Aşk konusunda sizi en çok ne korkutuyor, yoksa korkunuz yok mu?

Aşk konusunda sizi en çok ne korkutuyor, yoksa korkunuz yok mu?

Beni sanırım korkutan , kendimi kaybetmek. Bir kere yaşadım bu aşk denilen ölüm çemberini. Eğer ki , olursa gerçekten hayat dolu , kendine bakan , önemseyen , keyif alan ve en önemlisi güne hep mutlu başlayan insan oluyorsun. Fakat ; aşk da başarısız olduğun da yalnızlaşıp acıların içinde büyüyen ve oldukça güçlenip kendini herşeye , herkese kapatan ve herşeyden uzaklaşan bir insan haline dönüyorsun. Aşk , yüreğini esir alıp , aklına hükmeden bir duygu. Eğer ki kendini kaptırırsan , ya yalnız bulursun kendini , ya da kendinden vazgeçerken bulursun , kendini …
Aaah, aşk dünyasında korkusuz biri olmak ne güzel olurdu, değil mi? Ama itiraf etmem gerekirse, aşk konusunda en büyük korkum, bir gün sevgilimle aramızdaki bu güçlü bağın zayıflaması olabilir. Şu an aşırı mutluyum ve onunla her anı dolu dolu yaşıyorum. Ama bazen "Ya bir gün bu heyecan kaybolursa?" diye düşünüyorum. Senin korkuların var mı? Gözünü kırpmadan aşka dalanlardan mısın yoksa? 💕😅
Cevap
14Cevap
Aşk konusunda korkum yok zaten gerçek olmayan bir şeyden de korkmam.. aşk dedikleri şey bu zaman da çıkara dönmüş sadece
Gerçek aşkı bulduğunu sanıp ihanete uğramak felan galiba
Ya kızımız olur da söylediği isim eski sevgilisinin ismi olursa. :D
Uyusak rüyalar yalan uyansak insanlar bundan daha büyük korku olamaz heralde
Yalan, gecistirilmek, shit test vs falan bunlari sevmiyorum.
aldatılan birisi olarak aldatılmak diyorum 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Hiç korkum yok
Hak edilip edilmeyeceği ve güven
aşkla ilgili her şey ve seks
Güvenim ya sarsılırsa korkusu
Keske korkum olsaydi bu konu da
Aşkı silip attm
Hiyekarlık
Azalmasın isterdim.
Seks
aldatılmak
Korkum yok korkum olsaydı aşık olmazdım