlaya sana geldi... naparsın
yaaa bu nasil soruuu? tovbe tovbeeee..
basiniza felan mi geldi
geldi evet; bacakları kemerle dövülmüüş... kocası bacaklarına kaba etlerine kemerle vurmuş sonra ayaklarının altlarına vurmuş yine...
annemin yaptığına inanamazsın... ama ben söylemeden sen söyle ne yapardın
kiz mi erkek mi? kardesiniz mi kocasina/karsina basildi?
kocasına basıldı kız... adam balkondan atlayıp kaçmış... kemerle dövülmüş diyorum bacakları ayaklarının altı kemer izi dolu... erkek olsa böyle dayak yer mi? en fazla 1 tokat atabilir bir kadın...
erkek olsa ne tepki verecektin kız olsa ne tepki verecektin
allahimmmmmmmmmm ne derdii vardida kizz kocasiniii aldattii?
bendeee gebertirdimmm.. o sinirdenn valla tokatlardimmm
Annem enişteyi aradı... dedi özür dileriz ailecek.. döverken de zarar vermeyecek şekilde dövmüşsün şimdi bir posta da ben döveceğim ama sen istediğin gibi dövemedşysen elinden kaçtıysa yüreğin soğumadıysa gel burada yarım kalanı tamamlamak hakkın dedi...
yuhhh okadarda degilll haaa.. anne ozamann orspp olmiyaymistaaa kizida oyle olmasaymiss.. dogru duzgunn kendisii yetistireememiss oncelikleee kendii kabahatiii
Sen benim anneme bacım mu dedin şimdi
bacim demedimm orsp dedimm ;)
Doğru yazınca böyle yapıyor belli ki ama ayıp yani senin kızın hata yapsa suçlusu sen misin?
evet cunku ben onu yetistirememisimm.. dogruyu yanlisi ogrenememis
tamamm da anneninn de hakki yok oylee dovmeye
Kocası gelse teslim edecekti ama kocası "sağol annecim hepimize geçmiş olsun ben gerektiği kadar dövdüm sen daha yorma kendini" demiş annem daha elini sürmedi
hmmmm iki terafta piss.. niye kocani aldatiyonn yaaa
Pis derken eniştenin attığı dayağı çok mu eleştiriyorsun?
Mesela tekme tokat girilmemiş sakin sakin bacaklarına ve ayaklarının altlarına vurmuş kemeriyle
yaaavv senin de ne dedigin belli degil be?
sen ne duymak istiyon onu de bari de bende onu diyeyim!!!
o adam olsaydiimm o kariyiii birdee ben guzelll s*kerdimmmm.. bir dahada baskaa bir adaminn onaa giremeyecegii sekilll.. guzelce bi kullanirdimmm sonra atardimm oldumuu boylee?
enazindan bir baskaa adamlaa ya da sahte seyle bile yapamazdii bir daha... acirtirrr yakardimmmm pisirirdimm @minii guzelceeee s*ke s*ke
Anlamadım... vajinasını mı dağlardın anlamadım
yokk agziniii s*kerdimm.. tovbe tovbee..
tabikide vajinasinii baska neresinii.. g*tune de girerdimdee gunaha girmiyeyim bosunaa.. vajinasinaa oyle bir gir cikar yapardimkii bir daha penis icine alamaz sekilde olur :)
ben eniştenin attığı dayağa bir tepkin olur muydu ve mesela öyle gözü dinmeden sadece bacaklarına, poposuna ve ayaklarının altlarına vurmuş bunu nasıl yorumlardınn...
böyle kontrollü dövdüğü için takdir mi ederdin yoksa o kadar sinirlenmediği halde yani kontrolü kaybetmediği halde canını yaktığı için suçlar mıydın?
cok soru sordun artik yeter yaaa.. nebilimm kardes o anki duruma bagli.. adamin gozuu donmuss iyi ki oldurmemiss yanii onuda yapabillirdii sukretkii kardesinn yasiyooo yaniii.. az bile olmusss, aldatmiyaydiii kocasiinii odaa ne m al gibi aldatiyoooo
haklısın... ben neden soruyorum biliyor musun? ben bu soruyu farklı şekillerde sordum herkes kız kardeşine kızsa da enişteye daha çok tepki verdi... hatta nasıl kız kardeşime vurur diye gidip döverim diyenler; adamı polise şikayet ederiz diyenler çoğunluk oldu... hata erkekler bile bu kafada yazıyorlar... acaba meriçlik m i yapıyorlar sence?
ok
ok? o nasıl cevap?
yaaa yeter artikkk sorup duruyorsunn sikildimmmmmmmmmmmmmmmm artik
Gel. bizde seninle basilalim