Sizce geçmişimi öğrenince neden böyle davrandı?

Birisiyle tanıştım 10 gün önce. Her gün görüşmek istiyordu benimle. Beraber şehir dışına çıkmayı bile planlamıştık. Benimle ilgili çoğu şeyi unutmuyordu. Eski ilişkimle sorular sordu. Ben de anlatmak zorunda kaldım. Çünkü daha önce telefonumda onun aramasını gördü. Eski sevgilimin bana şiddet uyguladığını, t*cvüz ettiğini, bana birçok konuda yalan söylediğini, ahlaksız bir işte çalıştığını anlattım. Saatlerce kendine gelemedi. Onunla iletişime geçmek için ısrar etti. O kişi hakkında küfürler etti. Onun bilgilerini aldı. Yardım etmek için her şeyi yapabileceğini söyledi. Bunları duyduğu gece uykuya dalamamış. Bir süreliğine kendi ülkesine dönmeye karar vermiş. Yalnız kalmak ve kafa dinlemek istediği bir dönemdeymiş. O yüzden 3-4 hafta orada kalacakmış. Dün kendi ülkesine döndü. Gidene kadar yine her gün görüşmeye devam ettik. Bana acıyor gibi davrandığını hissettim bunu öğrendiği ilk 1-2 gün. Bundan rahatsız olduğumu söyledim. O da bana ertesi gün özür mesajı atmıştı "son 2 gün hakkında düşünüyorum ve özür dilemek istiyorum. Sana kurbanmışsın gibi davrandım, bu yanlıştı" diye. Sonraki günler tekrar biraz daha yakın davranmaya başladı. Saçlarımı kokluyordu bazen ve uzunca sarılıyordu. Vedalaşırken hep "çok yakında tekrar görüşelim" diyip ayrılıyordu. Ülkesine döneceği için vedalaştığımızda da "bir gün tekrar görüşeceğiz" dedi, her vedalaşmamızdan önce söylediği gibi. Sizce neden böyle davranıyor? Ve geçmişim onu neden bu kadar etkiledi?

Sizce geçmişimi öğrenince neden böyle davrandı?