Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Çûkü olduğu gerçeği değişmeyeceği için, polise ihbar ederiz
03 Yorumla
Soran+1 yılO tiple senden kimse hislanmaz merak etmede polise ihbar etseb sonuc alamazsin. Kimse birinden hoslandi diye hapise giremez. Burasi tc
Soran+1 yılOrtadogulu tipinle ben mi ucubeyim aynaya bak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılVardı bi tane trans bi kaç defa beraber oldum sürekli arayıp durunca engellemiştim
04 Yorumla
Soran+1 yılHahaha demekki performansın fenaymış
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle abartılacak bir şey değil ama bilemiyorum 😅
Soran+1 yılTabi tabi aşık etmişsin kendini fkfjffjfj
Cevap sahibi+1 yılDeme öyle de me😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar bile kız gibi hissetmiyorken bence harika olurdu
01 Yorumla
Soran+1 yıl@Edatekn keske senin gibi issiz oldam da yapsam dediklerini. fanlarim cok soylemistim. yarın sınavım var calışmam lazım.
Kibar bir şekilde öyle bir ilişki içinde olamayacağımı hal ve hareketlerimle belli ederim
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki fake abi
Soran+1 yılTabii hihi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhemen uza sopaı yeme benden derdim
121 Yorumla- +1 yıl
Adam haklı nesi ayı 😃 Ultra seküler ve bilim aşığı, her türlü ozgurlugu savunan birisiyim ama erkek ve kadın iki ayrı cinsiyettir ve doğum esnasında kromozomlara kadar işlenmiş bir durumdur o yüzden heteroları salın kardeş
Soran+1 yıl@BilgecanDedee yoruma karismak haddin olmamakla beraber sekuler degil sekuler ozentisisin diyelim. Olay sadece kromozom degil bilimsel olarak cinsellik algisinda. Ac biraz wiki oku sonra insanlarin hayaarini yobaz dusuncelerinle mahvet.
- +1 yıl
sen ne dersen de yaklasamassın git baska erkege yap ben ters algılarım
- +1 yıl
Yobaz mi 😂😂 Muayeneden önce profesöre yazdığım mail ile tıp öğrencisi sanılan; neo opera, satranç, yapay zeka gibi birçok alan ile ilgilenip hepsinde bir birikimi olan, herhangi merak ettiğim fizyolojik bir konuyu pubmedden araştıran birisiyim ve hala bu konu saçma çünkü ben yorumumu çok yönlü yapan birisiyim...
- +1 yıl
Sırf bu konu için reel cinsiyet tespit algoritması fikrim var devlete sunmayı düşünüyordum bir ara kvkk kapsamı için düzenleyerek
Soran+1 yıl@BilgecanDedee heee tabi koskoca abd avrupa LGBT black lives matter sjw diye ayaga kalkmis alakali alakasiz ne kadar dizisi reklam filmi varsa HBO dan netflixe apple twittera philantrophy projelerini yapiyor bu konunyn sen hala ben biliyorum de! Sen kimsin oglum haa sen kimsin bunlarin yaninda bi kendine gel haddini bil
Soran+1 yılAy tipinide gorme allah bilir. Canim bak ben amerikab lisesi mezunu abd de okuyaxak aylik neredeyse 10k dolar geliri olan kadindab ayirt edilmeyen femboyum. Erkek cok bana. Sen kimsin ki layik bile degilsindir bana muhtemelen. Bi haddini bil ya
- +1 yıl
Sosyal medya ve ideolojik hedefler barındıran akımlar var ve her mantiksız düşünce gibi hype oranı er ya da geç düşecek... Burada husus bu kesimin heterolar ile olan etkileşimi zira karsisindaki kişinin son anda öğrendiği kişilerin haberini okumuştum; başıma gelmese dahi bence bir çeşit dolandırıcılık ve o kisiler ile empati yapabildiğim için bu olayın özellikle desteklenmesini savunmuyorum. Kendi aralarinda takılsinlar beni ilgilendirmez ama heterolardan uzakta
Soran+1 yıl@BilgecanDedee iseolojilerini bilmle desteklemeden abd hareket etmez. Kaldiki trans kadinlar kadindir ondan hoslanan hetero erkektir. Gayler erkek fizigi sever.
- +1 yıl
Dostum bilimsel birçok makale ile desteklenebilir bir gorusten bahsediyorum ve benim referans aldığım araştırmalar belirli kurum veya kuruluşların etkisinde kalmamış, ortaya güçlü istatistikler ve sonuçlar ile gelen araştırmalar fakat burada sana bir olayı kanıtlamaya ugrasmayacam; merak ediyorsan anti tezleri inceleyebilirsin
Soran+1 yıl@BilgecanDedee ilgilenmiyorum. Alanonda yetkin insanlar harvarda stanfordda okumus insanlar zaten goruslerini belirttilet. Youtube da hepsi avalaible. Bu kaynaklar dururken anonim KS yobazinin verielrine guvenemem. Sorry.
Kaldiki bunun icin teze de ihtiyac yok. Hic bi ‘normal’ erkek kucukkn barbie izleyip onlarib hayallerini kurmaz beymenden kadin kiyefeti sephiradan makyaj malzemesi bakmaz 10 yasinda. Cevap belli zaten bu dogustan gelir.- +1 yıl
YouTube mı senin kaynak noktan gerçekten 😂 Yalnız bilimsel tartışmalar YouTube uzerinden değil; pubmed, sciencedirect gibi akademik geçerliliği prestijli platformlardan yapılır onu da hatırlatayım 😂 (mühendislik ve türevi araştırmalar journal, survey ve konferans gibi dergi türleri üzerinden yapılır)
- +1 yıl
Youtube'da bir profesör kendi fikrini elbette belirtebilir ama konu bilimsel bir tartışma ise söz konusu isimlerin araştırmalarına ve bilimsel yayınlarına bakılır
- +1 yıl
@BilgecanDedee insan zihinsel bir canlıdır, kadın çok rahat erkeksi (maskulen) olabildiğini biliyoruz (çok var) bu doğrultu da erkekte (feminen) yani dişi rolu çok rahat tercih edebilir. işin doğasında erkek erkektir, kadın kadındır. fakat insan zihni diğer hayvanlardan farklılaşır. senin düşüncen net gericidir. ve insan zihni muhteşemdir. yani içsel olarakta kendini bir trans kadın hisseder ve bu görüntüsüne de yansır. o yüzden kızlardan güzel trans erkekler var (tabi hormon alıyolar vs) önemli olan içsel olarak nasıl hisettiğidir. mesela vajinası olan bir kadın 25 santim penisle seni anüsünden yapar. bu erkeksi bir davranıştır. insan diğer hayvanlardan farklıdır. bu bir roldur ve kadın erkek rolune, erkekte kadın role girebilir önemli olan bunu içselliştirmesidir. yani tutarsız olmaması lazım.
- +1 yıl
@VuRKaN25 Senin de belirttiğin gibi hormon alımı durumları söz konusu ayrıyeten beyinde birtakım fonksiyonel ve fiziksel farklılıkların şizofreni gibi problemlere de yol açtığı biliniyor o yüzden bu doğal ve evrimsel süreci, devamlılıktan tut bu kesim gibi düşünmeyen insanlarla etkileşimlerinde oluşan sosyolojik problemlerin ele alinması gibi bir sürü handikap var
- +1 yıl
İlgili konularla ilgili bilgi edinmek istiyorsanız muhatapınız ben değilim; Google academic, sciencedirect, pubmed ve benzeri sağlam akademik platformlardan anti tezlere, referanslara, destekleyen ana sponsorlara vb bakıp bir fikir elde edebilirsiniz
- +1 yıl
Burada akademik olarak sizinle tartışmaya girecek değilim merak eden araştırmalarını yapabilir
- +1 yıl
@BilgecanDedee sana katılmıyor değilim fakat şöyle bir durum var insanın zihinsel olması zaten "yaratıcının dışında" her anlamda farklılaşmasına yol açmıştır. basit olarak hayvanlar eşittir ve eşitliği bozacak bir zihin yapısı yani akıl-zeka (insan gibi) yoktur. insan böyle bir zihin yapısına sahip olduğu için kendi içinde eşitsizlik yaratmış yani bazıları efendi, bazıları köle olmuş.. akıl almaz şekilde "kolay" manipulasyon, spekulasyonla başka insanların helal kazançlarını görünürde gasp, zorlama olmadan "hırsızlık" yapabilme durumunu yaratmıştır. mesela doların 2tl den 32tl ye gelmesi böyle bir şey görünürde bir gasp, hırsızlık var mı? yok peki gerçekte var mı? evet var.
yani hayatın hangi alanına bakarsan bak insan zihninn "yaratıcı dışı" hareket ettiğini çok net görürsün. ve aynı zamanda "kötü" bir canlıdır.
herşeyi görmezden gelip sadece trans lgbt konusu üzerinden "doğalın ne olduğunu" anlatmaya ve kabul ettirmeye çalışırsan "bütünü, büyük resmi" görmemiş olursun. doğlalık sadece cinsellik üzerinden düşünülemez bana göre çok daha önemli bir şey bir insanın milyarlarca dolar kişisel serveti varken, bir insanın afrikanın olabilecek en kötü yerinde yemek bulamayıp açlıktan ölmesidir. yani düşünmen gereken çok daha önemli meseleler var.. haksızsın demiyorum. ama doğalı bulman insanın kendi "zihnini" terk etmesi ile mümkündür. yoksa cinsellikle de bu tür bakış açılarını kabul etemen gerekmekte, zaten dünya sağlık örgütünün lgbt yi kabul etmesinin nedeni "biz akıl yolundayız" anlamına gelir. zaten insan herşeyde "akıl" yolunda yaratıcına yol göstermiş. o yüzden her şey bir tercihtir. finalde ya hep, ya hiç.. sen 1milyon sorundan sadece 1tanesini görüyorsun. bu kadar sığ bakma. - +1 yıl
@VuRKaN25 Dikkat ettiysen olaya sığ bakmıyorum lakin olay tek başına cinsellikte değil, bir diğer önemli faktör olan sosyolojik denge ve heteroların dolandirilmasi (bence bir çeşit dolandırma bu) ve popülasyonun çeşitli kurumlar tarafından manipüle edilmeye çalışılması durumu var. Büyük sirketlerin esas olayı müşteri çekmek, bu olayı desteklemek değil ve sosyal dengelerde problemlere yol açacak olaylar kontrol altında tutulmalı ve teşvik edilmesinin önüne geçilmelidir... Örneğin bu problemli ideolojiyi çocuklara kadar savunan tiplere ciddi cezai yaptırımlar uygulanmalı
- +1 yıl
@BilgecanDedee haklısın işte bütün bunları düşünen "insan zihni" problem insan zihnindedir. herhangi bir trans bu kadar büyük kapasite akıl , zeka ve bilgiye sahip olamaz. bahsettiğin "kurumlar" önemlidir. asıl full akıl (çok büyük kapasite) onlarda vardır bir trans esasen kendi tercihini yaşar kötüyü herzaman Çok yüksek kapasite akıl-zeka-bilgi de aramak lazım.. ama seninde takdir ettiğin gibi bu sadece cinsellik üzerinden yapılmıyor hayatın her alanında böyle ve maalesef yapacak bir şey yok. açık bir şey söyleyim tıp alanının ekonomik büyüklüğü çok büyük dolayısıyle büyük aklın emrinde ve kullanımında psikoloji alanında insanlar tedavi edilmeye çalışılmıyor hatta çoğu durumda "sistem dışına" bilinçli olarak itilmeye çalışılır ve bunu ilaçlar sayesinde yaparlar. ama görünürde tedavi dir ve sıradan insan bu ilaçları içtiğinde iyileşeceğini düşünür. zaten insanın akıl yoluna girmesi yani kendi zihnine tapması aynı zamanda yaratıcının dışına çıkmasıdır ve bu kötüdür ve olan biten her kötülüğün seninde yazdığın gibi istenmeyen herşeyin altında bu vardır.
- +1 yıl
@VuRKaN25 Psikoloji kısmında pek katılmıyorum inanılmaz derecede fayda gördüm anksiyete sürecinde ama yakın zamanda daha da güçlü yöntemler gelişecek. Örneğin crispr teknolojisi var ama DNA makasını taşıyan virüslerin doğru yere gönderilmesi ve genetik biliminin sırlarının daha tam cozulmemesi gibi problemler var. şu an teorik olarak en kolay yöntem henüz anne karnındayken DNA değişimi çünkü çok daha kolaydır fakat etik problemler aşılmadan ilerlenemez
allah mübarek etsin derdim gmmglf
09 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek ki
Soran+1 yılBakalım o senle olucak mı
Soran+1 yılYo kibirli bi şekilde cevap verdiğin için sordum. Bakalım beğenilecrk biri misin ki
Soran+1 yılBu arada küfür hiç sevmem azıcık saygılı ol
Soran+1 yılTrans kadınlar erkek değildir. Sunu bi anlamadınız. Kaldıki kfür ne zmandan beri saygılı b davranış oldu.
+1 yılTanışmam lazım kim varki öyle
07 Yorumla- +1 yıl
@Edatekn değilim merak ediyorum çok değişik bir şey
- +1 yıl
@Edatekn nasıl bi
- +1 yıl
Bana yazarmısın soru sahibi
Soran+1 yılHaha yaziyim durr
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılAman bacım bu mesafe iyi derim :)
06 Yorumla
Soran+1 yılYani profiline baktim da pek femboylar senden hoslanmaz zaten merak etme. ilgi cekicek bi fixigin yok
- +1 yıl
:)))) bak tesekkurler bu da cok memnun edici bir durum :))))
Soran+1 yılAslinda seyyy cirkinsin demek istemistimde. Neyse koylu kezbanlardan devam sen. Belki bi gun Vogue’u kesfederler.
- +1 yıl
Artik kısmet kel kör topal :)
Soran+1 yılKismetin allahin belani vermesi hissettim ben
- +1 yıl
Hahahaha :) yaw ufaklik sen baksana sana uyana :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılStraponum var akşam bana gel derdim g@tü yemezdi
03 Yorumla
Soran+1 yılStrapon mu niye gercegi yok mu shdhdhd
- +1 yıl
canım mısın sende gerçeği varsa profilin neden pembe.
Soran+1 yılTrans kadinlar she/her dur sapsal.
+1 yılBeli kirilirdi asktan
00 Yorumla
+1 yılbenlik değil ya sevenine bağışlasın😄
00 Yorumla
+1 yılHoşlanmasıyla kalırdı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDirek kaçardım asla olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızlar varken neden erkege baksınlar ki😃
07 Yorumla
Soran+1 yılBelki etrsdindski kizlar senin gibi cirkindir
Soran+1 yılKultursuz vizyonsuz modadan bi haber kara kuru tiplerdir
Cevap sahibi+1 yılahahaha sarısın mavi gözlüyüm beyaz tenliyim biraz daha öveyim mi kendimi?
Cevap sahibi+1 yılsen erkeksin erkekligini yapsan iyi olur asko
Soran+1 yılHaha bu arada bende mac te nc10 bile koyu kalicak renkteyim. Keske birazda vizyonun gelisseymis. Asko falan belli varosluktan geliyosun. Sarisin olmak esit degildir guzellik bu arada. Trans bi kadina erkekligini yap demek kabul edilemz bi fasistlik hadsizlik. Abd de cancel culture ikonu olurdun bu cumlenle.
Cevap sahibi+1 yıldediklerini okumadım bile erkekcik bosa destan yazmissin ahahahahh
Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. bende ondan hoslanırdım
061 Yorumla
Soran+1 yılTrans olmasi cidden sorun olmaz mi
Soran+1 yılNe guzel yobaz degilmissin :d
- +1 yıl
Onları kendi orta doğu kafanla karıştırma ne demişler Türkler karı düşkünü tarihte eski çağlardan beri böyle aniliyorsunuz 😂😂 onların fantezi derdi yok çünkü kadınlarla oluyorlar hep ozgurler 😂😂 sizde yokluktan erkek erkeğe yapıyorsunuz 😂😂 çok değil 5 sene önce sovuyordunuz erkek değil diyordunuz şimdi fantezi oldu ahhahaha
Soran+1 yılBu eda midir nedir niye geriliyo bu kadar translardan hoslanilmasina buna ne anlamiyorum cidden yazsin sbeebini
Soran+1 yılBu arada avrupali erkekler daha cok trabs seviyor daha acik fikirli olduklari icin. Redditte baya gorum sayfalari var bunun icin fhdhdhdj
Hatta bi italyan abimizle baya iyiydik ama maalesef mesafe
Soran+1 yıl@_Breeze_ tabi beni onla bir tut bide. gerilmene gerek yok ben zaten kaybettim doğuştan. bütün erkekler sizin hadi rahat bırak beni artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel de tokatlayarak becereyim seni yavrum
00 Yorumla
+1 yılHiç çekici değil. Erkek sevmem.
03 Yorumla
Soran+1 yılSensin erkek ayi seni
Soran+1 yılDiyelim ki her soyledigin dogru (ki bi tane dogru cumle bulamadim) sanane? Sadece soruyorum seni niye ilgilendiriyo benim uada diger translarin seks hayati? Sanane bundan?
- +1 yıl
her şey doğru. Ayrıca kendini kakalama peşindesin bende trans sevmem dedim. Orjinal kadın varken sen kimsin. Benden hiçbir farkın yok. İstediğin kadar git kestir ameliyat ol. Sen erkek doğdun hepte öyle olacaksın.
Bende ondan hoslanirdim
00 Yorumla
+1 yılTrans misin
00 Yorumlahoslanırsabasarım kendimede bastırırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılVurur geçerim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ben almiiiim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsohbet ederdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNefret ederim
07 Yorumla
Soran+1 yılTedavi ol
Cevap sahibi+1 yılAsıl sen tedavi ol tenekelerde bişi zanneder oldu
Soran+1 yılWho oyle demiyor ama. Sen hastasin transfobi hastaliktir
Cevap sahibi+1 yılBen tenekeci değilim şrek hikayesini bilirsen sorun yok
Soran+1 yılTenekeci ne ya. Anlamiyorum seni.
Dunya saglik orgutu diyorum bilir misin? Trans degil transfobik hastaliktir diyo. E bi yontul artik
Cevap sahibi+1 yılYav he he sen iyisin
Soran+1 yılDik kafali yobaz. Evet sensin en dogru sensin dunya saglik orgutu kim mk
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişkide nasıl
05 Yorumla
Soran+1 yılSeks mi real mi? Seksse bakireyim :d
Cevap sahibi+1 yıldenk birisi olsa denenir mi
Soran+1 yılBilmem denerdim hoslanirsam.
Cevap sahibi+1 yılpopo sunar mısın
Cevap sahibi+1 yılsusuyonnn
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşurdum
014 Yorumla
Soran+1 yılTrans olmasi onemsiz mi
Cevap sahibi+1 yılİnsan sonuçta
Soran+1 yılHaha sevindim oyle dusunmene
Cevap sahibi+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılAa öyle mi
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn yoo yokluktan değil. Karakteri düzgünse sorun etmem ayrıca bir şey hissetmiyorsam da terslemem. Yoklukta da değilim.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn tamam en güzeli sensin git hadi
Soran+1 yıl@Edatekn sanmam guzel oldugunu. guzel olsan bu kadar kudurmazssin trans kadinlar begenildigi ilgi gordugu icin. Kaldiki sirf trn tengim bile emin ol tr kadinlarinin binde birinde var. Sen benle bas edemzzsin. Kiskancligindan usenmeyip herkese yorum atmissin gey diye ya pes
Cevap sahibi+1 yılBoş ver soran, he de geç bence. Bildirim geliyo bana bu kızdan
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn tamam
+1 yılİletişime geçmezdim
018 Yorumla
Soran+1 yılEkonomik durumun ve statun biraz detay verrir misin ustu kapali
- +1 yıl
Vay be ne statü meraklısısınız fizyoterapist im kendi muayene yerim var Gaziosmanpaşa da , 30k üstü kazanıyorum
- +1 yıl
Ve 24 yaşında sapım
Soran+1 yılTamadir yeterli. Statuyu sana hevesli oldugum icin degil genelde dusuk statulu insanlarin translara lgbtye bakis acisini bildigim icin sordum. Basarilar hayatinda.
- +1 yıl
Benim translara karsı nefretim yok sadece iğrenç bir olay o kadar
Soran+1 yılTabi insan grubuna ‘igrenc’ derken hic bir nefretin yok. Harika gercekten. Lutfeb agzini acma.
Benim de erkeklere bi nefretim yok sadece igrenc bi olay o kadar.- +1 yıl
Hayır yani bôyle trans bireylerle ilişki yaşamak cinsellik yaşamak ugrenc
- +1 yıl
Evet siz haketmeyenlere şans veriyosunuz ondan nefret etmeniz normal
Soran+1 yılwww.dailymail.co.uk/.../...der-looks-feminine.html
Al buda trans. Senin mahallendeki kizlar mi bu mu hangisi igrenc acaba- +1 yıl
Evet iğrenç , korkutucu duruyor
- +1 yıl
Böyle birine dokunmak aşıtı tiksindirici ve korkutucu olur
Soran+1 yılYa git trans oldugunu soylemesem bilmiycektin bile kimse ayirt edemiyo kizdan.
Emma ellingsen adi google la.
Soran+1 yıllgbtq.indiana.edu/.../hunter-schafer.html
Bu da trans- +1 yıl
Kanka ne diyon suratı bakyaj yapılmış barbi bebeğe benziyor
Soran+1 yılKiz cidden model ve oyuncu. Fasistliginden tas gibi kadina cirkin dedin ya inanamiyorum. He evet translar igrenc hepsi cirkin hepsi okuz gibi bla bla bla.
- +1 yıl
Faşit mi
Soran+1 yılSen fasist ne demek bilmiyo musun? Ayrica gayet de guzel son attigim.
- +1 yıl
Ben sadece trans olmasının iğrenç olduğunu düşünüyorum, bir zamanlsr erkek olduğunu bilmek iğrenç diyorum sadece
Gol. olur
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka siddet espirisi mi yapiyosun burada hemde fasistlikle karisik
Soran+1 yılNope ankarali degilim. Ama bebek gibiyim evet
Soran+1 yılGidele nedir? Nerenin varoslugu bu
Soran+1 yılPekala cidden brad pitt olamazsin da bari turkce konusmayi ogren ya. Bide kimseyi begenmiyo kibirli varossun
Gizli Üye(25-29)+1 yılS1kerim nabıyım
02 Yorumla
Soran+1 yılGahshddg pekala bu kadar acik soylemeseydin keske
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma azgınım bu ara hahah
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın ne zaman karşımıza çıkacağı hiç belli olmaz, değil mi? Olaya şöyle bak, biri seni seviyorsa ve bu kişiye karşı senin de bir şeyler hissediyorsan, ne mutlu sana! Ama hisler karşılıklı değilse, nazikçe ve dürüstçe konuşmak en iyisi olur. Anlayış ve saygı her zaman önemli. Ama unutma, aşk bazen en beklenmedik yerlerden gelir 💕✨
Her durumda, herkesin kendi duyguları ve sınırları var, onlara saygı duymak şart. Bazı insanlar için cinsiyet ya da kimlik önemli olabilir, bazıları için önemli değil. Senin kalbinin sesi ne diyor? İyi düşün, hisset ve ona göre hareket et 😇💕