Gizli Üye(30-35)+1 yılTakim tutmuyorum. Degistirecek bir durumda yok bu yuzden. Takim fanatikligini de gereksiz buluyorum. Cevremde akilli, zeki, iyi yerlerde olan erkeklerin de fanatik oldugunu görmedim. Çoğu futbol takip etmiyor. Tutmayan da var. Tutsa da oylesine takim soylemek icin tutan var. Ne zaman maci var, hangi futbolcular var bilmezler.
Bu biraz çocukça ve cahillik gibi geliyor bana kusura bakmayin da. Tekrar tekrar ozet izle, kaybetti diye üzül, karının, sevgilinin çocuklarının fikrine saygi duymayip onlari kendi tuttugun takima zorla, gunlerce mac hakkinda konuş, mac ugruna sevdiginin ailenin falan kalbini kır, mac gunu evde ben keyif alacagim diye kendinden baska herkesin keyfini boz...
Yani cocukca dedim ama cocuklar bile yapmiyor boyle. Sevgilisine takim degistirten erkekte fanatiktir ve karsi rakip olmasi canini sıkar. Mac zamani belki kufretmekten, kalp kirmaktan, sizin takim boyle soyle demekten de geri durmaz. Rakip olarak gorur ve ezmeye calisir, boylesi var bu ulkede.
Bir tek futbolcular kazanır futbolda. Mac izleyen, ozetini izleyen, gidip hakkinda konusurken zaman ve enerji harcarsin gereksiz yere. Gider orada izlersin bilettir, içecektir derken cebinden paran da eksilir.
Bir suru kufur edersin, kufur de duyarsın, kavga falan da edilir hem statta, hem arkadaslar arasinda, canın sıkılır, ustune kaybettiler diye üzülürsun vs vs. Futbolun once kisinin kendisine ne faydasi var sonra topluma ne faydası var? Kisiye zaman, enerji, yeri gelince para kaybettirmekten baska nesi var?
Kusura bakmayinda futbolu takip eden, biraz da fanatik olan, sevgilisinin, karisinin tuttugu takima kadar karisan erkek benim gozumde aptaldir.
Zeki erkek/insan futbolu önemsemez, kendine bir sey katmayacagini farkindadir her seyden once. Daha yararli seylerle ilgilenir.
Hadi izliyor diyelim, izler kendince eglenir, kimsenin kalbini kirmadan bitirirsin o maci. Ki izlemek bile vakit kaybi bence ama kafa dağıtmak vs icinse hadi ona da tamam. Ama bundan otesi gercekten cahillik, aptallıktan baska bir sey gibi gelmiyor bana.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 266,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen zaten takım tutmuyorum.. tutsam bile sevgilim için değiştirirdim evet.. önemli olan onun mutlu olmasıdır çünkü.. ayrıca fanatik de değilim bir insanın bir futbol takımına bu kadar bağlı olmasını da saçma buluyorum zaten :D
10 Yorumla
+1 yılKüçüklüğümden beridir Sarı Laciverte aşık birisiyim ve sevgilim istedi diye takım değiştirmem. Bu fotoğraftaki çiftleri yayıncı kuruluş her maçta gösterirdi ama vefat etmişler sanırım onlarda. :(
11 Yorumla
+1 yılKesinlikle değiştirmem 💙💛
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukça geliyor bana böyle şeyler. 10 yaşında mıyız takım konuşalım. He tamam feberbahceli ol dedi oldum tamam ee noldu dünya mi kurtuldu.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çünkü önemsiz bir şey benim için
11 Yorumla- +1 yıl
Kişye göre değişir bende değişmez herzaman gs
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. herkesin bir kişisel aşanı var. fazla müdahil olmaya çalışmak iyi sonuçlar doğurmaz.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılFenerbahçemizden asla vazgeçmem. Fenerbahçeli sevgilim olur, o kadar net.
17 Yorumla- +1 yıl
Farklı takım olsa da takımımı değiştirmem.
- +1 yıl
Tabii ki de.
- +1 yıl
💛💙
- +1 yıl
Seni maça götürmeyi çok isterdim 💙💛
Birlikte maç izlemek çok güzel olurdu.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıl🤣 🤣 Toptan kıskanan manyak sevgili mi olur
19 Yorumla- +1 yıl
🤣 Neye girer
- +1 yıl
🤣 Öyle sevgi mi olur
- +1 yıl
🤣 🤣 O başka o başka
- +1 yıl
🤣 🤣 İsteyenleri doktora götürelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılFanatizimle işim olmaz. Bana göre fanatizim barındıran ne futbol için nede siyaset için sevdiğimi kırmam. Değiştiririm tabiki
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFanatiksin
Cevap sahibi+1 yılBu arada bir dönem yarı profosyonel futbol oynadım. İyi oynarım ve severimde😀
Cevap sahibi+1 yılAdamlar milyon dolarlar kazanırken avrupada hiç bir başarı gösteremeyen takımların borçlarını siliyorlar. Daha senin cebine maaşın girmeden vergisini kesiyorlar ama bu kulüplerin vergi borcunu siliyorlar. Valla böyle bi düzende ben bağ falan kuramam. Siyaset ve futbol beni kendileinden soğuttular
Cevap sahibi+1 yılFanatizimi sevmem ama bazı fantezilerim var 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBeşiktaş formalı kız ya da galatasray formalı kız🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣
+1 yılDeğiştirmem ama zaten fanatik falan değilim. Doğru düzgün maç bile izlemem.
O yüzden yani çok da sorun edeceğini sanmam.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Dünya dursa değiştirmem.
İnsan hislerini değiştiremez.
Hayatımın en büyük sevdası ölüm olsa bile vazgeçmem bu sevdadan Fenerbahçe 💙💛40 Yorumla
+1 yılTakım tutmuyorum ki isterse onun tuttugu takimi tutuyor gibi yaparım işte 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Beşiktaş ile geldim, Beşiktaşlada giderim. Düzgün takım kardeşim. Parayla bu sevgiyi satın alamazsın. Beşiktaş bir defa kalbimize, gönlümüze girmiş.
10 Yorumla
+1 yılSevgilisi istedi diye takım değiştiren erkek varsa gitsin etek giysin.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Türk olmak, Müslüman olmak ve Galatasaray'lı olmak asla değişmeyeceğim 3 gerçek. Çok şükür.
Değişmemi isteyen sevgiliye güle güle yenisi gelir.
20 Yorumla
+1 yıleskiden msn, icq yeni dönemde ise facebook, instagram, skype şifrelerini istemekle eş değer bir ergen sevgili türüne bir örnek. tatlı, minnoş görünme çabaları. gereksiz yapmacık sözde sempatik tavırlar. tamamen boş bir muhabbet.
00 Yorumla
+1 yılHayır ama nadiren de olsa onun tuttuğu takımı desteklerim geçici olmak üzere. Mesela kız FB liyse fenerin önemli bir maçında bu günlüğüne senin takımını tutuyorum derdim. Ama fb nin GS ile maçı varsa asla FB yi tutmam eşim için olsa bile 😃😃
01 Yorumla- +1 yıl
Çünkü ben Galatasaray lıyım ❤️
+1 yılHayır, Fenerbahçe aşkının önüne set vurulmaz bunu isteyenin akli dengesinden şüphe eder o şüphelerin üstüne gider birlikteliği Fenerbahçe için değil ama bir deliyle ömür geçmez diyerek noktalarım 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılHayır net karaktersiz miyim ben neyim doğduğumdan beri sahip olduğum bir husustan vazgeçeyim bjkliyim eşim dergi localar üye oldu gsli olayım diye ama cıkkk
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet değiştiririm
Dünya düzdür dese
iki kere iki 10 eder dese inanırım, güneş batıdan doğar dese tamm derim, parti kursa oy veririm en sevdiği yemek bamya ise benimde bamyadır...21 Yorumla
+1 yılBana göre her insan ruhuna daha yakın hissettiği takımı tutma özgürlüğüne sahip olmalı.. Sevgiliye yaranmak için takımdan vazgeçilmez.. İnadına "beni olduğum gibi sev" mottosuna devam 😃
00 YorumlaTakım tutmuyorum ama sülalede neredeyse herkes gsli. Ben de onlarla aynı takımı desteklerim yani. Sevgilim başka takımı tutuyorsa sırf gıcık etmek için değiştirmem😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Takım tutmuyorum. Sevgilim Beşiktaşlı. Beşiktaşlı ol demiyor ama ol derse onu kırmamak için olurum. Formasını da giyerim. O mutlu olursa, bende mutlu olurum çünkü. 😌
00 YorumlaNeden degstryimki bı taviz verrsen devamı gelir kimseye çok sevdimi onsuz olamicani belli etmicen insanlar kotu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılfutbolla ılgılenmıyorum cok
110 Yorumla- +1 yıl
@zubidubizubidubi ne alakası var gaylık böyle bir şey değil hahaha
- +1 yıl
Öyle bişiiiii
- +1 yıl
@zubidubizubidubi alakası yok da senle bır tartısmaya gırmıcem bu konuda
- +1 yıl
Ay nolur tartışmaya gir
- +1 yıl
@zubidubizubidubi her erkegin oturup 90 dakıka 22 tane erkeğin top pesınde koşup bunlardan milyonlar kazanarak yaşamasını sevecek merak edicek tutkunu olacak diye bir şey söz konusu değil hayatıma gram katkısı sağlamayan hatta coğu kişinin fanatik boyuta ulaşıp iq geriliği yaşadığı bir yaşam bicimini secmemek ile gaylik arasında gram yakınlık yok futbol oynadım basketbol lisanslı oynadım ama oturup ızlemek ya da bundan kıvanç duymak zevk almak ya da sınır olmak zerre umrumda olmuyor
- +1 yıl
koru beni :D
- +1 yıl
Uuuuu iddialı
- +1 yıl
@zubidubizubidubi yoo gayette mantıklı dumduz bır cevap
Aslinda cok alakam yok ama nedense küçüklügumden beri hep Galatasarayliyimdir ve asla vazgecemiyorum icimden gelmiyor😁
00 Yorumla
+1 yılÖyle bi isteği olamaz takım tutmuyorum. Ama tutsaydim kimse için kendimi degistirmezdim sonuçta zararlı bir şey değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. pek futbolu sevmem şahsen benim için de önemli değil ancak ilişkide kararlara saygı yoksa hep öyle olur o yüzden değiştirmezdim
00 Yorumla
+1 yılTakım tutmam. Ancak kocam galatasaraylı. Bana karşı bir takımın formasını giydiriyor kendide galatasay forması giyiyor sonrada………
00 Yorumla
+1 yılTakım tutmuyorum. Futol izlemiyorum. İzlersem Amerikan futbolu işliyorum ondada takım tutma veta fanatiklik için değil, sevdiğim için izliyorum
00 Yorumla
+1 yılfenerbahçe değil ise diğerlerine geçerim 😃 çünkü babam fb li ve ondan çıkıp gs’a geçmiştim tekrar fenere geçemem 😂
00 Yorumla
+1 yılBen futbol takip etmiyorum ve anlamıyorum Amerikan futbolu takip ediyorum favori takımım San Francisco 49 ve Kansas City
00 Yorumla
+1 yılEvet değiştiririm ekmeğimi ve suyumu. Vermiyorlar ya
12 Yorumla- +1 yıl
Gel Galatasaraylı ol o zaman
Hayatında biri var mı - +1 yıl
Çok güzelsin
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılTakım tutmuyorum ama çok seversem onun tutuğu takımı tutarım hata maça bile giderim onunla.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Aklı varsa fenerlidir zaten nerede şiddet yanlısı gorduysem GSlı
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılSevgili miyiz taraftar mi böyle biseyi istemesi bile çocukça 😂
10 YorumlaTakım tutmuyorum ama öyle bir şey olsaydı degistirirdim
10 Yorumla
+1 yıldeğiştiririm zaten tuttuğum birtakım yok o hangi takımlıysa onu tutarım 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAy onumu kıracam olur olur ben çok takım tutmam zaten jsjsjs
00 Yorumla Takım değişince noluyormuş aşkımız mı büyüyormuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. liseden itibaren tuttuğu takımı değiştiren insanı ciddiye bile almam ne sevgilisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim beni bu halimle kabul etmeli, ama isterse değiştiririm ondan kıymetli değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana bunu teklif edecek biriyle bir yola girmem.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bu kadar kayba değişmemişim bu saatten sonra hiç değişmem😂
00 Yorumla takim tutmuyorum kimsenin istegiyle de tutacağımı sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yıl1 defalık o kötü hatayı yapıp fenerli olmustum Şu an iyi ki senelerdir Galatasaraylıyım 😻
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Her zaman onlar benim takımıma gelir. Bir gün herkes Fenerbahçe'li olacak🇺🇦💛💙
00 YorumlaMilli takımları destekliyorum o kadar takım tutmuyorum...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılFutbol pek umrumda değil ama buda sevgilim için takım değiştireceğim anlamına gelmiyor.
00 Yorumla Kesinlikle asla sevgiliyi değiştirir ama takımı asla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Dünya dursa değiştirmem.
İnsan hislerini değiştiremez.
En sadık sevdamız Galatasaray.❤️💛00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliden böyle bir şey istemek çok saçma bir kere
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı. 250 gr fındığı var diye çocukluk aşkımı mı değiştirelim
00 YorumlaFanatik değilim maç da izlemem ama sırf biri istedi diye de değiştirmem :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değiştiririm zaten fanatik değilim yeter ki mutlu olsun
00 Yorumla
+1 yılKimseyi tutmuyorum ama evet zaten onun sevdiği herşeyi severim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle değiştirmem aksine onun tuttuğu takımı değiştiririm..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Beşiktaşsa olabilir kardeş takım ama bı GS li takımını asla bırakmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
Zaten böyle bişey istemesi saçma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAkilli kadin Galatasaraylıdir zaten o yüzden bir çelişki yaşanmaz:)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet zaten fanatik değilim maksat gönlü olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılHiç takım tutmayan ben rahatlığına ne demeli? 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılTakim falan tutmuyorum o yuzden bu benim için sorun olmaz
00 Yorumla - Devamını Gör (179)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler