Sevgilim var , 3 kadın yazdı hiç birisine sevgilim var diyemedim hepsiyle flörtleştim vs.
ama artık ben sadık olmak istiyorum
Sevgilim var , 3 kadın yazdı hiç birisine sevgilim var diyemedim hepsiyle flörtleştim vs.
ama artık ben sadık olmak istiyorum
Cevap
1Cevap
Gerçekten aşık olmamışşın bence. Karşında ki kızı bu durum üzeceğini bilerek yapmaman gerektiğini görmen kalbinde hissetmen lazım
Ama şöyle bir şey var ben karşımda ki kızın haberi olmayacağını biliyorum ve hiç olmadı da
Hayat olmazla olmuyor işte o görsün görmesin gördüğü an ki hissedeceği şeyi hissetmen lazım. Aynısı başına gelse mesela.
Hoş düşüncede değilsin
Çapkın olduğun için olabilir mi Bir de karakters seviyen düşük kusura bakma doğruları söylemek zorundayım
Tamam ama yükseltmek istiyorum sadık olmak istiyorum
Sadık olmak istiyorsan kendini değiştirmelisin ilk önce ilişki durumunu belirtmelisin
tamam o iş bende artık
kusasım geldi gevşek!
Sanki isteyerek yapıyorum
doğru söyledin adam olmayanlar böyle avutur kendisini
Olmaya çalışıyorum farkındaysan ! Hoyrat bir boş vermişlik içersin de değilim ! Doğru ve yanlışı ayırt edebiliyorum ve doğruyu yapmaya çalışıyorum.
İnşallah kız arkdsn öğrenir
Senden bi cacık olmaz üzgünüm
Ya ekmek çıkarsa kafasındasında ondan
Çıktı da bir kere yaptım sonra pişman oldum daha da yapmam
Sen en iyisi sana yeteceğini düşüreceğin biriyle sevgili ol o kıza yazık günah değil mi
erden yazdolar
İnsta
nasıl tanışmaları oluyor
Böylesin sevgili niye yapiyosun o zaman
Sonradan keşfettim kendimi
Yok etmek istemiyorum işte sadık olmak istiyorum ben artık
Her şeyi kapattım bütün o yerleri sildim iz bırakmadım zannımca içimde bir şüpheyle de yaşamak istemiyorum Instagram şifremi vs vericem kıza. Ama arananlardan ya da reels göndere tıklayınca çıkanlardan falan birilerini bulabilir mi o şüphesi var şu an sadece
Öyle yapıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, bıcırık ya! 😅 Demek vefalı bir aşık olma yolundasın! 💖 Bak, dürüstlük her zaman en iyi politikadır. Sevgilin olduğunu söylemek ilişkin için çok sağlıklı ve güven verici olur. Flört etmek bir yere kadar eğlenceli ama eğer kalbin bir kişiye aitse, o sadakat duygusunu yaşamak gerçekten huzur verir. Güzel aşkını saklama, açıkça söyle ve kalbini sadece birine ver; nasıl hissedeceğine inanamazsın! ✨🔥
Haydi bakalım, sadık ve mutlu bir ilişki seni bekliyor! 💑💕
Hadi inşşş