Evlilik için ideal yaş olarak geç kaldım mı?

30 yaşından 3 fazlayım :) şimdi diyeceksiniz ki aa tam yaşındasın, zaten erkekler 30 yaşından sonra evleniyor. Evet, DOĞRU ! Ama o evlenenlerin bir geçmişi oluyor hani, sevgili oluyorlar sonra evleniyorlar. Benim daha değil sevgilim konuştuğum hatta hoşlandığım kız bile yok. Bir de ben şıp sevdi değilimdir. İlişkilerimde de hiç bir zaman hızlı olmam. Yavaş yavaş o temeli atarım. Tamam sevdim güvendim hadi evlenelim de yapmam. Sevip güvensem bile evlilik için bana yeterli sebep değil. Ne kadar çok vakit geçirirsem benim için o kadar iyi. Uzun lafın kısası şimdi şu dakika biriyle konuşup sevip güvensem birlikte vakit geçirsek hiç bir sorun olmadan aileler tanışsa diyelim temiz 5 yıl geçer. O da sorunsuz bir ilişki olursa yani %20 ihtimalle en kötü şartlarda 38 yaşında evlenicem. Ortalamasını alalım ayrıldık tekrar barıştık diyelim 43 yaşında evlenicem. Hadi o da olmadı ayrıldık bir başkasıyla tanıştım 55 yaşında evlenicem. Alın size açık açık muhasebe gibi yaptım. Demem şu ki evlenmenin yaşı vardır. Öyle evliliğin yaşı yoktur demeyin. He 80 yaşında da evlenirsin ama ben ideal evlilik yaşından bahsediyorum. Ben mi ne düşünüyorum? Daha * sene evlenmem zaten hevesim de kaçtı artık normal kendi hayatımla ilgileniyorum belli bir düzenim var bu düzenimi bozmam
Evlilik için ideal yaş olarak geç kaldım mı?