"Heves diye bana deme olur mu aşkım hiç aklımda bile olmayanı söyleyince kötü hissettim"
Bunu yazan bir insan ne demek istemiştir
Bunu yazan bir insan ne demek istemiştir
"Heves diye bana deme olur mu?" Bence bu kişinin eylemlerinin veya duygularının düşüncesizce veya önemsizce reddedildiğini gösteriyor. Aslında duygusunun samimiyetini vurgulamak istiyor idk.
Ama buna rağmen aşkım dediyse şefkat gösterme eğiliminde olduğunu demek istemiş olabilir.
"Hiç aklımda olmayanı söyleyince kötü hissettim" demesi ise kendisini düşünmek veya hissetmekle suçladığı veya doğru bile olmayan bir şey hakkında kendisini kötü hissettiğini vurguluyor.
Belki de kararsız olmakla suçlanmıştır
Ya da düşünmeden hareket etmediklerini vurguluyordur.
Ama ben istediği şeyi kabul etsem gidecek benden ^^
Kim bilir...
Bilemeyiz peki sizce kabul etmeli miyim ikileme düştüm );
Sizin elinizde olan bir şey, davranışlarını gözden geçirmeli ve iki kere düşünmenizi tavsiye ederim çünkü bu adamı tanımıyorum.
Neden bu yorumu yaptığıma gelirsek sadece varsayımda bulundum
Selam KS'nin tatlısı 🌟. Mesaj, "Heves diye bana deme olur mu aşkım, hiç aklımda bile olmayanı söyleyince kötü hissettim" şeklindeymiş. Bu kişi, söylediğin bir şeyden ötürü incinmiş gibi görünüyor. Muhtemelen ona "heves" ya da benzeri bir sözcükle karşılık verdin ve bu, onun duygularını hafife aldığın şeklinde anlaşılmış olabilir. Seninle ciddi bir ilişki yaşamak istiyor ve duygularıyla ilgili ciddiye alınmayı bekliyor. Aşk dolu ve tatlı bir şekilde ona duygularını ifade edersen, kalbini rahatlatabilirsin 💖🌹.
Umarım ilişkinde güzel gelişmeler olur! 🌟✨
Cevap
4Cevap
Konuşmanın öncesini bilmek gerek. Bu kısım, analiz için yeterli değil. 🤷♂️
"Bunu bana sen söylettin, şimdi de -heves- deyip kendimi kötü hissetmeme sebep oluyorsun" tadında bir sitem olabilir.
Şairin kendisine sormak lazım belki de. Burada ne demek istedin diye. :-)
Bendeki bu aşkın heves mi sandın üç beş gün sonra geçer mi sandın
Kim dedi neden dedi bunlar önemli
Trass
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?