Nisan yapcaz ağustosa. Ama bana korkuları olduğunu sorumluluk almaktan ve yıllardır yanliz yaşadığı için. Evlilik istiyorum ama korkuyorum felan diyor. 1 senelik sevgilim yasi 32.
Sizce bu adamdan olur mu. Erteler mi daha
Nisan yapcaz ağustosa. Ama bana korkuları olduğunu sorumluluk almaktan ve yıllardır yanliz yaşadığı için. Evlilik istiyorum ama korkuyorum felan diyor. 1 senelik sevgilim yasi 32.
Sizce bu adamdan olur mu. Erteler mi daha
Ben de 32 yaşındayım. Haziran sonu 33. Korkuları varsa daha erteleyecektir. Yalnızlığa alışıyor insan. Sizi gerçekten seviyor olsa insan bir arada yaşamak istemez mi? Siz maddi olarak zorluyor musunuz? Şu olsun bu olsun gelenek, görenek şu bu her şey mükemmel olsun yok köprü altına yazı yazarak evlilik teklifi gelin arabası nostaljik araba drone çekimi 4k düğün çekimi 30 kat pasta falan :)) Bunlar da korkutabilir. Sizden tam anlamıyla hoşlanmıyor da olabilir. Vqkit geçirme amaçlı yanınızda bulunuyor olabilir. Günahına da girmek istemem. Evlenecek olan adam korkuyorum demez bir yol haritası koyar ortaya tabi bahaneleri varsa. Bahanesi yoksa evlenecek adımları atar. Korkuyorum derse sonuç tabiki erteleme ya da ayrılık olur.
Aşk dolu bir kafa karışıklığı yaşanıyor görüyorum! 🌸 Bu adam korkularını açıkça dile getirmiş ki bu iyi bir başlangıç, en azından dürüst. Ama bence bu noktada önemli olan senin ve onun bu korkuları nasıl yöneteceğiniz. Anlayışlı bir şekilde konuşup, mesela nişan tarihini biraz ötelemek iyi bir çözüm olabilir. Senin için en önemlisi, onun bu korkularını seninle birlikte aşmak istemesi. Birlikte geçirdiğiniz bu süreç, hem seni hem de onu daha da yakınlaştırabilir ve olgunlaştırabilir. Sevgi dolu konuşmalar ve destekle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz! 🌺🙏🏻
Cevap
30Cevap
Merhaba,
Ondan hiçbir yol olmaz, büyüyememiş, ana kuzusu...
Boşuna uğraşma olmaz ayrıl gadası
Ben de 24 yasindayim. Ben de alıştım ama evlensem mutlu olurum.2 kisisiniz cok da buyuk bir soumluluğu yok. Ama ben evlensem çocuk istemem. Bu rahatlıktan cocuklu hayata geçis psikoloji bozar. Çocuk hiç isyemiyorum. Evlendiğinizce bi 5 yil bence cocuk yapmayin tavsiyem. Cocuk yoksa alacağı sorumluluk da çok yok.
Evlenmeden önce evlilikle ilgili konuşmak, sorumluluk almak korku ve endişeyi yok eder. Belli bir noktadan sonra evlenip "Ben evlilikte sorumluluğu üstlenmem." diyen erkekten olmaz.
Sorumluluk almış ki evleniyor. Evlenmek büyük bir sorumluluk. Eğer aldığı sorumluluğun bilincindeyse...
Kendinden emin olmayan adamdan sen de emin olma bence. Belli ki henüz evlilik psikolojisini kaldırabilecek durumda değil.
Korkusu keyifci olmasindan kaynaklıysa o kişiden olmaz bende evlenmekten korkuyorum tek sebebi keyifci olmam
Sorumluluğunu üstlenmeyen birinin sorumluluğunu zamanla senin alman ve bundan dolayı yıpranman muhtemel 🙄
Neyin korkusuymus bu.. hep bahane geçsin bunları.. isteyen adam korkuyorum demez
Bence oda artık birşeyler olsun istiyor yalnız bırakma evlilik öncesi ilişkiye girme
Yanlız yaşayan sıkıntılı evliliğe zor adapte olur
@lilyan1515
Olmaz korkak adamdan boş ver onu evlensen bile tüm sorumluluğu sana yıkar alışık olmadığı için
Bu eleman seni daha çok oyalar.. zamanına yazık.. resti çek..
Olmaz emin olabilirsin, kendimden biliyorum asla evlilik yürümez böyle kişilerle, sakın başını yakma
Bende öyleydim 6 senedir evliyim diyen maviliye sor mutlu musun diye
Olmadığından eminim
Amacı seks olduğu için öyledir. Evlilik istemezler o yüzden
Kesinlikle olmaz böyle birinden kocalık bekleme yol yakınken ayrıl zararın neresinden dönersen kardır
sorumsuz erkeği zorla adam etmeye çalışmak neden napacan çocuk gibi önüne hizmet mi sunacan bunu mu istiyon
Olmaz gibi rahatlığa alışmış
Evlenme adamin başı yanmasın
Olmayacağını bas bas bağırıyor...
açık açık bunu söylüyorsa olmaz
Miktirsin gitsin it herif
Sorumluluk almaktan korkan insandan olmaz net !
Nişanlanma kaç kurtar kendini
Yol yakınken ayrıl ilerde çok üzülürsün
Bu adamın evlenmesi çok çok zor
Damat adayı bana benziyi 😄
Bende öyleydim 6 senedir evliyim
Ailesiyle tanıştın mı? Ailenle tanıştı mı?
Oha aynı ben
Evlenir mi sence ağustosa plan yapmıştım. Erteler mi
Aynı ben 😂😂
Nicin? Agustosta ailesine dedirtcem. Ama bana bunu dedi bugun
olmaz ayrıl canım
Çok zor
Olmaz
Olmaz
Olmaz
belki
Olmsz ugrsşms
Olabilir